AGAMES 討論區

標題: 討論一下皇者S會回歸既可能性 [打印本頁]

作者: 千千千    時間: 2015-9-16 19:38:49     標題: 討論一下皇者S會回歸既可能性

我就覺得難小小囉,成堆會員都係度搵藉口  
又話毒又話人輸先敢惡,仲要只係夠膽係個名片度留言咁陰公,搵咁多理由都唔反省下個垃圾會點解比人打散?

自己強勢果時就攬實隻晴空極速升lv,比人吊打到放棄就當晴空係垃圾光速offline,我唔玩你地玩埋佢,眾人皆醉我獨醒mode

最失望都係原來皇者公會班老手,只係勝利玩家  

最後希望你地係其他game一樣強勢,如果唔係又唔玩嫁啦

作者: 陪我淋雨    時間: 2015-9-17 13:17:51

Sor 配得起皇者依個名既 只有全盛時期既 DanGeRouS

D團萬歲~
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-17 14:53:08

自己強勢果時就攬實隻晴空極速升lv,比人吊打到放棄就當晴空係垃圾光速offline
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-17 14:53:54

陪我淋雨 發表於 2015-9-17 13:17
Sor 配得起皇者依個名既 只有全盛時期既 DanGeRouS

D團萬歲~ ...

DanGeRouS萬歲~
作者: 波波球    時間: 2015-9-17 21:19:05

無可能回歸.

仍然有玩既加油吧,晴空係一隻好好玩既GAME

作者: 波波球    時間: 2015-9-17 21:26:49

應該咁講, 加油呀, 千奇唔好放棄
作者: Dang    時間: 2015-9-17 21:27:56

開個Post出黎吹捧自己
作者: 波波球    時間: 2015-9-17 21:30:33

醒目既玩家一定會繼續努力玩落去,
唔似得S會咁咁易放棄,垃【詞語過濾】圾

呢家呢個時勢, +30刷柱不知幾型
作者: jeff3131    時間: 2015-9-17 21:34:21

晴空需要有既係 $$$$$$ 同 timetimetimetimetime~~~~~
冇e 2樣野而唔玩唔代表係比人打散 ^0^
只能說一句...小學雞行為 XD
可能悶到傻左而開post都未定 haha
作者: 千千千    時間: 2015-9-17 22:35:12

先多謝幾位咁積極討論, 當然邊個夠膽阻擋幾位皇者既去留呢

咁你唔玩就唔玩,扯白旗就扯白旗啦,你死你事都唔會有人理你
做咩仲要上黎執番D沙?又留言名片又爆下世頻咁,我又冇所謂啊繼續睇人點【詞語過濾】姐

另外你地D口吻一時一樣咁喎,一時又話唔得閒玩,一時又講到豪比人羸咁
睇黎你地真係好多理由喎 真係辛苦哂你地啦
作者: 波波球    時間: 2015-9-17 22:43:42

千千千 發表於 2015-9-17 22:35
先多謝幾位咁積極討論, 當然邊個夠膽阻擋幾位皇者既去留呢

咁你唔玩就唔玩,扯白旗就扯白旗啦,你 ...

你死你事都唔會有人理你 <-- 咁你係咪話緊你自己唔係人

點都好,唔好同S會班傻仔講野啦,晒口水

佢地鐘意點解咪點講

總之你就一定要加油繼續玩落去,唔好比S會睇死

浪費時間係度晒口水,不如打多幾場冒險圖好過啦

作者: Dang    時間: 2015-9-17 22:44:25

言下之意你覺得依家自己好威?.?
作者: michaellau0    時間: 2015-9-17 22:49:53

皇者未死!!!皇者戰場仲有200分,儲緊氣回歸姐,名片戰,得閒爆下世頻只係前哨戰
派完美!派七色!+30!!皇者万歲!!

作者: 千千千    時間: 2015-9-17 23:41:40

仲打冒險圖本身真係打飛都冇力嫁啦,好彩見番幾位皇者出番黎,先轉番好D心情

原先以為你地退步到只係識係名片留幾句就夾著尾巴,好彩我都未趺哂眼睛,都識出黎護下主,但係又有能用咩,搵個似樣D都冇
輸你就認啦,唔認未打囉,哦點知原來係走住黎吊真係失敬哂

邊度覺得我好威?晴空冇左皇者仲點有得我地威呢?
作者: Dang    時間: 2015-9-18 00:20:58

依家D屁孩真係無野做搵野黎嘈
我唔怪你 你當正晴空物語係全職MA
依家失左業係可憐D
重有係串人之前報上你個名 等我認識下你
作者: 千千千    時間: 2015-9-18 00:42:35

講到屁孩真係唔敢當,邊敢班門弄斧,全職晴空果堆仲要話番人轉頭,岩啦咁樣姐係你地比人打到失業?仲要轉埋工啊

邊個可憐D我就唔討論啦,又要轉而話題?認個輸未比你走囉,講堆廢話都改唔到事實嫁喎
作者: Dang    時間: 2015-9-18 00:56:37

睇落你慘D
依家悶到要上黎攞彩
你重未答我問題??
係串人之前報上你個名 等我認識下你
作者: jeff3131    時間: 2015-9-18 05:26:38

其實講到尾咪又係有傻仔玩到悶 想搵人玩 HAHA
唔好話我話 A_A 晴空係咪仲好好玩?努力刷柱刷柱同刷柱
自己10開分身刷星空刷星空刷星空
跟住又用晒自己D星期6日時間會戰會戰會戰會戰 ^0^ 跟住就上 FACEBOOK>>>感到HAPPY  
記住加油玩晴空 冇時間玩係唔係藉口 見人見志啦 你要用你既諗法去諗實冇問題
只不會就係話 玩到今時今日 打鋪機姐 都仲諗緊護唔護主既問題 :( 其實掉返轉去諗
人地公會就互相叫大家做朋友 你呀...? 仲諗緊狗與主人既關係 誰是小屁孩 大家有眼睇
人地問你乜名又唔講 驚死人地打你咁 想知下邊位高手姐 ^0^ 不過報唔報又關人地鬼事咩
放工放學上黎睇下開下POST 當係小話咁睇 多個話題同朋友吹水 好過D人仲護主阿 我係邊個邊個會既大佬
會戰我話事 LALALALALALA~~~~~~wow 你就好啦 仲有咁多時間去諗d咁既野

補充內容 (2015-9-18 05:27):
只不過<<<打錯字了 :(
作者: Dang    時間: 2015-9-18 08:49:05

屁孩就係愈同佢講得多佢愈興奮
你睇佢依家幾咁興奮 無得佢唔當屁孩啦
認句輸放你走?講野唔好咁小學雞啦
作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 08:58:17

講左去邊姐:( 笑緊你地輸左仲要拎番個彩死都唔認輸,仲要得閒ON下爆下世頻,入下戰場串下人,又話唔玩?唔玩就好心認輸摺左去啦
"搵野黎嘈"呢句真係皇者先講得出,唔知邊個次次嬴左輸左都要出世頻笑下人廢,又笑下人毒,會戰打得耐又要話人外掛
本來以為皇者沉左,原來皇者仲未死架!佢地每個星期都會做快閃黨,串完人就秒速OFFLINE,唔知究竟邊個先係屁孩呢?
可惜當日唔夠皇者厚顏無恥,嬴左都無洗成半粒鐘世頻笑下你地班皇者輸得咁7
皇者公會有無當自己會員係"朋友",大家心照啦
不過真係好失望LO,昔日皇者變左屁孩快閃黨
作者: Dang    時間: 2015-9-18 09:25:36

論財力論【詞語過濾】屎我地係輸架
論口臭你重贏到開行tim
邊個爆哂世頻我就唔知啦
我就靜係知我地贏果陣無你地咁【詞語過濾】屎係成個ser哂命
比d新仔覺得你地會好威大哂?
你係隻game度大哂有乜用
都話左你當隻game係全職架啦
一隻game可以值得你用咁多時間去用【詞語過濾】屎方法收買全ser公會刷分
你有呢個耐性真係唔錯

我問左你3次你都唔敢報自己個名上黎
係咪真係咁怕比人知?.?
作者: Dang    時間: 2015-9-18 09:26:52

Dang 發表於 2015-9-18 09:25
論財力論【詞語過濾】屎我地係輸架
論口臭你重贏到開行tim
邊個爆哂世頻我就唔知啦

9屎*
作者: Dang    時間: 2015-9-18 09:33:22

原來我認錯人
邊個護犬既有眼睇既

補充內容 (2015-9-18 09:41):
護主犬*

作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 09:47:45

屁孩快閃黨真係夠厚顏無恥,其實我都唔知你係邊位WO
財力呢樣野真係好主觀7.7係我眼中你地財力多過我地
不過睇你言論應該係D與世無爭,真係得閒會戰先ON,打完秒速OFF個D WO
如果係GE話,你仲有呢個耐性不分對錯幫住個屁孩快閃黨,咁就真係委屈左你啦
講真啦 皇者唔係成日快閃又點會有借口比我地係到笑下你地班屁孩快閃黨
不過凡事有兩面GE,唔好以為有人CAP左幾張圖SEND左出黎就等於知道咩事先得架

作者: Dang    時間: 2015-9-18 10:02:08

你最近訪問左我咁多次都唔知?.?
財力呢d用沖裝數黎統計就知
再加上
你睇你兩個留言留得幾興奮
邊個係屁孩大家心照^^
我都想認識下皇者E會既兩位論壇戰士
作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 10:17:15

小弟只係訪問左你一次,你張相又模到咁,好難知你係邊個架BO
原來計沖裝數,唔怪得你會話我地財力多D啦,咁又係GE 我成日沖+10傳奇,都比我掉左幾十件
你地一沖就幾件+30,論數量的確我地多GE...
有回就自然有應架啦
不如唔好講財力啦7.7你又無統計,加想我又唔係好想計下自己會有幾多件+10以上裝,如果唔係都可以比較下GE
講番你地輸左都仲要做屁孩快閃黨快閃串人啦
作者: Dang    時間: 2015-9-18 10:33:12

你理解力咁差我真係好難同你呢d人解釋
講到自己咁有料點解唔夠膽講自己個名
敢串唔敢開名zzz
作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 10:39:16

如果你開左我咪同你一齊開LO不過你都估到下架啦
SO SAD 我仲以為你會開名先TIM
敢叫人開名自己又唔開
咪同你所講GE"我"一樣
五十步笑百步
作者: Dang    時間: 2015-9-18 11:03:04

唔好意思我真係唔識zzzz
你地開post嘈人先重好意思話我唔開名
不過你地兩個都訪問左我
唔多唔小都知啦下話
既然你地連名都唔夠膽開
再同你講落去無意思zzz

作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 11:31:53

其實真係唔知,不如你開估啦
好似係你唔夠膽開WO,定係你有份做快閃黨同爆世頻串人,驚陣間講野無道理係身?因為自己全部做過哂?
無得扮正義串7你地班E會
你開我咪開LO
係你地快閃出世頻嘈我地先架LO好無,宜家比人開POST笑下就叫嘈,咩道理
不如你呢位好似"與世無爭"人士發表下對皇者S會屁孩快閃黨GE意見啦
作者: Dang    時間: 2015-9-18 12:13:21

同你嘈真係無咩樂趣
屁孩愈嘈愈興奮
你正正就係果個愈興奮既屁孩
個post你地開既名都唔夠膽開重好意思叫番人留名
睇黎你既理解能力真係弱左d囉
我明既 狗係聽唔明人話 一味靜係識吠
都唔阻你地慢慢吠~~zzz
作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 12:35:38

下..原來我同你嘈緊架,我宜家先知
點解開POST一定要開名
你開個名我咪即刻收皮LO,跟住你開LO 7.7
咁都唔夠膽開,都話你開我就開
不過我明GE 皇者S會快閃狗覺得咁樣咪姐係聽你話聽你支笛無面MA 真係屁孩思想
唔係點會快閃世頻,點都要搞下你咁,好似屁孩先會主動挑釁下人
係呢度重新講多次,係你地班快閃狗玩野先,唔好當我地主動搞你地
睇下你兜得幾辛苦,由講件事變左講人,不如番去狗屋換人抖下啦
BTW都係一句啦,不如你呢位好似"與世無爭"人士發表下對皇者S會屁孩快閃黨GE意見啦
開名真係咁重要咩7.7 咁重要你就自己開名出黎嚇番我地啦
對白都幫你唸埋"我係XXX,邊Q個同我地快閃狗玩野"幾有霸氣!皇者快閃風範

作者: 千千千    時間: 2015-9-18 13:47:20

講講下由人變狗啦喎,真係咁嬲嬲豬?開咩春名姐,響個朵你知你係唔係番黎同我玩先?你上game啊大把名比你,你敢唔敢上黎玩啊?
串9你都都要比名,你地一日未要記好多人名

我羸既都慘,你輸既未好能慘,刷咩柱刷咩裝啊其實冇人在意晴空嫁啦,唔好講到我地同皇者一樣羸緊果時就攬到實一實當係寶先得嫁
最緊要係享受到吊打到你地夾著尾巴走佬既過程姐

見皇者堂堂大會,戰場會戰後一定要出黎串下咀,變到死狗只係玩名片online
未開個post比各位皇者上黎增加番d成功感囉,冇錯你地冇輸,係你地唔想羸姐

打幾句就成碌7咁比人釣哂上黎,不過可惜得2,3件,過唔到癮喎
作者: Dang    時間: 2015-9-18 15:34:48

話你地狗吠真係無錯
講狗話真係無人睇得明
講野九唔搭八
果頭又話無左班人邊有得威
呢頭又話上黎開post拎成功感????
我真係睇唔明狗話sor9ry
係現實中拎唔到成功感要係隻game辛苦左3年先拎到小小成功感 值得既值得既
相信你連名都唔夠膽報上黎
你驚報左比黎比人入到位?.?
又要串又要驚 呢個就係你所謂既成功感?.?
加油^^晴空好需要你呢班投資者繼續投資
咁咪可以係隻無人玩既game威足成世z.z

作者: Dang    時間: 2015-9-18 15:35:32

Dang 發表於 2015-9-18 15:34
話你地狗吠真係無錯
講狗話真係無人睇得明
講野九唔搭八

報左上黎*
作者: michaellau0    時間: 2015-9-18 16:49:49

7夠未姐你:(
睇清楚先好應人啦7.7
"你驚報左比黎比人入到位?.?"呢句就比番你啦
好似係你想知我地名多d wo 其實咁執著個名問題做咩姐,笑你地咪笑地你lo,唔得啊??有講錯啊??
我係到hehe哈哈笑住咁講,你做咩又狗又起哂鋼咁
又現實又game,宜家係game 串親你,你要拉埋現實黎同我地講啊??咁快技窮啦??不如換人啦好無
sorry 係換狗先岩

作者: nateriver    時間: 2015-9-18 17:01:38

Dang 發表於 2015-9-17 21:27
開個Post出黎吹捧自己

+1
作者: nateriver    時間: 2015-9-18 17:02:12

陪我淋雨 發表於 2015-9-17 13:17

D團萬歲~ ...

+1
作者: MsSiuBu:)    時間: 2015-9-18 17:11:30

michaellau165
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-18 17:16:41

Diu你個michaellau
作者: 陪我淋雨    時間: 2015-9-18 20:42:45

nateriver 發表於 2015-9-18 17:02
+1

作者: YAU♥.    時間: 2015-9-18 21:42:06

陪我淋雨 發表於 2015-9-18 20:42

作者: 陪我淋雨    時間: 2015-9-18 22:40:48

YAU♥. 發表於 2015-9-18 21:42

招同好一齊減肥
作者: jeff3131    時間: 2015-9-20 10:06:03

面就人地比 架就自己丟~~~
講咁多野都係想知人地個名姐= = 打場機 我唔介意比你知WOR
我係 軒<<塔皇  xXIam鎖匙Xx<<夜瀧
問心句呀...話我地快閃屁孩 冇啦啦上黎開世頻 我q知係邊個咩
但講下道理好嗎? 唔得閒 冇時間玩=藉口...用個腦諗下吧啦...唔洗人教呀嘛?
開左名又唔係為左威 為左嘈 只係想講一句 個post唔係我地開~~邊個聊交嘈 係心知肚明-0-
都係個句啦 自問冇咁多時間 金錢放落晴空到 而唔係因為輸而唔玩...講到人地咁小氣都有..打鋪機姐 xd
加油加油 晴空仲有好多野等住你地玩 放咁多時間係個post到嘈 不如努力d刷多幾條柱 拎多幾分 努力d玩你地咁熱愛既晴空好過啦...唔好晒咁多氣嘛
作者: yanchon1314    時間: 2015-9-20 12:03:01

小二。來一客花生
作者: 小小:)    時間: 2015-9-20 16:22:24

話人小學雞 但又上水應機 咁你姐係咩
講講下仲要無啦啦話人係到吠
得返把聲 係到狗言殘喘
到底邊個係狗 自己知啦
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-20 21:45:25

陪我淋雨 發表於 2015-9-18 22:40
招同好一齊減肥

作者: jeff3131    時間: 2015-9-21 04:00:04

所以話d人真係__冇極限...字都唔識睇就走去話人地
小學雞行為係講緊有某會d人開post串77 聊交嘈~~而唔係回覆你地個d人
都係個句啦 睇完我地得啖笑...你地就唔知啦 xd
我又想知上水應該代表d咩啦...我第2個回覆都講左啦 返完工返完學忙完咪上黎睇下笑話囉 係咪先
而且我又想知啦 我幾時有話過人係到吠呢?
再姐...e到係agames討論區 我都係打幾隻字姐...咁都要講我地得返把聲 :(?
唔通你要我地又話起底啊 出黎隻秋啊 1打1啊 之類之類個d野? 聲都冇呀大哥...得字炸 haha
講野之前用下腦啦 好嗎...
再者再者  挑 得個講字~~都唔知某某人開名開左去邊^0^
都係想知係邊位高手姐
作者: michaellau0    時間: 2015-9-21 10:02:56

E,個POST無左幾日聲氣以為沉得,原來係換緊人出黎
我係FEVER-->Breunor 垃圾驚羽一隻
所以話皇者快閃狗果然夠厚顏無恥
軒兄你平時出頻出得咁密,會戰嬴左都世洗頻,宜家扮哂死狗咁,WA,睇下D內容幾平靜,幾有藝術
完全將成個話題轉移左,真係笑_死我
當年爆世頻爆得最_多ge人,竟然係度扮無辜,你有無興趣做演員
"打鋪機姐",呢句我都有同你地講過,打鋪機姐,駛唔駛洗哂世頻,話我地廢又話我地外掛,830,洗到930,比你地封門仲要係區頻串
不過宜家見到你咁死狗樣,我都唔知講咩好LU,昔日皇者霸氣不再
講野之前用下腦啦好唔好,唔係你地做埋哂D小學雞野快閃上黎,我地會有位上係E度笑7你地班輸唔起GE皇者??
唔好五十步笑百步啦
軒兄你講d野,睇完真係得啖笑,講搵交嘈,串77,點夠你黎啊
唉,落台階同籍口都幫你唸埋啦"下,我幾時咁得閒出頻串你地班廢人","下,唔記得啦bo","點解嬴人要串人,你無野啊,世頻好多啊?"
"sorry,我無份出世頻你記錯左,係第2個人開我ac串你地","下,我番去開著部嵐鷹牌電視唔好,得鬼閒串你地","咁記仇做咩姐,傻豬黎ge,個陣為左激發你地鬥心先串你地,我都係受人指示架炸:( 原諒我啦"
皇者射波技:"打機姐,咁記仇做咩",呢招必殺技黎,我都幫你唸埋,算係咁啦
軒兄乖啦,你盡左力架啦,換人啦
快d潛水啦,就好似你地輸左咁,唔好再快閃上黎,由得我地玩熱愛ge晴空啦
btw無記錯你輸左幾次,連人都唔見埋,無留到最後
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-21 15:45:41

michaellau0 發表於 2015-9-21 10:02
E,個POST無左幾日聲氣以為沉得,原來係換緊人出黎
我係FEVER-->Breunor 垃圾驚羽一隻
所以話皇者快閃狗果然 ...

霸氣再現
作者: MsSiuBu:)    時間: 2015-9-21 16:17:39

霸氣再現!!!
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-21 16:56:23

睇住d薯仔鬧交好好笑
作者: 千千千    時間: 2015-9-22 17:56:21

我宣佈除左皇者之外其他玩家都係賤種,垃圾
皇者就係正義

皇者有盟友就係人緣好理所當然得到大家支持
人地有盟友就係花時間去巴結,準備緊驚世大陰謀

皇者撩人串人果時就係有膽識,疊馬
人地撩皇果時就丟架,扮威,冇野搞屎忽痕

皇者羸緊果時就大把時間,輸就番學番工
言下之意果幾年就唔洗番學番工?

搞咁耐都唔知點解自己比人吊?輸就摺埋啦,講咩理由,講完唔能洗輸啊
點知原來仲未夠7,仲要7能到要上game留言,搏咩?話比人知未輸哂?

吊你依家問你仲敢唔敢上黎玩啊

作者: 小小:)    時間: 2015-9-22 21:15:31

哈 好笑wor
講撩交嘈 唔知邊邊成日得閒無事就開世p串77呢
講返工返學 仲好笑
姐係你地之前個個都唔洗返工返學既
一輸多幾次就突然好好學好勤力wo
諗藉口好心諗得合邏輯啲啦
仲有 我有話過係你話有人吠咩
眼都未識用 唔好同我講腦啦
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-22 22:02:46

老千開帖潤9人都有

補充內容 (2015-9-22 22:03):
老千開帖係到潤9人都有
作者: 陪我淋雨    時間: 2015-9-22 23:25:20

其實我都係路過食花生

Btw 老千 一個打一千個
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-23 10:57:41

Btw 老千 一個打一千個

紅發5開心啊你有無陪佢啊
作者: YAU♥.    時間: 2015-9-23 15:42:51

千千千 發表於 2015-9-22 17:56
我宣佈除左皇者之外其他玩家都係賤種,垃圾
皇者就係正義

言下之意果幾年就唔洗番學番工?
我答你喇 有D就吾使番因為屋企伶綜援有(廢人
有D就要番 番工就請幾日假係屋企爆升LV

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2