AGAMES 討論區

標題: 更新問題 [打印本頁]

作者: 00852340    時間: 2015-8-5 12:47:56     標題: 更新問題

http://ar.alta.hk/gamenews/6746?time=1438749642

你地今日既更新公告,似乎無關於改版既野...

你地慣性地係比台服慢2個星期,照計今日應該有

資料片內容預載
1.預先下載60級資料片「劃破紅夜之槍」相關場景、模組、圖檔等美術資料。

你地打算下星期既維護做得哂?(雖然預左你遲)

定係開65LV同新職你地打算推遲?

作者: joelok051205    時間: 2015-8-5 13:02:04

慢2星期係下星期先開65LV啊同學
作者: 00852340    時間: 2015-8-5 13:13:14

joelok051205 發表於 2015-8-5 13:02
慢2星期係下星期先開65LV啊同學

不如你去睇睇台服7月23日更新公告再回覆啦,同~學~

比埋LINK你啦
遊戲更新 (新增一條)版本更新公告20150723
作者: pgchicken    時間: 2015-8-5 13:37:53

有留意到的話本週手動更新容量是 210MB,已包含了資料片的內容囉,至於改版日期還請留意官方新聞稿及官網公告。
作者: joelok051205    時間: 2015-8-5 14:07:31

00852340 發表於 2015-8-5 13:13
不如你去睇睇台服7月23日更新公告再回覆啦,同~學~

比埋LINK你啦

睇到回覆未啊 同學~資料片係今日 改版係下星期

作者: 00852340    時間: 2015-8-5 14:28:38

joelok051205 發表於 2015-8-5 14:07
睇到回覆未啊 同學~資料片係今日 改版係下星期

我由頭到尾都係問緊今日公告無提到資料片...

你睇唔睇到我藍字+下面D字嫁?

就係因為無提到我先問佢地係唔係打算下星期更新時一次過做或姐將成個改版推遲.....

我唔明點解你會理解成<點解今個星期無改版>
作者: joelok051205    時間: 2015-8-5 14:56:39

00852340 發表於 2015-8-5 14:28
我由頭到尾都係問緊今日公告無提到資料片...

你睇唔睇到我藍字+下面D字嫁?

是但求其啦 有人答你咪得
作者: chiachia123    時間: 2015-8-5 15:05:42

作者: 00852340    時間: 2015-8-6 09:38:23

pgchicken 發表於 2015-8-5 13:37
有留意到的話本週手動更新容量是 210MB,已包含了資料片的內容囉,至於改版日期還請留意官方新聞稿及官網公 ...

我今日有個小問題~我就唔另外開POST啦~

更新完之後接任務多左個<略過>按鈕~實在太方便~

不過交任果時反而無...可唔可以反映下原廠除左必要既教學對話~

其他交任對話都新增<略過>按鈕??

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2