AGAMES 討論區

標題: 幻想神域好悶 [打印本頁]

作者: 時空裂縫    時間: 2014-7-24 10:37:47     標題: 幻想神域好悶

日日見到幻想神域放野收野 招募打副本
而家除左釣魚 考占等休閒活動冇咩好做
幻想神域隻game係好 但缺少多元化
作者: 薔薇丸    時間: 2014-7-24 10:49:59

打天塔同PVP
作者: 米閣下    時間: 2014-7-24 10:52:57

隻隻game玩法都甘上下
轉唔同職業都唔錯
作者: cskm2005    時間: 2014-7-24 10:57:34

咁我想問下你,要點做先為之多元化?
休閒既有:
釣魚,考古,料理,天啟,公會宴會
唔休閒既有:
打副,PVP,整裝備,公會討伐

老老實實,自從佢出咗生產位階,我覺得休閒得黎唔休閒.
啲野同LV掛釣之後,係有一般熱潮,迫人去做...
真係有少少忙

遲下又出小屋,守護系統,卡牌遊戲...
一陣又黎個小屋金幣,守護指數,卡牌能力加成....
迫人打額外既金幣,迫人固定同一個人打副,卡牌又食錢....
===
講遠咗...
請問點先為多元化?
平時你一日番工/番學,仲有咩DO?

作者: alanazaz    時間: 2014-7-24 11:23:20

樓主既意思係想有新野玩姐~應該係咁~其實建議係好既~等大家多D野玩
作者: 煜夜君    時間: 2014-7-24 12:30:44

隻隻game都咁上下
5係幻想神域悶
只係你升lv升到某個位升得慢
想賺金又得釣魚-.- 你又覺得麻煩 赚得慢係5係?

你入個好公會就5悶la 搵一個屬於你ga小天地
一係悶你可以停一排玩其他game lo
作者: 991011    時間: 2014-7-24 13:26:37

cskm2005 發表於 2014-7-24 10:57
休閒既有:

小屋咪D真係咪提,由開GAME講到依家
作者: 991011    時間: 2014-7-24 13:27:18

薔薇丸 發表於 2014-7-24 10:49
打天塔同PVP

佢個PVP又係膠既,比玩家自己開房PVP啦好嘛,
日日都只係等佢果個時段先比PVP
作者: lonelyegg    時間: 2014-7-24 14:06:50

cskm2005 發表於 2014-7-24 10:57
休閒既有:

遲D又有排忙. . . .  咁多野玩!
作者: 時空裂縫    時間: 2014-7-24 14:11:24

lonelyegg 發表於 2014-7-24 14:06
遲D又有排忙. . . .  咁多野玩!

咁多野玩先吸引多人玩
多野玩可以今玩家玩耐
作者: 千宏    時間: 2014-7-24 17:54:54

未來將會推出更多新系統,請耐心期待。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2