AGAMES 討論區

標題: PVP紫武問題!!&水龍裝問題!! [打印本頁]

作者: tsts1021    時間: 2014-3-14 16:59:57     標題: PVP紫武問題!!&水龍裝問題!!

本人其實係之前打開副本同龍...
但係早前朋友叫我一齊玩PVP後先可以打PVP(1星期到)
但係換紫武對我呢D要開工既人黎講根本完全唔岩時間去打50V50
1星期1日放假..打得2場先得80幾紫武幣...要換60LV既紫武幣要(3600)
可唔可以紫武幣都加入本極限任務入面或者其他方法都可以拎到呢!?

同想問一問打PVP用60LV主武好過65LV金武嗎!?

另外水龍防裝比65LV坦裝更好!?
同埋水龍攻裝比65LV爆10%裝更好!?
求各位解答..THX!

作者: mi5842013    時間: 2014-3-14 18:08:19

50 VS 50...返工人士根本刷唔到...最好多D任可以儲紫武幣...
作者: a1991q    時間: 2014-3-14 18:47:02

另外水龍防裝比65LV坦裝更好!?
65LV坦裝比較優

同埋水龍攻裝比65LV爆10%裝更好!?
PVP水龍65爆裝比較好
PVE爆10%裝比較好
作者: ekixon    時間: 2014-3-15 01:54:45

你係咩武器先? 副武又係咩...?

不然不知道那個裝備較好的~
作者: tsts1021    時間: 2014-3-15 11:35:03

我開左隻太刀副武係琴!!因為用緊65LV坦裝所以配琴

之前係太刀副杖好多人都話唔好用~所以轉左
作者: tsts1021    時間: 2014-3-15 11:46:13

仲有紫幣希望官方可以加入其他方法取

真係有排~~~~~~~~~~~~都拎唔到件
作者: tsts1021    時間: 2014-3-15 15:20:22

因為雙武技其實扣好少(我試過)

雙武技只係有無敵時間(2-3秒中)所以冇點!!
作者: qq3336335    時間: 2014-3-16 00:14:57

加入極限任務拎取紫幣
作者: tsts1021    時間: 2014-3-17 02:38:16

真係希望可以加入任務拎取...反工既人點打到

因為紫武真係有錢你都買唔到囉
作者: tsts1021    時間: 2014-3-17 16:35:36

其實可唔可以加入姐??????
加入任務有困難???
作者: cskm2005    時間: 2014-3-20 00:19:20

基本上,受到傷害xxxx既裝都無乜用咁..要被人打先發動到...一下死咪...
作者: tsts1021    時間: 2014-3-20 21:07:17

唔該....官方真係可唔可以加入極限任拎紫幣呀???

我要開工每星期先放得一日假...2星期先打到4場..

E家先拎到百幾紫幣...就算拎50LV既紫武都要個幾月..

拎60LV既紫武起不是要半年有多!???紫武點又抽唔到..金幣又買唔到...

官方可唔可以做下野呀!????????
作者: xinren007    時間: 2014-3-21 19:01:57

同意出紫武或榮耀獎章任務,乜都無入戰場都是被人秒殺,多D人玩PVP,官方唔系可以賺多D咩?何樂而不為呢~
作者: alex1    時間: 2014-3-22 01:50:52

支持加入任務
作者: tsts1021    時間: 2014-3-26 22:32:05

但係睇黎官方唔係算加入囉

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2