AGAMES 討論區

標題: 關於世王... [打印本頁]

作者: Excalibur    時間: 2014-10-17 21:40:31     標題: 關於世王...

最近幾日都有在7點 9點左右去留意世王
我的電腦比較慢...所以其實也沒辦法去完所有CH打....畢竟有D時間差太少....
不過 重點係...有好多次我去到 企定定等左一陣出左王 看到出王後拚命按TAB 結果隻王唔到1秒死左 摸都摸唔到
個人覺得官方可以將隻王血量改厚....畢竟合服前都有好多人打世王 合服後更多 打得更快 一人放一下技隻王係被秒 那打世王同鬥快放技有甚麼差別?
加上對某部份職業的玩家唔公平 例如斧同槍可以先放技能等王自己踩落去 盾同琴唔洗鎖定隻王 放群攻就打到隻王 不過好似杖 太刀係D職 要鎖定隻王先打到 就係果少少的時間差別就會令依D職 電腦又比較LAG的玩家打不到
當然一定會有人話係我電腦問題 唔怪得官方....不過個人覺得改強少少 比隻王出埸多2秒無傷大雅吧?....以上只係個人的主觀片面的看法 不過希望官方可以考慮一下啦
作者: 天生購物狂    時間: 2014-10-17 22:03:06

99%暫時吾會改啦,無止港服玩家甘抱怨 台服都系,如果台服改才行,台服暫時都未講會改,so GG
作者: mi5842013    時間: 2014-10-20 09:21:07

支持改厚血D...有時多人真係TAB到後即出技...個技未去到世王度..隻王已經訓低左...
作者: 千宏    時間: 2014-10-20 18:36:10

營運團隊會一直留意伺服器情況,一有發現異常會及時修正。
作者: wai-v-    時間: 2014-10-20 18:49:31

轉副武做槍
打完轉返

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2