AGAMES 討論區

標題: 10G的小屋 [打印本頁]

作者: MiniCar    時間: 2015-5-6 14:38:00     標題: 10G的小屋

當玩家連續 30 天沒有登入,所擁有的個人房屋將會被管委會強制保管,

再重新進入個人小屋的同時需繳交管理費用 10 G才能將個人房屋取回。

個人房屋被管委會保管期間,所有傢俱將會以信件方式記給所有者

而信件的保存期限為 60,請各位房屋主人要留心注意。

我原本都只是想玩玩小屋~
才返來隨便再來玩~但都將它升上6階~

都沒什麼心機再打圖玩下去的~
現在還要改到30天不登入會變成這樣~

仲要將我既心機時間~
係30日之後會變成一封封既信~
寄曬D家俱俾返我~

咁者係叫我~又再重新整過間屋嗎~

好難理解~點解要這咁改...

唉...

作者: Eva    時間: 2015-5-6 14:55:26

連係30日入面搵幾分鐘login一次都廢事
我都好難理解

連埋更新比到盡10分鐘囉..
作者: alexy    時間: 2015-5-6 15:51:56

依家個SERVER都唔係大了, 佢怕D人開間屋玩2玩之後又唔上,
費事因為咁要一直記錄住佢間屋所有擺設位置吧...
作者: tachikoma    時間: 2015-5-6 16:27:57

30日內登入一次不太難吧...
既然不想玩就由得它好了...
作者: cskm2005    時間: 2015-5-6 19:47:50

我都好難理解呢個POST個作者.
竟然唔當自己既花心機時間係一回事,
只不過係一個月內上一次線當係守護家園,都做唔到.
仲要話呢個制度難理解.

即係咁.
你買咗種子種花,種到佢開花啦~
但你有一段日子唔打理佢.
佢死Q咗喎.
你就話,只不過一陣間啫,佢就死Q咗,真係難解理啲植物.
作者: yauwanhang    時間: 2015-5-6 20:20:41

好彩無理過呢個小屋系統.... 細路女細路仔可能鍾意玩小屋一D!
作者: ChLiu    時間: 2015-5-7 00:24:13

yauwanhang 發表於 2015-5-6 20:20
好彩無理過呢個小屋系統.... 細路女細路仔可能鍾意玩小屋一D!

我係細路仔.
作者: alive8638    時間: 2015-5-7 02:17:27

登入一次梗係唔難
問題係點解要有個咁既設定先 有D多餘
作者: cskm2005    時間: 2015-5-7 08:10:19

alive8638 發表於 2015-5-7 02:17
登入一次梗係唔難
問題係點解要有個咁既設定先 有D多餘

依家個SERVER都唔係大了, 佢怕D人開間屋玩2玩之後又唔上,
費事因為咁要一直記錄住佢間屋所有擺設位置吧...

好似係咁
作者: 玄逍    時間: 2015-5-7 17:12:14

我絕對會成為交管理費者之一

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2