AGAMES 討論區

標題: 單機神域? [打印本頁]

作者: siutaiman6001    時間: 2014-8-11 19:02:04     標題: 單機神域?

其實依家個低lv.場係唔係冇哂人,點解我見黎見去都好似得外掛既

作者: akako81    時間: 2014-8-11 19:24:40

聖城大把人
作者: 立花    時間: 2014-8-11 19:33:01

我見5d都仲有人丫 5d前做任好快姐
作者: 991011    時間: 2014-8-11 19:57:16

係外掛神域
作者: kc0205    時間: 2014-8-11 20:17:41

外掛都未【詞語過濾】搞好成日叫人消費..吊佢老母=.=
作者: ballkiller    時間: 2014-8-11 21:02:05

公平d講句, 其實外掛以外仲有好多人真係人手玩緊

不過外掛情況如果唔早解決, 好快會令遊戲失平衡, 令遊戲壽命加命減少
情況好似當年"天堂"一樣

希望官方正視一下,打擊外掛, 先係賺錢上策
作者: cskm2005    時間: 2014-8-12 07:32:51

基本上,你唔入會,得街,就一定無人.
因為多數得公會有人帶人升.
一個高LV帶1個都一團啦...
所以你係見唔到幾多人開團打5D.啲新公會,佢地自己圍枱5個人又一團5D...

如果你係想單機既,你大可以繼續1個人係到等隊打5D.

作者: leungsk1994    時間: 2014-8-12 18:48:15

r fd才是最大王
作者: kennyyee    時間: 2014-8-12 19:23:21

外掛神域
作者: aaron107    時間: 2014-8-12 19:24:51

咩game都會有外掛佬黎搵食
作者: 羽村淚    時間: 2014-8-12 19:37:54

作者: ★小蝶﹏×〞    時間: 2014-8-12 19:53:51

我玩到60LV算唔算係低LV????
作者: alexy    時間: 2014-8-13 09:31:47

50以上的副本還有不少人開, 升上去再說吧
作者: chris1029    時間: 2014-8-13 09:59:14

主線任基本都升到52~53等才開始卡等吧
現在多數玩家係這個時候,都由公會一個/幾個高等帶升直至60 up....
自已嗌團   真係需要比耐性。。。
高等玩家本身都好很多事同副要處理。。。哪會費時間入街團打不合式自已等的副。就算刷源神,都單刷完比位自已公會啲人或賣位多。。。
除非你識到班差不多等  又夾到時間的,不然沒有公會係辛苦啲

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2