AGAMES 討論區

標題: 晴空城問題:o) [打印本頁]

作者: Mizayiu    時間: 2014-7-9 02:51:11     標題: 晴空城問題:o)

唔知有冇成日打晴空城既玩家有同樣既情況

1)
過陷既時候會有不停彈後既情況發生
其實之前呢個問題都會間唔中發生
本身以為係自身電腦垃圾既問題先會彈後
(又或者係中左火但LAG機睇唔到)
所以以前都冇點留意 只好怪自己技不如人
但近呢個幾禮拜彈後既情況日趨嚴重
近幾次既更新之後以上情況就頻頻出現
唔只係本人 而係好多有打晴空城既朋友都有以上問題

2)
係較高層數既過陷關卡既時候
發覺過緊陷既組員企係一個安全既地方不停被扣血
真係睇到眼都凸埋
[attach]12913[/attach]
(之前未試過有關既情況 如有可講聲)

斷估呢d問題唔會係因為大多數玩家都擁有一部垃圾電腦掛?
近呢排晴空既server運作表現各位玩家什至係gm都應該有目共睹
戰場又好打咩都好 什至係企係度掛機都好
簡單d黎講 係差到離譜
煩請gm向有關既部門反映下xiexie

(題外話: 淨係更新商品既更新 其他乜都冇更新過 乜玩家期待d新點品多過其他系統/裝備既野咩?)
開新game姐 都唔係忽視舊game既玩家掛?

作者: 忽忽a0a    時間: 2014-7-9 14:02:12

作者: johnson    時間: 2014-7-9 14:25:18

忽忽a0a 發表於 2014-7-9 14:02

【on】 99.jpg ?
作者: 忽忽a0a    時間: 2014-7-9 15:30:11

johnson 發表於 2014-7-9 14:25
【on】 99.jpg ?

佢張圖個名
作者: Mizayiu    時間: 2014-7-9 23:20:45

抱歉 太爛口 補圖 LOL
[attach]12922[/attach]

作者: LaZyCaT    時間: 2014-7-10 00:57:10

有時過左都會彈反轉頭死
作者: 忽忽a0a    時間: 2014-7-10 03:35:43

唔知有無人試過-.- 打龜個陣

隻龜無啦啦好似隱左形咁.. 要出範圍技先打得到佢..
但係過左陣又現番形.. 可以出單體技打佢@0@
作者: yanchon1314    時間: 2014-7-23 14:15:30

我推
作者: pgchicken    時間: 2014-7-24 14:01:16

以上問題都係lag機導致,唔一定係大家部腦,有好多因素,呢個問題先前有同原廠討論過,得出結論係無法避免,要靠玩家去克服了,當然咁都成為晴空成難度之處。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2