AGAMES 討論區

標題: 有意~~暫別曙光~~ [打印本頁]

作者: 星星~☆    時間: 2008-3-30 00:52:21     標題: 有意~~暫別曙光~~

曙光II E 隻game 係我第一隻玩ge online game~~
佢令我識好多朋友仔.... 當中好多好快樂ge回憶....
我真係玩得好開心架^^~
只係...快樂係有盡頭.....
e 排好多fd 俾gm 封左...真係灰晒.....
加上...升lv 真係好難....想走出曙光一些日子~~
女女~牛牛~美美~龍龍~拉拉~liu~ lamlam~云~椒~狼狼~月月~花花~門門~男~DAY~天神雀仔仲有所有我識ge~~ thz 你地ar^.^~
祝各位曙光搵大錢~~快d 升高 d lv@@~
到我玩返帶我升lv:lol ~我要做吸升大師~~~~
曙光~~我有意要暫別你la @v@ /

作者: lamxdxd    時間: 2008-3-30 00:55:48

嗚.........
星星又5玩/.\
灰~~~~傷心中...喊~~~
咁星星多d上黎吹水la/3\
嗚.................................................................................................................................(喊中)
作者: 星星~☆    時間: 2008-3-30 01:04:46

lamlam 5好5開心la...又5係永別ar^.^
只係想唔玩一排~~~~
因為~~~~~唉.........................
lamlam 快d 72lv ~~ 陪我 去打技書>o<!!!!!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-3-30 01:06:51

72lv - -
有可能4-6月先70= =
慘la= =
玩左接近1年先得68lv= =
要快d升先得= =
作者: S!U楓    時間: 2008-3-30 01:14:28

唔洗bibi我架喇-3-
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-3-30 07:36:01

連曦兒你都走...
我ge生存重有意義咩~~~
唉~~~~~
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 10:46:30

原帖由 lamxdxd 於 2008-3-30 01:06 發表
72lv - -
有可能4-6月先70= =
慘la= =
玩左接近1年先得68lv= =
要快d升先得= =

lam姐吉親我/.\我上年4月玩到而家58都未有:'(
作者: lamxdxd    時間: 2008-3-30 13:30:16     標題: 回復 7# 的帖子

SORRY= =
咁你快D升LA= =
我係最有可能比你追到LV果個= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-30 18:02:56

星你唔玩一排..咁你玩咩game??
作者: ~影~    時間: 2008-3-30 19:09:57

星星-3-
錫我一啖先比你走=3=
作者: 牛牛    時間: 2008-3-30 19:39:23

星星~~借你個ac黎玩@w@,我唔會爆你ac
作者: 星星~☆    時間: 2008-3-31 00:59:29

各位...我會重返曙光架@w@
只係過一些日子吧~~~
而我亦未必會玩其他game la~~

牛牛 之前我話俾我隻人仔你玩...你又5要....e家冇機會lo~~~
呵呵~~
作者: 黑琦星云    時間: 2008-3-31 16:10:03

5好la,星星,5好學我咁la...星星嗚...我,黑琦月(黑琦星夜)好掛住你亞,9月個時e係=.=,5好la哇哇,星星打9我!
作者: 黑琦星云    時間: 2008-3-31 16:17:48

星曦,如果我冇記錯,你E+係5係中4??,大個女LA,式番個月亮LA...你會明的,5係好難+,
作者: ~幻~    時間: 2008-3-31 16:30:32

咁你幾時玩番呢....??
作者: 舞乂牛戰士    時間: 2008-3-31 19:24:37

星星你唔玩><
咁我咪姐係冇組><...唔制呀
到你返黎我一定要高lv過你><
作者: 星星~☆    時間: 2008-3-31 19:26:50

@_@
牛你要高過我lv= =""?
哦..........你5理拉拉0.0
拉拉好慘..........冇人帶..........
嗚嗚..................
作者: 舞乂牛戰士    時間: 2008-3-31 20:57:27

我一定會帶佢ge....不過如果我唔成日死...高過你唔難呱..嘻嘻<--發緊夢

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2