AGAMES 討論區

標題: 出咩鬼野變性姐 [打印本頁]

作者: 時空裂縫    時間: 2014-8-7 21:04:19     標題: 出咩鬼野變性姐

咁得閒出變性 不如出主武器重置卷啦 火炮果D咪唔洗重玩一個職
戰弓真係點速閃? 好像加速無用
作者: 991011    時間: 2014-8-7 21:28:35

你唔升速又點長開招風靈技,而且加速好似會加快存氣

+

做乜加閃?
作者: 提淽    時間: 2014-8-7 23:24:04

GOOD POINT 不過對官方黎講確是蝕本生意
作者: Asaki    時間: 2014-8-7 23:28:53

我都想~我一定會開鐮刀~~!再用主武重置券!

話時話...樓主諗好角色名未?話哂咁多人幫你諗
作者: tswcps41134    時間: 2014-8-7 23:55:47

作者: 煜夜君    時間: 2014-8-8 00:05:43

Asaki 發表於 2014-8-7 23:28
我都想~我一定會開鐮刀~~!再用主武重置券!

話時話...樓主諗好角色名未?話哂咁多人幫你諗 ...

係wo
比個讚你
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-8-8 02:47:09

弓點速可以長駐某些技, 而且速愈高hp愈高....
閃<這個非土豪不建議....
作者: 時空裂縫    時間: 2014-8-8 20:14:57

凱蒂洛 發表於 2014-8-8 02:47
弓點速可以長駐某些技, 而且速愈高hp愈高....

係咪速防?
作者: cskm2005    時間: 2014-8-9 08:54:54

好多新手都傻奸奸==
話點速,就全點速....
雖然弓手有招速轉血....

60LV就點速防.
65LV用風速飾,之後改點法.
70LV狙擊,用到既話,應該唔洗點速.

速度係有風速飾果陣可以利用食物弓1金技加咗速,
先黎洗點加速,有50%,就唔洗點速.(不過留意升LV會降速)
最好收源神,唔係既話打PVP同天塔,速度唔夠50%

弓手要唔要點防閃?
遠程其實防閃需求唔大.(但你有錢谷閃就唔方會大力/多血)
閃呢啲要有一定財富先玩.
防既話,最少都要70%.
有多餘點就點血.

基本上防點,大部份職業都係一樣點法.
雙刀呢啲閃職,其實我都係建議佢點防血,因為有好多新手9沖全閃.
但閃又上唔到95%,防得果40%血得3M幾,仲要70LV.......
你閃唔到就死,同你唔閃食一下唔死,係好大分別...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2