AGAMES 討論區

標題: 新手一問 [打印本頁]

作者: hahehaho    時間: 2015-1-8 02:06:26     標題: 新手一問

求教邊個SER 會多人點?? 追post 見到舊ser 姐係邊個SER??
同埋有無公會可以一齊玩下,吹下水
謝謝

作者: p85974319    時間: 2015-1-8 06:47:53

羽ser=舊ser

岩新手既話就去FEEL公會:)
作者: hahehaho    時間: 2015-1-8 17:17:00

p85974319 發表於 2015-1-8 06:47
羽ser=舊ser

岩新手既話就去FEEL公會:)

大大,求教依隻GAME多唔多一班人刷既副本??
上網追POST,講到好似刷單人副就夠, 又或者有D職單刷多人副都得
求指點
作者: p85974319    時間: 2015-1-9 12:13:36

hahehaho 發表於 2015-1-8 17:17
大大,求教依隻GAME多唔多一班人刷既副本??
上網追POST,講到好似刷單人副就夠, 又或者有D職單刷多人副都 ...

多人就係打正版金裝既副本,姐係英雄. xxxxx

講到刷單人副只係因為依家好多高級又裝勁既人所以佢地可以刷到

你game入邊咩名?

作者: kirishima    時間: 2015-1-11 13:34:23

p85974319 發表於 2015-1-9 12:13
多人就係打正版金裝既副本,姐係英雄. xxxxx

講到刷單人副只係因為依家好多高級又裝勁既人所以佢地可以刷 ...

我岩岩重新玩 請問可唔可以加入公會?
作者: p85974319    時間: 2015-1-11 17:21:44

kirishima 發表於 2015-1-11 13:34
我岩岩重新玩 請問可唔可以加入公會?

why not? 入 FEEL 公會啦 XD
作者: water82592    時間: 2015-1-11 19:43:38

我都想重玩~~~不過之前係公會個到唔見有FEEL公會係到...
作者: kirishima    時間: 2015-1-11 21:27:16

p85974319 發表於 2015-1-11 17:21
why not? 入 FEEL 公會啦 XD

但搜索唔到你個公會...
作者: p85974319    時間: 2015-1-12 06:58:03

可能爆左人,你入game找找FEEL公會既成員,幫你手入
作者: kirishima    時間: 2015-1-12 15:05:46

p85974319 發表於 2015-1-12 06:58
可能爆左人,你入game找找FEEL公會既成員,幫你手入

好的 我GAME名都係叫kirishima

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2