AGAMES 討論區

標題: GM們,關於註冊碼 [打印本頁]

作者: 991011    時間: 2014-8-3 19:44:48     標題: GM們,關於註冊碼

先唔講因為呢個活動,而整到個SER LAG到爆炸,
建議先考慮個SER負唔負擔到咁多人。

請GM睇下個交易頻,自從果個唔洗註冊碼出左之後,
多左幾多人賣幣,而且睇下釣魚區,多左幾多60鐮刀??
同埋唔知係咪科技進步左,我成日見到一堆鐮刀(3~5隻),
一隻一隻咁入異界副本,跟手仲去武器店,
係咪外掛升左LV,依家已經可以支援副本喇?

再睇下D市價,所有野都愈升愈貴,
之前辛辛苦苦賺返黎既錢,
一晚貶值,究竟依家活動係為左趕客定係拉客,
希望官方自己可以好好考慮清楚,
每次做野都唔諗後果。

只因為之前做錯左野,走左好多人,
而搞出呢個垃圾活動,
我話你知,呢個活動拉唔到人,反而拉到好多外掛,
我識既幾個FD見到咁X多外掛所以走左,
係咪厭老玩家太多,要趕吓客先過引??

作者: 感覺〞    時間: 2014-8-3 22:14:58

科技先進
真係佩服
作者: 991011    時間: 2014-8-4 04:06:29

我頂  半夜玩都LAG到ON X
作者: 感覺〞    時間: 2014-8-4 04:16:21

gm們可能想下年分紅縮水 所以搞三搞四
作者: 千宏    時間: 2014-8-4 11:26:01

會轉告營運團隊注意問題
作者: 夢的理由    時間: 2014-8-4 12:48:25

營運團隊知道暑假會有可能多左人打機  驚死信箱爆曬(全部都係拎果個碼) 可能為左可以輕鬆D就  ....

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-8-4 21:29:46

夢的理由 發表於 2014-8-4 12:48
營運團隊知道暑假會有可能多左人打機  驚死信箱爆曬(全部都係拎果個碼) 可能為左可以輕鬆D就  ....
...

其實自從改成FB拿3個,真新手的確多了,根本不用完全開放一~一''

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2