AGAMES 討論區

標題: 合Ser,我睇都有排搞,咁多問題OTZ [打印本頁]

作者: 亞瑟姆    時間: 2013-12-21 18:13:45     標題: 合Ser,我睇都有排搞,咁多問題OTZ

今次Server三合一實會有一大班玩家撞名。

問題係官方會點處理呢種問題,如果同台服一樣既話,我無野好講。

一定會有人投訴邊個邊個抄邊個邊個名,甚至投訴邊個邊個盜用左個名...

第二個問題就係外掛既數量係正常既三倍(伺服器三合一)

我就想睇下官方到底點樣捉呢萬幾個外掛佬,大前題係唔會捉錯人(姐係殺錯良民)

物價都係一個重點,三個Ser既物價都會有一定既差距,合左Ser反而會令原本唔同Ser既商家有爭議...

大家有咩意見,入黎討論下。

作者: colourp    時間: 2013-12-21 18:25:28

1:應該計最高等級唔洗逼改名
(最易撞名咪銅人 亞絲那這些)
2:其實官方可以主動封殺外掛程式
我8月幾pm過管理人員 人地仲答我
外掛一更新我地都更新 全面封殺
眼見而家咁既情況 港服等死
官方大隻講黎 信唔過
3:價格變動一定有 睇你想清倉平賣點
定係好似納維亞聖城擺攤 賣時裝盒果個卜街姐
(星_ 星_夢幻_ _ 同夢幻_ _)
呢條友出哂名 以名將列傳為例 奸商到出汁
作者: qwerasfrq    時間: 2013-12-22 14:11:14

我覺得名嗰到應該邊個角色早D創立就有得留名,LV真係唔係幾好,因為好多人升LV慢但佢地早有角色
作者: 亞瑟姆    時間: 2013-12-22 16:08:17

qwerasfrq 發表於 2013-12-22 14:11
我覺得名嗰到應該邊個角色早D創立就有得留名,LV真係唔係幾好,因為好多人升LV慢但佢地早有角色 ...

這個方法唔錯,不過又會引起另一個問題...

有D人好賤格嫁,開幾個分身(LV唔過40)用左果個名又係到放置PLAY,搞到其他人無得用。

後來其他Ser有人都用左果個名,而且玩到LV60以上...

唔通個名歸比個掛名分身咩OTZ
作者: timothy1022    時間: 2013-12-22 16:41:46

一係名稱方面可以用最後上線記錄/上線時間合共最多 咁可以排左d放置play,其實應該封左幣商先,已經有人係交易到上收金
作者: Eva    時間: 2013-12-23 10:14:30

我好鐘意我個名…點算…唔想改…
作者: 藍羽淺蔥    時間: 2013-12-25 22:39:22

Eva 發表於 2013-12-23 10:14
我好鐘意我個名…點算…唔想改…

其實我也不想改名的說,但納維亞伺服器貌似有人跟我同名字-A-
作者: Eva    時間: 2013-12-25 22:53:35

藍羽淺蔥 發表於 2013-12-25 22:39
其實我也不想改名的說,但納維亞伺服器貌似有人跟我同名字-A-

一切都是傳奇[刪]跟時臣[/刪]的錯=A=
作者: ppkppkkpp    時間: 2013-12-26 00:18:15

唔想改名的說
作者: ming0913    時間: 2013-12-26 14:42:14

作者: 愛就是痛    時間: 2013-12-27 12:28:49

改名都唔錯XD
反而我想問公會既問題點算

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2