AGAMES 討論區

標題: 放大量物品,收大量物品 [打印本頁]

作者: 恆少專用ac    時間: 2008-10-18 13:07:51     標題: 放大量物品,收大量物品

放50+3小船(8隻),30+3小船(4隻),50+3飛書(6本),50+3毛(4條),50+3雲(大量),50+3雪花(大量)
另放72火弓(火石+5體晶+5體晶),72冰弓(冰石x1),72高毒弓(高毒晶,+5體晶,+5體晶) 全風鳴
另放72火刀(+6敏,+5敏,火石),72冰刀(冰石x1),72毒刀(高毒晶x1,+5體晶,+5體晶) 全風鳴
另放10敏,10體帝龍重一式~三式   
另收大量+5敏晶,+敏風鳴刀一式~五式,+體風鳴弓一式~5式
價自出 膠價不回 !!!!!!!!!
作者: 小淫牛    時間: 2008-10-18 13:20:06

哇!真系好多喔= =
作者: 武鬥之神    時間: 2008-10-18 13:47:27

毛550m/雪花500m
作者: 小淫牛    時間: 2008-10-18 13:49:03

佢乜都大量,真系好有米:L
作者: chuhomen08    時間: 2008-10-18 15:22:30

我有+5敏石.....
作者: 恆少專用ac    時間: 2008-10-18 18:33:12

chu +敏晶 我收 留你game名 同埋武鬥雪花500m 可能會放 條毛550m 你發下夢tim吧 sor
作者: 我玩曬    時間: 2008-10-18 18:38:40

好多野=-=

要咁多飛行就黎用黎放=0="

放曬一定發過豬頭咁
作者: lululu    時間: 2008-10-18 19:05:19

原帖由 恆少專用ac 於 2008-10-18 13:07 發表
放50+3小船(8隻),30+3小船(4隻),50+3飛書(6本),50+3毛(4條),50+3雲(大量),50+3雪花(大量)
另放72火弓(火石+5體晶+5體晶),72冰弓(冰石x1),72高毒弓(高毒晶,+5體晶,+5體晶) 全風鳴
另放72火刀(+6敏,+5敏,火石),72冰刀( ...

哈哈,樓主話 50+3小船/飛書/毛 1樣都要 1500m
有冇傻人買,1500m 1樣..都唔知價
放倒都真係奇蹟....:o :o

作者: frankie28    時間: 2008-10-18 20:51:05

小船我可5可以50+3雲換?
作者: 武鬥之神    時間: 2008-10-18 22:50:04

姐係個雪花500m放?????
作者: 武鬥之神    時間: 2008-10-19 21:20:46

姐係個雪花500m放?????

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2