AGAMES 討論區

標題: 時裝好難抽 [打印本頁]

作者: 叛逆小方    時間: 2014-12-23 16:34:58     標題: 時裝好難抽

話說我用招待買左30個天叢雲盒,結果只開到一條碎,開左42後,算啦出太刀時武果陣,買左20~30個太刀盒,開到得返4個盒時,先開到一把+命中ga綠武,唉

又有一次,我用招待買左40個神魔雙刀盒,乜都開唔到,連3日版都唔比我, _!
今日我又用招待買左35個隕星盒,又係咩都唔比我,得一個3日版,WTF
P.S. 9999招待只可買21個459點券ga盒

時裝真係好難抽,招待任又冇新場的說,招待任務的招待券又被減至原本的一半...
我除了星期六外,每日招待任都有做,每週買5個高防高武已經冇乜幾多,可以提高招待任的招待券?

作者: ChLiu    時間: 2014-12-23 20:12:56

佢唔洗賺?_?

BTW:都係睇你人品.有人1盒中橙+傷2%.
作者: 叛逆小方    時間: 2014-12-23 21:11:26

ChLiu 發表於 2014-12-23 20:12
佢唔洗賺?_?

一睇就知我係幸運值0果D人啦,唔係我都唔PO文
用咁多都抽唔到裝,人品...我睇透左隻GAME係好講人品

作者: QAZ824    時間: 2014-12-23 22:47:33

作者: 5891ymc    時間: 2014-12-25 12:47:57

我既經驗係平均3萬招待先有件似樣既野
作者: 叛逆小方    時間: 2014-12-25 12:54:35

5891ymc 發表於 2014-12-25 12:47
我既經驗係平均3萬招待先有件似樣既野

我試過買4個出橙(一次),又試過上面果D(經常),好難抽
作者: 5891ymc    時間: 2014-12-25 21:38:02

叛逆小方 發表於 2014-12-25 12:54
我試過買4個出橙(一次),又試過上面果D(經常),好難抽

我都試過3個出橙,跟住必然黑一大輪,所以平均咁多先有好野
作者: 叛逆小方    時間: 2014-12-25 23:45:17

5891ymc 發表於 2014-12-25 21:38
我都試過3個出橙,跟住必然黑一大輪,所以平均咁多先有好野

ME TOO
公測冇耐出過一次,暑假一次,年初一次
我日日招待都有做, 1日約一千招待
我完全體現到努力唔一定得到回報
作者: bb9977    時間: 2014-12-27 22:55:48

係呀- -好難抽T^T

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2