AGAMES 討論區

標題: 活動又搞到一塌胡塗 [打印本頁]

作者: ngken    時間: 2014-8-11 22:01:12     標題: 活動又搞到一塌胡塗

求下你地啦  用下個腦思考下好無
活動都出左唔止1次  次次都係得一個ser搞
d ser又唔係勁過人  又只係一個ser搞活動  你地究竟係咪故意嫁
e+d外掛多左好多  已經成日紅ser  仲要咁搞  你估你地個ser好勁咩
唔該你地認真檢討下啦
作者: keithmui    時間: 2014-8-11 22:05:04

咁樣搞活動...唔x唔安樂
作者: chanchiho9999    時間: 2014-8-12 12:34:37

支持封外掛
作者: 千宏    時間: 2014-8-12 12:44:56

其實營運團隊每天都有封外掛的,請問樓主所指的活動是?
作者: OHMYGOOOD    時間: 2014-8-12 12:49:29

千宏 發表於 2014-8-12 12:44
其實營運團隊每天都有封外掛的,請問樓主所指的活動是?

樓主所指既活動係8/11 打箱個個活動 個個lag到開唔到技行唔到
作者: 叛逆小方    時間: 2014-8-12 13:24:13

認真次次出D打寶活動都搞到個SER就死咁,只出係一個SER一個地點唔LAG就其啦,上次聖城門口出源神果次又係,搞到個SER死死下咁
如果你係想有人參加活動ga就唔好出係一個SER啦,出活動時諗下電腦慢果D人,去到就彈GAME 黑技 LAG到個活動完左
好心唔好只出係同一個SER 每個SER都有,唔洗D人去晒一個SER

琴日我在CH3禿鷹做緊日任,做做下冇啦啦lag lag地,個活動完左冇奈就正常冇再lag,搞一次就搞到全個SER都LAG,你每次搞活動時,請諗下有咩後果先出活動啦

作者: KAMHOSIN    時間: 2014-8-12 13:26:44

冇心做活動就5好做做完又比人鬧

LAG到咁點打?

作者: Asaki    時間: 2014-8-12 13:34:42

公道講一句.....
暑假...只GAME人多玩打王既活動,成個地圖多個100人...有咩可能唔LAG?我琴日都有玩,關左D其他玩家...畫質SET低佢,都會打到王,我打到20個以上,有2X個福袋

另外我又想問下上面有吵LAG既人....你地有冇玩過一D同時100人UP既打王活動既ONLINE GAME 係唔LAG的?我真係想見識下喇~!
作者: 我是豆豆dou    時間: 2014-8-12 13:41:41

= = 那麼多人卡死了 能看不能打
作者: 打J未    時間: 2014-8-12 13:41:41

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-8-12 13:58:04

5係LAG咁簡單.....完全動不了....打字倒是打到@.@"
作者: siusuman3000    時間: 2014-8-12 18:08:42

真心好多外掛,隨便都見幾個,多過7-11
作者: lilylily2917    時間: 2014-8-12 18:10:06

作者: leungsk1994    時間: 2014-8-12 18:28:39

好心d相分s
作者: sk4    時間: 2014-8-12 18:29:56

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2