AGAMES 討論區

標題: 4/23 維護後一齊彈!彈!彈! [打印本頁]

作者: 加斯洛    時間: 2015-4-21 10:33:50     標題: 4/23 維護後一齊彈!彈!彈!

[attach]14760[/attach]

4/23 例行維護後將會推出小遊戲,等玩家可以一齊彈上帕拉城嘅最高點!

到時彈到上黎嘅玩家不妨影張相上黎分享下

作者: 司馬信    時間: 2015-4-21 10:47:06

嚇死,以為講彈 Game
作者: 米斯高    時間: 2015-4-21 13:52:07

D發光球好靚
作者: love_Sdi    時間: 2015-4-23 15:38:42

好耐沒玩,更新出左咩
作者: 米斯高    時間: 2015-4-24 10:28:23

love_Sdi 發表於 2015-4-23 15:38
好耐沒玩,更新出左咩

最近4月份出左新的PVP競技模式「激鬥搶旗賽」,
另外推出左兩條新魚王,擊敗之後有機會獲得王怪龍玉
4月30號維護前仲有一個「翻滾吧!獵人」既活動
詳情:http://ds.alta.hk/event/201504/
作者: 1212312    時間: 2015-4-25 16:28:48

老實講....活動出果d盒既獎品真係冇吸引力!!
小顆技能點..10點招待...材料盒....冇野呀??? 邊個諗出來架??
仲要人跳晒死...再唔係就中場失靈直墜地下,根本冇人玩~
近排對隻game都失望啦~已經又走唔少人~比d誠意啦~

作者: kkmc1997    時間: 2015-4-27 20:57:47

D樹阻住曬 應該放D波波係好D既地方
作者: 加斯洛    時間: 2015-4-28 09:55:52

kkmc1997 發表於 2015-4-27 20:57
D樹阻住曬 應該放D波波係好D既地方

是的,初初跳既時候都有這個感覺
作者: 加斯洛    時間: 2015-4-28 09:57:14

1212312 發表於 2015-4-25 16:28
老實講....活動出果d盒既獎品真係冇吸引力!!
小顆技能點..10點招待...材料盒....冇野呀??? 邊個諗出來架??
...

還有其他活動將會陸續推出,會送出大量招待點數 敬請期待

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2