AGAMES 討論區

標題: 自2015年2月左右棄遊,今天再回來,發現帳號被凍結 [打印本頁]

作者: Bbgoodhk    時間: 2016-8-15 18:34:46     標題: 自2015年2月左右棄遊,今天再回來,發現帳號被凍結

[size=13.696px]我於2015年2月左右 抽龍型坐騎跟愛麗絲後就沒有再登入 直至今天想回去玩 抽白虎 卻發現登入時帳戶被凍結

[size=13.696px]我剛剛5時55分打去客服問 他說我的ip跟外掛的ip一樣 所以凍結了 我打從2015年2月左右就沒再登入 怎麼能用外掛?

[size=13.696px]如果證實有使用外掛 即我帳號被盜 我當時購入的道具有90%沒使用過 如遺失了 你必須要補償

[size=13.696px]如果你沒有給回我擁有的一切道具及帳號
我會到消費者委員會投訴 因為我只在家裏玩過幻想神域

作者: Bbgoodhk    時間: 2016-8-15 18:52:26

頂你個肺 本來好好心情買點唸住抽包包 一登入帳號被凍結 都痴線 我上年2月開始玩儲左差唔多2萬點 玩左陣3月無玩 竟然凍結左我個帳 我玩咁多遊戲 手遊都未試過無玩一排番黎咩都無哂
作者: Eva    時間: 2016-8-16 12:41:40

比人爆ac建議報警

作者: Bbgoodhk    時間: 2016-8-16 15:34:33

今日個帳解封 無哂錢 得綁定道具係身 有無師兄有差唔多case 點攪 又話報警都未必俾番野我 仲要發現個帳有新人物 我都無玩過....
作者: 阿素    時間: 2016-8-16 17:37:57

報警是必需的,去到警局唔好俾佢舞走,佢會用各種方法同你講唔好報,一定要報到︳仲要拎到口供紙果隻先有用
作者: Bbgoodhk    時間: 2016-8-16 18:02:09

阿素 發表於 2016-8-16 17:37
報警是必需的,去到警局唔好俾佢舞走,佢會用各種方法同你講唔好報,一定要報到︳仲要拎到口供紙果隻先有用 ...

好 感謝你
作者: nightmare15951    時間: 2016-8-17 01:23:50

Bbgoodhk 發表於 2016-8-16 18:02
好 感謝你

香港也有消費者委員會??
作者: Eva    時間: 2016-8-17 02:44:29

nightmare15951 發表於 2016-8-17 01:23
香港也有消費者委員會??

當然有......
作者: 我唔系gay    時間: 2016-8-17 10:27:34

講真啦,報警都無用,我前日比人爆AC,成倉染色比人洗左,話說點解FFO仲有爆AC既,我都覺得無左
作者: Asaki    時間: 2016-8-17 10:51:55

有D觀念要糾正一下
唔係要用外掛先會有機會比人爆ACC
爆ACC係電腦罪行  你搵消委會根本冇用
都話爆ACC了 個IP唔係你既 甚至同外掛同IP乜冇可能咩?你唔係以為爆你ACC果個人係入你屋企開你電腦做野丫嘛?
作者: 阿素    時間: 2016-8-17 11:43:39

我唔系gay 發表於 2016-8-17 10:27
講真啦,報警都無用,我前日比人爆AC,成倉染色比人洗左,話說點解FFO仲有爆AC既,我都 ...

基鳥, 警察緊係幫唔到你,但最少你要向ALTA 證明到你俾係人爆AC... 而唔係你亂UP....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2