AGAMES 討論區

標題: 點解公會討伐可以咁煩膠? [打印本頁]

作者: cskm2005    時間: 2014-6-7 13:46:05     標題: 點解公會討伐可以咁煩膠?

公會討伐真係好煩膠.
要肉又無肉.
要經又無經.
要神點..不如打場62...

===================================
單人:
第1關:20架...等佢出...琴就打到嘔...有時HEA打...佢走咗幾架,又要等成世..

第2關:都算好刷...有得HEA打....

第3關:真係灰...
啲怪秒草既....
我採就採成6秒...
每次我採到0.5S果陣,隻怪行到黎一下,我採集失敗...
仲要打成40次....10個人每人都要好合作咁刷4次...
但無10個人會咁做囉....

===================================
5人:
第1關:隻王又厚血,又要綁人,又要重傷(解唔到)...
隻隻??LV都要磨一陣...

第2關:又係灰...
放把火,啲怪好似出過技就會秒火....
下下要係佢行果陣暈/定佢...
仲要有減治同DOT技一直傷玩家...
無補就好難打...
隻王又係厚血...

第3關:仲灰...
好就好係唔洗點行..
但要同時殺6個定8個燈柱....
附近啲細怪阻住晒..
一個唔小心又要打過...
要打成3十幾次....
最後果關....
有乜?唔知...
啲人都唔Q刷關既...
最後首破重要70綠附魔..真係搵鬼去幫手打..
單人都算好1個=1.
5人就5個=1
要幾多人幾多日,又要幾多恆心去打?
啲人刷公會副,不如打多幾場66副仲好....

啲獎勵...
王就掉60箱...(手染難出,金防又難出)

首破果啲箱...
源神,都算...
個金防具箱...成_日都出55防....
大佬...60LV關,出55金想點?

下面啲積分獎勵又係....
打到最後...又係出55金武...
得源神包先有用...
到底要有咩方法,可以鼓勵人去打到最後一關?
有咩方法可以吸引啲人幫手打下?
傳奇整公會討伐用意係乜?形像工程?

唔該啦...啲人都好多70LV,比番少少70LV既野啦....
刷都要有動力先得架...

成篇文我都係咁....
就知我幾無奈啦..

作者: 白雪限定    時間: 2014-6-8 00:06:02

有打公會討伐既人先會明當中痛苦
作者: tonyso1234    時間: 2014-6-8 01:09:25

公會討伐真系 好煩 做好多煩野 好心第一個打20變打5/10次
第二個 就打小幾隻同埋d廢話講小d
第三就變小d npc 同加快d花re的速度

次次打到就訓著
右悶右內右煩
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-6-9 14:01:08

本身會打的人已經少....又要一定湊夠5個人....
要刷到下一關的次數又多....
獎品...不予置評....只能說55lv的裝用來做什麼呢....????
作者: maybeareyou    時間: 2014-6-9 14:15:51

同感 = = 真係好鬼煩
作者: mi5842013    時間: 2014-6-9 17:34:32

仲有人刷架? 我試左2次就放棄啦...獎品又唔吸引...又無EXP...我帶D低LV刷5地都好過佢啦...仲有機會打下望月女...解埋任又有機會出綠奧義俾小號....又可以解成就....
作者: wai-v-    時間: 2014-6-9 18:26:06

打左次立即唔再打
作者: 乂寒天    時間: 2014-6-9 22:07:22

一早就放棄左公會討伐了= =
正如樓主上述所言,寧願打多几場62/66副出下裝同圖,都好過哂時間係討伐戰到。

為左60LV箱定係55LV金裝?

感覺打黎真係冇意思。
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-6-10 10:28:39

乂寒天 發表於 2014-6-9 22:07
一早就放棄左公會討伐了= =
正如樓主上述所言,寧願打多几場62/66副出下裝同圖,都好過哂時間係討伐戰到。 ...

本來每次更新後各打一次單跟五也不錯的,可以為了源神唷~~(雖然現在聖域也出了那只源神,還可以吃符打.....)
作者: 司馬信    時間: 2014-6-10 11:26:38

讚,樓主有心思~

個人希望獎品加碼就好~
作者: mi5842013    時間: 2014-6-10 14:29:41

司馬信 發表於 2014-6-10 11:26
讚,樓主有心思~

個人希望獎品加碼就好~

個人希望司馬信幫我地爭取獎品加碼就好~
作者: ty333a44    時間: 2014-6-10 18:42:17

作者: 千宏    時間: 2014-6-11 10:20:27

謝謝分享!
看到樓主的話,感覺獎勵也好像不夠吸引大家去打公會副
作者: cskm2005    時間: 2014-6-11 11:12:12

千宏 發表於 2014-6-11 10:20
謝謝分享!
看到樓主的話,感覺獎勵也好像不夠吸引大家去打公會副 ...

最好減下啲次數,同難度....
我地??LV去,無補無斧都要好奈時間

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2