AGAMES 討論區

標題: 海外玩家無法上線既快來!! 已找到方法解決!!!! [打印本頁]

作者: 小七    時間: 2014-6-29 18:16:36     標題: 海外玩家無法上線既快來!! 已找到方法解決!!!!

經過無數方法都係唔掂之後我今日終於叫左個係hk既朋友幫我打比客服
今次全靠佢問完一堆野之後我先死過翻生

方法:
我因為重載過FFO,之後客服話我個版本係停左係4月23日更新到(that's why the update is so slow..........)
佢叫我由4月23日的手動更新到6月27日(共8個file)再更多次

事後 = 我再開多次
this is what happen in 10s

結果靠客服先解決到((開香檳
上game後 冇lag冇弾 100%順利
各位眾係上唔到的海外玩家
祝你地快快解決問題!!
多謝依位朋友幫左我咁多

作者: rtqwaszx    時間: 2014-6-29 18:30:25

咩態度⊙_⊙
作者: 長洲彬    時間: 2014-6-29 18:33:15

咁呀,不如叫官方整個BT檔出黎擺官網給玩家DOWNLOAD囉,一定快架。
作者: 小七    時間: 2014-6-29 18:42:40

長洲彬 發表於 2014-6-29 18:33
咁呀,不如叫官方整個BT檔出黎擺官網給玩家DOWNLOAD囉,一定快架。

我已經用左IE轉落BT到down隻game
佢未出google手更檔前我又用Shareaza(一個免費download任何file既app)"成功咁"更左手動更新
都係唔得

1樓你試下好似我依家咁睇下你爆唔爆火
作者: wai-v-    時間: 2014-6-29 20:14:40

你有冇山曬防毒戈類GE野更新
作者: 白雪限定    時間: 2014-6-30 00:29:35

作者: Asaki    時間: 2014-6-30 03:42:49

講真
alta營運緊既係港澳地區,你海外既連線問題唔好賴係官方到啦~仲要補償,關官方咩事丫究竟?

如果你咁講都通,咁我轉用56k玩,lag同繼線都可以入官方數啦係咪?咁我電腦廢lag又可以入官方數啦係咪?

btw,我係香港,玩得好開心~澳門應該都係一樣...咁alta已經盡左佢地既責任啦...

你正面d啦~我唔知你有冇貼過d圖出黎,不如你貼你邊一part更新出左問題啦,話loading出問題...咁load d 咩時唔得先得架大佬?
唔通你唔舒服睇醫生就剩係同醫生講你唔舒服咩?
作者: 提淽    時間: 2014-6-30 04:57:49

幻想下好了,官方不會因為你個人問題而去補償給你一個
作者: a4567891230    時間: 2014-6-30 08:11:03

又lag 又彈米娜
作者: 小七    時間: 2014-6-30 09:56:34

Asaki 發表於 2014-6-30 03:42
講真
alta營運緊既係港澳地區,你海外既連線問題唔好賴係官方到啦~仲要補償,關官方咩事 ...
wai-v- 發表於 2014-6-29 20:14
你有冇山曬防毒戈類GE野更新

已關

Asaki 發表於 2014-6-30 03:42
講真
alta營運緊既係港澳地區,你海外既連線問題唔好係官方到啦~仲要補償,關官方咩事 ...

大大你都幾好笑下,點解我海外挽返HK啲GAME冇事得幻神出事既?
你隻GAME既然唔歡迎海外IP咁又點解公告寫到明海外IP禁挽姐?
幻神我挽左成年都冇問題,你依家聲都唔出先嚟踢人?
邊個有問題D? 喂 我係客冇預過要咁樣嫁喎
BTW大大,我又點唔夠正面呢? 成個星期我日日都諗緊方法解決
相我張張都有po你睇唔睇到就唔關我事啦

作者: mi5842013    時間: 2014-6-30 10:26:18

試下開VPN LOAD?
作者: 千宏    時間: 2014-6-30 12:41:25

到現在更新到未?  如果未我試下上傳D 個更新檔去GOOGLE比LINK你下載
作者: 小七    時間: 2014-6-30 13:11:15

mi5842013 發表於 2014-6-30 10:26
試下開VPN LOAD?

VPN冇香港IP
作者: mi5842013    時間: 2014-6-30 17:07:27

玩得返就好
作者: 司馬信    時間: 2014-7-1 18:52:10

新的主程式正製作中,日後玩家下載新的主程式將無須更新太多檔案。
作者: 白雪限定    時間: 2014-7-2 12:11:44

作者: 小七    時間: 2014-7-3 16:21:07

司馬信 發表於 2014-7-1 18:52
新的主程式正製作中,日後玩家下載新的主程式將無須更新太多檔案。

官方加油 但我朋友到依家都上唔到唯有share依個方法比海外玩家
加上我開服到依家一直有挽又冇刪到更新檔所以唔法上網down返

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2