AGAMES 討論區

標題: 海外玩家 維護後無法進入遊戲 [打印本頁]

作者: 星夢人    時間: 2014-6-24 21:03:55     標題: 海外玩家 維護後無法進入遊戲

24/6維護後 我身處海外都無法再次入GAME......
在PATCH既地方 一直卡在更新 無法連線
重新開機重裝 都試過了

是不是已經打算拒絕海外玩家進入?
(PS:澳洲玩家)

作者: 羽村淚    時間: 2014-6-24 21:15:05

更新唔到
作者: OHMYGOOOD    時間: 2014-6-24 21:18:17

唔知你WOR~ @@
作者: icyieong    時間: 2014-6-24 21:20:50

應該唔會掛..我都入倒
作者: 星夢人    時間: 2014-6-24 22:15:57

完全卡左係個game.bin到.....DOWN唔到
作者: 明年今日    時間: 2014-6-24 22:29:33

作者: meigre    時間: 2014-6-24 22:33:55

原來有同伴XD
我也是晚上打算上時發現官方又不知道更新了甚麼要自動更新才行
於是卡在了game.bin那...(是說, 已無奈到不知應對官方說甚麼好了...orz
作者: OHMYGOOOD    時間: 2014-6-24 23:10:24

我入到wor @@
作者: 米閣下    時間: 2014-6-24 23:11:19

相信不久"?就可以入黎一齊玩
作者: lonelyegg    時間: 2014-6-24 23:25:10

喂, 大佬, 唔該你更新就整個更新檔啦, 我地成班卡住入唔到喎

你再咁9唔搭8遲早愈黎愈少人玩幻想神域架炸
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-6-25 00:47:09

試試刪了COOKIES再來過?
作者: joke    時間: 2014-6-25 08:54:00

lonelyegg 發表於 2014-6-24 23:25
喂, 大佬, 唔該你更新就整個更新檔啦, 我地成班卡住入唔到喎

你再咁9唔搭8遲早愈黎愈少人玩幻想神域架炸{: ...

作者: 司馬信    時間: 2014-6-26 11:01:13

請使用
http://ff.alta.hk/gamenews/4430
作者: 小七    時間: 2014-6-26 15:25:45

澳洲玩家入唔到+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
如果樓上個更新檔係work我就唔洗煩到依家都冇得開幻神
乜方法我都試過曬
作者: 星夢人    時間: 2014-6-26 18:44:26

琴日有段時間係ON得番 但之後都變番禁樣ON唔到GAME....
作者: meigre    時間: 2014-6-26 20:11:17

司馬信 發表於 2014-6-26 11:01
請使用
http://ff.alta.hk/gamenews/4430

那些更新檔和自動更新一樣都是用同一空間吧?
所以支持不到海外(沒速度的話), 自動更和下手動更檔其實都是一樣(沒幫助~)
呀~~又想到先前官方就我更新不到而給我的笨蛋回答了=w= 看到時只能說無奈~
作者: 星夢人    時間: 2014-6-26 20:42:15

佢一直係個PATCH到逐個逐個更新FILE慢慢DOWN DOWN一下
又斷一下 我DOWN左4個鐘 先DOWN得2個
EVEN手動更新完 情況都係一樣 都係LOAD完重組
之後開始斷出紅字HTTP

見到火都黎埋 最慘尋日仲好地地 食埋個VIP 今日又還原基本步
想點呀 雖則GM PA都要收工 但好歹都卞個公告 話我地知你地都努力中(雖然已放工)
禁我地都好受O的呀 玩個GAME姐 好似要過5關斬6仗=_=
想買點都買唔落啦
作者: 司馬信    時間: 2014-6-27 12:34:31

meigre 發表於 2014-6-26 20:11
那些更新檔和自動更新一樣都是用同一空間吧?
所以支持不到海外(沒速度的話), 自動更和下手動更檔其實都是 ...

不,手動更新檔是走 HTTP 的,速度上完全不一樣。(不過都是位於港澳,海外玩家下載通常比較慢)

作者: 司馬信    時間: 2014-6-27 12:35:07

用 Google 雲端下載試試吧
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=109293
作者: meigre    時間: 2014-6-27 16:36:55

司馬信 發表於 2014-6-27 12:34
不,手動更新檔是走 HTTP 的,速度上完全不一樣。(不過都是位於港澳,海外玩家下載通常比較慢)

...

我的話, 不是慢可以說啦~是完全沒有速度=w=
有一次好奇測試了一下, 過了一會下載那還是顯示12小時0%完全沒有變到XD

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2