AGAMES 討論區

標題: 有關目前外掛的問題 [打印本頁]

作者: 神域使者    時間: 2014-11-17 12:47:55     標題: 有關目前外掛的問題

官方正留意近日(尤其是週末)的外掛數量有上升的跡象,官方已得悉有關情況,並正研究有效的方法處理,在此感謝玩家的反映。

作者: 小細細    時間: 2014-11-17 13:28:21

官版其實我有個問題想問好耐, 希望你可以解答。
工作室帳號其中一個角色使用外掛, 你係會封佢角色定封佢Ac?
作者: 神域使者    時間: 2014-11-17 13:59:14

小細細 發表於 2014-11-17 13:28
官版其實我有個問題想問好耐, 希望你可以解答。
工作室帳號其中一個角色使用外掛, 你係會封佢角色定封佢Ac? ...

封acc!
作者: 小細細    時間: 2014-11-17 14:17:43

感謝解答
作者: cskm2005    時間: 2014-11-17 15:13:29

我想問,鐮刀唔係要AC內有60LV先開到咩?
點解仲有咁多鐮刀刷副本架?
仲要刷到65~LV.

另外論壇唔該管理下,唔知做乜啲人將2013年同半年前既帖推咗上去.
啲舊文,又無熱度,又唔係心得帖...唔該封存咗佢啦,THX

作者: 小細細    時間: 2014-11-17 15:18:58

其實呢個我都諗唔明,
不過之前見到有人開貼講,
人物被誤以為外掛凍結角色,
但神奇ga係佢其他人物可以登入...
所以先向官版求証究竟佢係封角色定封ac
因為如果封角色, 咁1個acc入邊已經有1隻60up
咁好自然佢可以其他角色開鐮刀,
亦都解釋左點解一直工作室可以大量生產鐮刀外掛.....

但係官版話佢係封ac 咁我只好相信佢。
作者: 小細細    時間: 2014-11-17 15:32:28

cskm2005 發表於 2014-11-17 15:13
仲要刷到65~LV.

呢個係之前有人講誤以為係外掛被封ga貼,
當中受害人指出, 另外2個角色仍能登入
http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D6

至於點解外掛可以掛到65或以上,
呢個我都唔明, 有d外掛係唔知點解成日都見到佢名,
但永遠封佢唔到.....
作者: cskm2005    時間: 2014-11-17 17:38:28

仲要刷到65~LV.

另外論壇唔該管理下,唔知做乜啲人將2013年同半年前既帖推咗上去.
啲舊文,又無熱度,又唔係心得帖...唔該封存咗佢啦,THX

作者: tachikoma    時間: 2014-11-17 18:57:07

其實最重要是封a/c的時間,
如只是封幾日,對它們是一點影響也沒有的,
要封應該是永久封...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2