AGAMES 討論區

標題: 死SER? [打印本頁]

作者: 可儿喵喵-3-    時間: 2014-5-22 00:19:15     標題: 死SER?

我打副既時候,卡兩三次,卡完之後死左,跟住仲要彈我兩次機
想死SER嗎?
作者: 可儿喵喵-3-    時間: 2014-5-22 00:22:08

岩岩好成功咁又彈機啦..........
作者: akaid2010    時間: 2014-5-22 08:41:50

作者: mi5842013    時間: 2014-5-22 09:10:13

尋晚12點左右...CH1...我入單人副本...黑技+定鏡死左3次...第4次黑技直接彈埋....

跟住諗住咁LAG都係清下包訓...飛入公會又斷2次....終於入到去...居然連倉庫都點唔開...

拍賣同商城都LAG住開唔到....想睇下D星級裝備融合石賣幾錢都睇唔到....

作者: regards    時間: 2014-5-22 09:19:20

LAG 到嘔
作者: yutingken3    時間: 2014-5-22 09:54:24

維護完仲衰,尋日打副lag死左,復活等左幾分中,重點係復活完個復活介面仲係度,咩都開唔到,者係想點
作者: 千宏    時間: 2014-5-22 09:58:51

我們已將問題交給技術部門了解情況~謝謝消息提供
作者: yutingken3    時間: 2014-5-22 10:11:19

千宏 發表於 2014-5-22 09:58
我們已將問題交給技術部門了解情況~謝謝消息提供

17號壞,18號話發現,跟住又話整好,但係根本就一路無好過
作者: 司馬信    時間: 2014-5-22 10:38:05

各位都幫幫司馬信,到 http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1 協助提供資料可以嗎,有你們提供的資料將可以協助技術團隊將問題處理掉,唔該各位!
作者: tonytsh    時間: 2014-5-22 11:45:21

依幾日夜晚成日都LAG LAG地
作者: regards    時間: 2014-5-22 11:54:45

司馬信 發表於 2014-5-22 10:38
各位都幫幫司馬信,到 http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=108795&extra=page%3D1 協助 ...

不如你搵1, 2 日夜晚上黎睇下咪知發生乜事, 如果我1個係咪當然係我電腦,寬頻有問題, 而家係大部份人都係咁,我唔認為係我地D電腦和寬頻有問題囉

琴晚打新副, 5個人, 4個LAG, LAG完滅團, 重新打又LAG又斷, 打佐好幾次先打得完, 打到火都黎埋  
作者: tonytsh    時間: 2014-5-22 11:56:38

regards 發表於 2014-5-22 11:54
不如你搵1, 2 日夜晚上黎睇下咪知發生乜事, 如果我1個係咪當然係我電腦,寬頻有問題, 而家係大部份人都係 ...

我琴晚都有LAG,好彩打緊單人
作者: 司馬信    時間: 2014-5-23 10:20:28

regards 發表於 2014-5-22 11:54
不如你搵1, 2 日夜晚上黎睇下咪知發生乜事, 如果我1個係咪當然係我電腦,寬頻有問題, 而家係大部份人都係 ...

所以我地希望收集更多資訊,給技術團隊及負責伺服器機房的機構,讓他們更容易找出問題。

幫幫手,唔該~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2