AGAMES 討論區

標題: 我敢講,晴空戰場末來一年都會場場LAG機LAG到HIHI! [打印本頁]

作者: 傻笨蛋    時間: 2014-3-31 22:19:48     標題: 我敢講,晴空戰場末來一年都會場場LAG機LAG到HIHI!

我敢講,我主觀立場 新出果2隻熱門GAME 都鬥吾過晴空長命!

晴空長存,就好似當時曙光咁,一直一直一直一直一直一直一直熱鬧.煩榮

我預言晴空戰場末來一年都會場場LAG機LAG到HIHI!

近期有隻一年都無就,已經 3 合一伺服器 , 有隻舊GAME返生點睇都抄短線.

真係吾希望你地不停搞短線,0願搞好1,2隻長線.

晴空賣點多多,你決意將大量資源時間放係新GAME,我真的無言了

晴空就快三周年喇 ,,, 各位老手們回歸來吧,,ROYBB返泥喇

晴空大門一直為你們打開 ,,, 入泥開心打下戰場,輕鬆RC傾下計,懷念組隊一起打裂縫,副本日任++,升寵++的日子.

我係死都吾眼閉GE人架喇,吾甘心架喇我,就好似幾隻已死GAME 版剩低幾丁人叫到拆天拆地都無人理.XX律又已經極速GG.

依家就算我叫到拆天拆地都知改變吾到已定的事實,都只係想一直停留最開心時光,但都敵不過一直轉動的巨輪,現實殘酷,家明俾人食左.唉

純粹個人心情搵平台分享 歡迎盡情插我吧 , 2014,3,32日不可能會發生的日子笨蛋字

作者: butter._.    時間: 2014-3-31 22:54:05

hi肥笨   
作者: 傻笨蛋    時間: 2014-3-31 23:03:09

butter._. 發表於 2014-3-31 22:54
hi肥笨

HI排骨笨ok?
作者: andylai0923    時間: 2014-4-1 01:04:19

見你咁慘冇人覆回下你啦-V-
作者: RinAndYoru    時間: 2014-4-1 11:05:36

(純路過)我都希望隻game可以多d人重視
係晴空識既朋友比其他地方都多
希望可以同佢地長長久久

同埋等緊走左既朋友們回流
作者: jacky01260326    時間: 2014-4-6 16:37:13

十卜
作者: yanchon1314    時間: 2014-4-10 11:01:43

作者: ctb    時間: 2014-4-12 09:37:23

有D人走左就永遠唔會返黎 :(
作者: 路飛仔    時間: 2014-4-13 15:14:55

支持,個人都覺晴空係香港RPGs game黎講算係好玩
作者: MsSiuBu:)    時間: 2014-4-13 20:17:19

作者: bi0anbaby    時間: 2014-4-15 06:42:38

支持你
作者: pgchicken    時間: 2014-4-15 11:33:27

晴空加油

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2