AGAMES 討論區

標題: 我想聽下晴空班programer有咩解釋 [打印本頁]

作者: doublec    時間: 2014-7-1 22:13:49     標題: 我想聽下晴空班programer有咩解釋

如題, 已經唔係第一次, 加上晴空上有大量問題, 明顯係做野hea, 寫完就算數
另一Error: 唔開公告頻道, 睇裝只要果位人兄係block左睇裝, 就會彈Game.
下面果個Error係戰場時候出現, 相信好多玩家都有試過.

[attach]12855[/attach]

正常黎講, 一隻Game有Error都係唔直接彈你走連個error message都唔比你睇掛?
你地晴空唔係出Game前會封測嫁咩?封測完de晒bug?咁我又想問下點解推出新野果陣debug又唔全面D?
好心你地做野冇料就唔好係到出新野啦, 舊野未寫好就寫新Server?定係舊Ser error多得制, 懶得debug就係到整個新Ser扮冇事?

請附上完整答復.

補充內容 (2014-7-1 22:25):
打錯字, 答覆。

補充內容 (2014-7-2 09:28):
雲狩掛流星技, 同我講咩技能冰卻中係到洗我頻?我自己都係寫開Program既人, 有乜理由會control唔到技能發射既時間?好心你明知未冷卻完就唔好洗我頻啦

補充內容 (2014-7-2 09:28):
又打錯字, 冷卻- -
作者: cheukgor    時間: 2014-7-2 08:52:51

係囉 仲有轉畫質果陣都會咁 有時真係好麻煩
作者: pgchicken    時間: 2014-7-2 09:53:44

謝謝你的回報,已向相關部門反映
作者: wukimwaboy    時間: 2014-7-3 22:17:17

Me too!!!
作者: 991011    時間: 2014-7-12 17:32:04

成日係咁
作者: LaZyCaT    時間: 2014-7-12 19:29:21

me too
作者: addylam    時間: 2014-7-14 10:22:22

一到夜晚真係彈game次數多左, 以前都唔係咁
作者: MrForecast    時間: 2014-7-14 12:53:39

琴晚仲要戰場完之前一分鐘先彈呢舊野出黎彈GAME,半個鐘頭既努力就咁就無左
作者: hing1234    時間: 2014-7-21 18:31:49

我都係咁...點解決
作者: Qhei0700218    時間: 2014-7-22 13:03:11

味試過

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2