AGAMES 討論區

標題: 大家會唔會覺得合服可以令狙擊圖降價? [打印本頁]

作者: LuckyTimothy    時間: 2014-9-16 17:05:41     標題: 大家會唔會覺得合服可以令狙擊圖降價?

新服因為人少的關係

狙擊圖的產量少  加上外掛多  所以價錢居高不下

會唔會合服會好少少?

聽講另一個伺服狙擊圖只需要3000金左右

新服要9000金一張  太令人吃驚

要知道我咩都唔買  練上62都只係得300金左右

9000金真係絕對唔係正常玩家買得起

你地覺得呢?

作者: mi5842013    時間: 2014-9-16 17:14:58

舊SER的圖只是比新SER平..都唔見得係正常價格..

好似樓主咁..升到62都係得300金左右...3000金既圖又點買到呢...而且唔係1張...係要5張...

所以我覺得呢個唔係合服既理由...不過合服後會多D人一齊玩..我都唔反對...

遊戲都係輕鬆玩的好..唔好太執著一定要狙擊...
作者: lung753951    時間: 2014-9-16 17:20:35

新服交易頻都得返工作室同1-2個人係到洗頻 你覺得呢?仲唔合服d人都走晒啦
作者: 千宏    時間: 2014-9-16 17:31:54

定價問題很難說
作者: cskm2005    時間: 2014-9-16 17:59:49

台服要300G咋...

目前港服"正路"都應該1000左右....
但因為我們偉大的代理,開放注冊,外掛大增,之後它們只掛釣,也不能捉人.

現在3000G~5000G,這居高不下的價位,實在迫人太甚.
作者: 叛逆小方    時間: 2014-9-16 18:00:39

合服一定唔會直接令70狙擊圖跌價,合服後一樣有外掛係到價值一樣照舊,物品跌價係睇 有冇用,多唔多人有
至於合服,冇所謂啦,官方錯誤ga決定,係時候要收拾
作者: lung753951    時間: 2014-9-16 18:30:44

其實現在新服問題是產量太少引致價錢太高,最重要是有錢收但沒貨賣
作者: 貓眠    時間: 2014-9-16 18:32:44

唔洗講咁多----> 希望合服!!
作者: akako81    時間: 2014-9-16 18:48:04

合服=工作室*2倍
作者: thinkingsomeone    時間: 2014-9-16 19:01:36

讚成合服
作者: kiwi1111    時間: 2014-9-16 21:40:09

3QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
作者: 落雨收衫    時間: 2014-9-16 23:54:34

和服工作室可以會仲多羅 我覺得~~
作者: 星霜    時間: 2014-9-18 19:21:59

合服對新ser既人黎講係好事.舊ser既我亦唔反對
但封曬D外掛先係最有用.
索性釣魚時間比打副時間更多既鐮(65LV下)全封
我相信大部份玩家寧願少咁個分身掛釣魚都想外掛88
另外副本門口戈D外掛真係幾壯觀.官方不妨花少少時間去觀賞下
至於合服=外掛*2就唔一定,話唔定工作室2邊都掛呢..
作者: tsts1021    時間: 2014-9-18 21:42:09

乜都係假...先搞定外掛問題才是王道!!

由開GAME到E家官方做左幾多野呢!??

大家有目共睹啦
作者: 5891ymc    時間: 2014-9-19 21:03:16

唔覺得有用,開放神點換先會顯注降
作者: Tran-sam    時間: 2014-9-19 23:06:59

合服?直接將狙擊圖改做神點換仲好,一定仲有效果咯...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2