AGAMES 討論區

標題: 超無奈...係咪真係咁似男仔呀? [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 20:50:46     標題: 超無奈...係咪真係咁似男仔呀?

星期日(即23號)..去左剪頭髮,剪左2寸..= = (得閒拎返把尺出來睇下2寸即係幾多cm先得)
剪完啦..我覺得都ok=_="",不過齊左d...
點知第2日返學,就有人話我個頭好似男仔,話我個頭好得意,話「我依加先睇到你剪左頭髮」,
話「你唔剪好過剪」= =...
到左今日,仲無奈...有人話如果你「啫」(我語言有限,唔係咁識表達)左頭仲似男仔...(真係咁似ma?有時間「啫」黎睇下先)
之後到放學..上左同學屋企,佢話想睇下我冇紮頭髮個樣(有乜好睇-0-"?),咪比佢睇下...
佢贈左句「你d頭髮好齊,唔剪好過剪」比我- -
事實上又真係齊左d,不過因為我太懶既關係,我不嬲都唔留長頭髮...同埋前面d陰長到成隻鬼咁,咁咪剪囉...
真人識我既,都唔會見到我d頭髮係有一次會留長吧...
但我咁大個人真係未試過剪到d頭髮咁齊...而短頭髮不嬲都係咁,每次剪都係剪到去膊頭果度...
不過我對返曙光隻人d相..又發覺我依加個頭又同隻人個頭有幾分相似...只不過真人就長小小姐
同埋發覺個頭都幾方便下...洗完頭/訓醒教都幾乎唔洗梳頭...
仲有唔會打結先至係重點,最岩我依個超級大懶人= =v
另外鄭xx呀,你唔好叫我留長頭髮啦,我不嬲都唔留長頭髮既,我懶到死...邊得閒打理呀,長頭髮唔係咁岩我架,仲有留長左,到我剪頭髮果陣都係剪到去膊頭咁短- -
最後比大家研究一下我個頭有幾似男仔- -

小妹不才,唔識自拍...影得唔好請見諒 (同埋呢..打左格仔,廢事比大家係街見到我會打我=_=)
←正面- -
←d陰,10個有9個話我個頭似男仔既原因都係因為d陰...(不過真係好亂,唔係我冇梳頭,而係梳極都係亂)
←後面,好難影,今晚有時間影返好d比大家研究下係咪好齊- - (但唔好以為好長,其實都係去到膊頭到..)

作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:09:55

你e個都好d- -
我班有個瑤哥←女仔黎
佢個頭似個飛仔多過似女=v=
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 21:13:50

@@
LAM姐睇落.......................
個頭好像肥左D@@"(走佬ING....)

個人意見:
第一眼睇落冇咩野...
慢慢睇...又有小小似男....
不過都重OK既....
再短D就...............................
女仔個頭有陰-3-"
好少見...不過唔係幾覺好K型姐~~

下次等D頭髮長番唔打格仔PO樣上黎LA@@
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:17:48

zero成日食m記體重都應該有返咁上下la~:em800_35:
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 21:23:36

你錯LA- -"
本王差唔多1.8M- -
BUT....體重IS正常-W-
你話我成日食M記- -?
咪傻- -冇食成個月LA- -

LAM姐幾高幾重呢@@~~~XDD
(八掛問下.....以光速*1000既速度走緊...)
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 21:23:44

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:09 發表
你e個都好d- -
我班有個瑤哥←女仔黎
佢個頭似個飛仔多過似女=v=

其實我唔睇埋你最後果句都唔知你講果個果係女仔黎
不過我都係鍾意短頭髮囉=0=
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:13 發表
@@
LAM姐睇落.......................
個頭好像肥左D@@"(走佬ING....)

個人意見:
第一眼睇落冇咩野...
慢慢睇...又有小小似男....
不過都重OK既....
再短D就...............................
女仔個頭有陰-3-"
好少見...不過唔係幾覺好K型姐~~

下次等D頭髮長番唔打格仔PO樣上黎LA@@

有幾肥=0=?我果陣部手機只係對得太前先至影成咁..都話左小妹不才,唔識自拍
唔怪得知我班d人一睇到我個頭後就話我個頭好似男仔=口=
再短d...其實唔敢太短,太短驚真係爆似男仔
係呀,我前面d頭髮不嬲都係咁..好小會留長d陰..(同一個原因 : 懶)
同埋呢..就算d頭髮長返,影左相我都會打格仔先post上黎..
仲有呢..其實我個後面係咪真係齊左d=0=?
我睇唔到後面..要搵屋企人幫我睇下先得= =
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:23 發表
你錯LA- -"
本王差唔多1.8M- -
BUT....體重IS正常-W-
你話我成日食M記- -?
咪傻- -冇食成個月LA- -

LAM姐幾高幾重呢@@~~~XDD
(八掛問下.....以光速*1000既速度走緊...) ...

唔知4x kg (好似45.5 kg)
計過bmi..過輕
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:28:40

我好少見女仔剪到咁短
通常D女仔都系鐘意留長頭髮-3-

zero佬@@等埋,我都要走!!
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:33:11     標題: 回復 6樓 的帖子

bmi過輕--
我正常~2十幾
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 21:33:19

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:28 發表
我好少見女仔剪到咁短
通常D女仔都系鐘意留長頭髮-3-

zero佬@@等埋,我都要走!!

係..其他女仔通常都鍾意長頭髮
但我自己本身太懶,先至唔留長...而且多汗出,頭髮太長我超焗...
所以都唔會留長... (但曙光百色界都唔會出汗,隻人又咁短頭髮做咩?)

仲有你地2個走咁快做咩@@?
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:33 發表
bmi過輕--
我正常~2十幾

其實依樣野都唔係第1次出現
近依幾年去學生健康檢查果d..d所謂既「姑娘」都話我過輕同過高
年年除左依2句之外都冇咩好野聽到,所以我舊年就冇去到

作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:38:28

我都想留長少少-3-
但系老豆話短頭髮涼d,5多覺lo~
就開放日la~5知老師右會5會叫我剪呢- -
我前2個星期先剪完,宜家右長返- -

我地走得快系為左5想死於非命=v=
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:39:35

今年body  check就快到~
死得la,要比人睇xx@_@
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 21:40:09

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:38 發表
我都想留長少少-3-
但系老豆話短頭髮涼d,5多覺lo~
就開放日la~5知老師右會5會叫我剪呢- -
我前2個星期先剪完,宜家右長返- -

我地走得快系為左5想死於非命=v= ...

2個星期就超長!?
不過我短頭髮都只係方便自己同就自己咁懶既性格...
同埋d老師應該唔會因為開放日而叫你剪頭髮呀ma= ="?
仲有你同zero點樣死於非命- -?今日完全冇殺人既意欲..
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:39 發表
今年body  check就快到~
死得la,要比人睇xx@_@

咁你咪唔好去囉,唔去又唔會寄信問你點解唔去既
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 21:40:59

後面個幅唔係太清...
好難答....
BUT...............
我未見過我地班D女仔有汗出- -"
PE堂完都係禁- -"
就算最肥個個....(重我廿幾K- -)都未見過...

我後面D頭改都好長下-3-(男仔黎講- -)
搞到朝朝都變左超級撤亞人- -"
冇時間去剪......
LAM姐係愛令唔愛命定愛命唔愛令@@?

我BMI....20上24下~~~~XDD
走佬為左唔比令女LAM打死@@~~~(又走..)
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:42:24

今次開放日果死人阿sir要我出去表演
明知我平日5打架la~搵我出去只要害死學校
我由細到大d頭髮都好快長=v=
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:43:51     標題: 回復 13樓 的帖子

哈- -
我都系
朝朝起身都一定成個頭飛起晒
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 21:45:30

BODY CHECK.....
我班D男有去既都死得好慘:em800_27: (我冇去-3-...)
咩都冇寄過黎- -"
我今年唔洗咩咩-3-
但係都唔想去= =
臭客表演@@?
打咩架-3-?
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 21:46:19

原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:40 發表
後面個幅唔係太清...
好難答....
BUT...............
我未見過我地班D女仔有汗出- -"
PE堂完都係禁- -"
就算最肥個個....(重我廿幾K- -)都未見過...

我後面D頭改都好長下-3-(男仔黎講- -)
搞到朝朝都變左超級撤亞人- -"
冇時間去剪......
LAM姐係愛令唔愛命定愛命唔愛令@@?

我BMI....20上24下~~~~XDD
走佬為左唔比令女LAM打死@@~~~(又走..)

今晚/聽日有時間洗唔洗影張清d既比你?
可能佢地本身都唔係好大汗..
我夏天果陣...朝早返到學校,上埋班房,件衫個肚腩位濕晒,背脊又超濕...
有d人仲以為我比人用水淋..
我...愛命唔愛靚.......所以我寧願剪短頭髮唔留長都唔在意...話就話女仔長頭髮好睇d...但對於我黎講同害左我冇分別,我大汗,長頭髮對我黎講都唔係咁好
都話左我今日完全冇殺人/打人既意欲- -..你走佬有乜用
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:42 發表
今次開放日果死人阿sir要我出去表演
明知我平日5打架la~搵我出去只要害死學校
我由細到大d頭髮都好快長=v=

e..我d頭髮都係好快長wo
不過你冇得反對佢叫你出去表演咩?

作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:50:22

5去會短十年命=v=
個阿sir/music  miss,負責開放日d老師一定捉我黎審犯@@
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:51:23     標題: 回復 16樓 的帖子

總之你知我系官弦樂團度打敲擊樂就得=3=
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 21:51:41

原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:50 發表
5去會短十年命=v=
個阿sir/music  miss,負責開放日d老師一定捉我黎審犯@@

有冇短十年命咁誇張呀...一係你果日扮病唔返
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 21:53:52

LAM姐好大汗:em800_11:
我夏天個時都唔會禁.......
女既剪短髮...
我又唔覺咩回事-3-"
長有長好睇...短有短好睇..
其實唔洗禁在意....
等D頭髮長番就冇事嫁LA...
我次次剪完頭髮都好K型- -
唔洗突燈易多幅LA~~
順其自然LA~~~

走佬為左汁水魚...
今日比人汁左300M +3飛螳..
好唔抵>3<
SO要走快D=W=
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:53:59

咁樣行5通- -
要家長信@@
作者: lam101aa    時間: 2008-11-26 21:54:04

比個真樣我地過目過目~:hug:
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 21:56:11

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 21:33 發表

係..其他女仔通常都鍾意長頭髮
但我自己本身太懶,先至唔留長...而且多汗出,頭髮太長我超焗...
所以都唔會留長... (但曙光既西色界都唔會出汗,隻人又咁短頭髮做咩?)

仲有你地2個走咁快做咩@@?

其實依樣野都唔係第1 ...

留長左你可以綁條[鞭] 係後面架._.
或者噴泉都得架:em800_35:
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:56:15

我夏天都好大汗...
我d朋友大熱天時行成個鐘都冇汗,而我就濕晒成個背脊- -
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 21:57:00     標題: 回復 23樓 的帖子

哈-_-
你一定系活得不耐煩@@
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:01:23

原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 21:53 發表

LAM姐好大汗:em800_11:
我夏天個時都唔會禁.......
女既剪短髮...
我又唔覺咩回事-3-"
長有長好睇...短有短好睇..
其實唔洗禁在意....
等D頭髮長番就冇事嫁LA...
我次次剪完頭髮都好K型- -
唔洗突燈易多幅LA~~
順其自然LA~~~

走佬為左汁水魚...
今日比人汁左300M +3飛螳..
好唔抵>3<
SO要走快D=W=

係超超超超級大汗..我試過p.e堂跑完9分鐘,即刻累低...(跑成2x個圈),之後感覺到腳好似濕濕地,下巴又好似有汗咁...
頭髮長返...不過唔知點解每次剪完頭髮後,我某某fd都話「你唔剪好過剪,未剪之前都冇咁難睇」- -
易多幅..你買畫xD?
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:53 發表
咁樣行5通- -
要家長信@@

咁你咪專登去睇醫生拎張醫生紙
原帖由 lam101aa 於 2008-11-26 21:54 發表
比個真樣我地過目過目~:hug:

我個真樣有乜好睇=0=?
原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 21:56 發表
留長左你可以綁條[鞭] 係後面架._.
或者噴泉都得架:em800_35:

長左不嬲都係紮辮..不過通常都唔會紮好耐..通常都係幾星期後就去剪頭髮- -
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:56 發表
我夏天都好大汗...
我d朋友大熱天時行成個鐘都冇汗,而我就濕晒成個背脊- -

希望天氣快D涼..咁就唔洗咁多汗..
原帖由 俠客 於 2008-11-26 21:57 發表
哈-_-
你一定系活得不耐煩@@

不耐煩的話就睇我曙光人仔張相先...
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:04:18

55...
我冬天打3粒鐘波先會開始出汗

夏天跑山再囉命- -成3Km要32分鐘跑完@@
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:05:10

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:01 發表

係超超超超級大汗..我試過p.e堂跑完9分鐘,即刻累低...(跑成2x個圈),之後感覺到腳好似濕濕地,下巴又好似有汗咁...
頭髮長返...不過唔知點解每次剪完頭髮後,我某某fd都話「你唔剪好過剪,未剪之前都冇咁難睇」- -
易多 ...

我d頭髮好長個陣先去cut~~
你綁起左靚好多掛=0="
因為好多女ge都係紮[鞭] 靚好多~
and than  同埋我好中意玩d 女條個條鞭._. 覺得好玩過頭  堂堂都去燜佢地條鞭._.|||
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:06:54     標題: 回復 29樓 的帖子

我玩曬.__.
我識錯你=v=
非禮女仔:em800_35:
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:09:07

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:04 發表
55...
我冬天打3粒鐘波先會開始出汗

夏天跑山再囉命- -成3Km要32分鐘跑完@@

跑山!?[愈]野隊??
做乜無啦啦跑山=0=?P.E堂要跑!?
原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 22:05 發表
我d頭髮好長個陣先去cut~~
你綁起左靚好多掛=0="
因為好多女ge都係紮[鞭] 靚好多~
and than  同埋我好中意玩d 女條個條鞭._. 覺得好玩過頭  堂堂都去燜佢地條鞭._.||| ...

紮辮對我黎講OK晒時間..所以就算係我要紮,都係好求奇咁紮...
我紮左靚唔靚就.....其實我覺得差唔多
好在我唔係同你同校姐,如果唔係我頭髮一長要紮辮實比你搞條辮-0-
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:06 發表
我玩曬.__.
我識錯你=v=

玩條辮姐..又唔係摸D私人部位
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:11:56

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:09 發表

跑山!?[愈]野隊??
做乜無啦啦跑山=0=?P.E堂要跑!?

紮辮對我黎講OK晒時間..所以就算係我要紮,都係好求奇咁紮...
我紮左靚唔靚就.....其實我覺得差唔多
好在我唔係同你同校姐,如果唔係我頭髮一長要紮辮實比你搞條辮- ...

係絕對唔同校加埋同地方:em800_35:
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:06 發表
我玩曬.__.
我識錯你=v=

玩鞭姐...唔算非禮:em800_35:

畀多張圖你睇._.

作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:12:25     標題: 回復 31樓 的帖子

我果班d人好鐘意系d多女仔ga地方扮逼撞到人地@@超淫賤@@
PE堂跑山系必然→1學期一次
5知點解我次次跑完隻腳一定會痛設兩日=v=
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:13:40

原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 22:11 發表

畀多張圖你睇._.

睇你個衰樣都知你有咩居心la- -
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:14:46

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:12 發表
我果班d人好鐘意系d多女仔ga地方扮逼撞到人地@@超淫賤@@

一睇個主謀係你黎
跑幾多先._.
我好系出街 跑步都唔多下._.
最多都係一年跑一次松山._. 上年冇得係9分鐘之內== 唉
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:15:26

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:13 發表

睇你個衰樣都知你有咩居心la- -

作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:16:41

原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 22:11 發表

畀多張圖你睇._.

同地方!?你都係香港!?
不過其實女仔條辮有乜咁好玩?我好小會搞自己條辮..(除非橡[巾]鬆左/個頭亂左先至搞)
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:12 發表

撞女仔果D全部都係男仔=_="?
嘩..P.E堂跑山..比我實扮累低..之後唔跑
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:16:56

半堂跑3次跑到山底,跑上去,沖落黎,跑返學校
來回做3次,我班D女仔淨系識行5識跑=v=
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:18:28

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:16 發表
半堂跑3次跑到山底,跑上去,沖落黎,跑返學校
來回做3次,我班D女仔淨系識行5識跑=v=

圍住個山跑3次...我第1個累低...
不過淨行唔跑都幾好既...至少唔會咁累
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:19:38

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:16 發表

同地方!?你都係香港!?
不過其實女仔條辮有乜咁好玩?我好小會搞自己條辮..(除非橡[巾]鬆左/個頭亂左先至搞)

撞女仔果D全部都係男仔=_="?
嘩..P.E堂跑山..比我實扮累低..之後唔跑 ...

打少左個唔字  係唔同地方家唔同學校._.
好少睇到d女仔長頭髮正左洛黎._.
多數都要紮住  有時想睇未扯洛黎== 睇下._.
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:19:55

不過5跑就....
放假返黎跑到合格為至- -
差d5記得講女仔系跑兩個,男跑3個
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:20:56     標題: 回復 41樓 的帖子

正常啦._.
通常都係女仔跑少n多倍~~
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:22:40

個阿sir偏心的- -
男跑少半個都5得@@
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:22:56

原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 22:19 發表

打少左個唔字  係唔同地方家唔同學校._.
好少睇到d女仔長頭髮正左洛黎._.
多數都要紮住  有時想睇未扯洛黎== 睇下._.

哦...
嗯..因為學校通常都要女仔長頭髮既話就要紮起
其實如果係去CAMP之類既活動..我諗都可以睇到D女仔唔紮頭髮個樣
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:19 發表
不過5跑就....
放假返黎跑到合格為至- -
差d5記得講女仔系跑兩個,男跑3個

如果放假果陣唔返去跑又會有咩後果?
女仔跑2個都死...跑1個就差唔多
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:24:51

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:22 發表
個阿sir偏心的- -
男跑少半個都5得@@

正常啦._.
原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:22 發表

哦...
嗯..因為學校通常都要女仔長頭髮既話就要紮起
其實如果係去CAMP之類既活動..我諗都可以睇到D女仔唔紮頭髮個樣

如果放假果陣唔返去跑又會有咩後果?
女仔跑2個都死...跑1個就差唔多 ...

我地初二要去軍訓  不過好似取消左~
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:26:19

不過應該冇人敢5返去
我最快都要24分鐘先跑得完=v=
d女仔跑完2個我都岩岩好跑完
平時跑多d跑山都5洗驚la~我地最多有人十幾分鐘跑完
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:26:26

原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 22:24 發表

正常啦._.

我地初二要去軍訓  不過好似取消左~

軍訓..訓幾多日?
取消左咪好,不過香港d中學都好似冇軍訓依樣野
最多f.1同f.6(中1同中6)就有教育營..
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:26 發表
不過應該冇人敢5返去
我最快都要24分鐘先跑得完=v=
d女仔跑完2個我都岩岩好跑完
平時跑多d跑山都5洗驚la~我地最多有人十幾分鐘跑完

嘩...十幾分鐘...超勁
不過跑山我都唔會跑,最多行山
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:26:59     標題: 回復 45樓 的帖子

HK講中2
你地講初2~~~~~~~~~~~~~
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 22:29:13

你地要跑禁多野既-0-
又跑山又跑咩-3-
我咩都唔洗~~XDD:em800_35:
玩辮....我地班小息/食飯必做動作...
(有個女既...唔HI到佢都會尖叫~~好好玩:yeah: ")
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:29:24

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:26 發表
HK講中2
你地講初2~~~~~~~~~~~~~

2個講法都好似冇咩分別咁...不過澳門中3以上果D係點叫?
香港都係中1,中2,中3,中4,中5,中6,中7 (中7好快會成為歷史,因為依加都行緊334)
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 22:29 發表
你地要跑禁多野既-0-
又跑山又跑咩-3-
(有個女既...唔HI到佢都會尖叫~~好好玩:yeah: ")

咩都唔洗跑咁正!!!!!!!!我都想!
不過..你地LUNCH係係學校度食?
幸好我未比人玩過辮..只係有個fd對我個頭頂,5紮辮個樣有興趣(因為佢矮過我,冇咩機會睇到我頭頂係點樣)

作者: 我玩曬    時間: 2008-11-26 22:31:37

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:26 發表

軍訓..訓幾多日?
取消左咪好,不過香港d中學都好似冇軍訓依樣野
最多f.1同f.6(中1同中6)就有教育營..

嘩...十幾分鐘...超勁
不過跑山我都唔會跑,最多行山 ...

唔係啵._. 一去去7日  好似大把人話軍訓好好玩._.
我升唔到  所以唔洗去
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 22:29 發表
你地要跑禁多野既-0-
又跑山又跑咩-3-

咁型@_@  識hi到叫架:victory:
原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:29 發表

2個講法都好似冇咩分別咁...不過澳門中3以上果D係點叫?
香港都係中1,中2,中3,中4,中5,中6,中7 (中7好快會成為歷史,因為依加斬行緊334)

中三上ge叫高一高二高三咁樣上
初到高咁樣囉._.
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:31:59

老實講~
我宜家都5想再讀書,想返工多d@@
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:33:20     標題: 回復 51樓 的帖子

我ed都系聽細個果陣ga順德朋友講ga~
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:34:20

原帖由 我玩曬 於 2008-11-26 22:31 發表

唔係啵._. 一去去7日  好似大把人話軍訓好好玩._.
我升唔到  所以唔洗去

咁型@_@  識hi到叫架:victory:

中三上ge叫高一高二高三咁樣上
初到高咁樣囉._. ...

7日...恐怖,我地d教育營都係去3日2夜
不過軍訓..d房冇冷氣,要勁早起身=0=?
o...原來都係高1,高2,高3咁叫..
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:31 發表
老實講~
我宜家都5想再讀書,想返工多d@@

有咩工好返=0=?
不過有d驚幾年後既暑假會比呀媽叫去搵暑期工做=_=
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 22:36:45

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 22:29 發表

咩都唔洗跑咁正!!!!!!!!我都想!
不過..你地LUNCH係係學校度食?
幸好我未比人 ...

出去食-3-"
BUT好快番....
我地班太悶..SO...
拎E D野黎玩- -"
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:37:38

差6日就可以返工la=v=
16歲a_a

5講住,睇so good先@@聽日見
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:38:01

原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 22:36 發表

出去食-3-"
BUT好快番....
我地班太悶..SO...
拎E D野黎玩- -"

超勁...我同fd食至少都要半個鐘後先返
不過你唔講起玩辮..我都想玩我fd條辮= =+
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:37 發表
差6日就可以返工la=v=
16歲a_a

5講住,睇so good先@@聽日見

但係你係邊搵工=0=?勞工處!?上網搵?定睇報紙= ="""""""
so good依套野係講飲講食?
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:41:25

你味睇過﹖@@
超gag-,-

16歲去我朋友老豆間公司做
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:43:23

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:41 發表
你味睇過﹖@@
超gag-,-

16歲去我朋友老豆間公司做

我依排都好小睇電視..
我依排主要都係留意個魚缸入面d魚有冇追魚/咬魚...隻蟹係咪要係熄晒燈/冇人既環境下先至活躍
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:45:51

我鄉下都有得捉蟹=v=
只要擺d野食系個洞口,d蟹就會出黎

死得la  e次- -5記得左聽日要TSA添:em800_27:
要背勁多野-3-
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 22:48:01

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:45 發表
我鄉下都有得捉蟹=v=
只要擺d野食系個洞口,d蟹就會出黎

死得la  e次- -5記得左聽日要TSA添:em800_27:
要背勁多野-3-

果d係招潮蟹?
我依加養寄居蟹..養緊橙紅陸寄居蟹,但依種寄居蟹好似係第2難養既品種
好似話新手最好養灰白陸寄居蟹...
咁你依加快d去溫習吧=0=
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:52:33

算吧~
反正聽日要留到7點:em800_37:
complaint letter:22句野---格式
TSA(每星期1張):2頁,一頁大約20幾句- -

死得人多:em800_27:
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:54:12     標題: 回復 61樓 的帖子

我都5知- -
不過有一次最經典ga系我捉左幾隻之後親眼睇住其中一隻脫皮:yeah:
作者: zerofreefly    時間: 2008-11-26 22:56:27

臭客聽日7點先番-3-?
我都係= ="
你住邊...有蟹捉..
我都好想玩下><
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 22:58:56

鄉下- -
你系咪去﹖@@

我早d背完就可以快d走:em800_27:
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 23:01:08

原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:52 發表
算吧~
反正聽日要留到7點:em800_37:
complaint letter:22句野---格式
TSA(每星期1張):2頁,一頁大約20幾句- -

死得人多:em800_27:

留到7點..係咪變態=0=?7點都超夜...而且又冇得食飯,實餓死
嘩..1頁成20幾句...有排寫
你咁講我真係好驚我到f.3果陣會做到死死下.....
原帖由 俠客 於 2008-11-26 22:54 發表
我都5知- -
不過有一次最經典ga系我捉左幾隻之後親眼睇住其中一隻脫皮:yeah:

下..咁正?不過唔係話係脫皮果陣唔好搞佢架咩?
不過我依加都好驚我果隻除時會脫皮...我仲係養寄新手一個,隻蟹一到脫皮果陣我實成碌木咁棟響度
原帖由 zerofreefly 於 2008-11-26 22:56 發表
臭客聽日7點先番-3-?
我都係= ="
你住邊...有蟹捉..
我都好想玩下>

去魚街買囉...魚街都有得賣寄居蟹
不過我買果間..成48蚊一隻..
屯門市中心有間68蚊1隻,買1送1..不過要小心會打架/爭食=0=
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 23:02:47

我冇整隻野- -
不過佢脫完好軟- -
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 23:04:54

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-26 23:01 發表

留到7點..係咪變態=0=?7點都超夜...而且又冇得食飯,實餓死
嘩..1頁成20幾句...有排寫
你咁講我真係好驚我到f.3果陣會做到死死下.....

下..咁正?不過唔係話係脫皮果陣唔好搞佢架咩?
不過我依加都好驚我果隻除時會脫 ...

F.3都有問題的-0-
d miss成日話f.3  ga  TSA好重要
攪到我個個星期都要背章咁ga野><
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 23:08:19

原帖由 俠客 於 2008-11-26 23:02 發表
我冇整隻野- -
不過佢脫完好軟- -

其實係咪係沙底下度脫皮好過係沙上面脫皮?
同埋好似話脫完後要將佢放係陰暗既地方,等佢個新殼硬化,
仲有唔好丟左個舊殼,比佢食左個舊殼補充鈣質..其實係咪咁樣=0=?
不過我最有興趣既都係佢個腹部...想知係咪真係咁軟...但我知一定冇可能
只能睇資料先知寄居蟹既腹部係軟定硬...
但係我想養灰白陸/深紫陸多過橙紅陸..
橙紅陸好似有發聲器..識得發聲,不過我未聽過...
原帖由 俠客 於 2008-11-26 23:04 發表
F.3都有問題的-0-
d miss成日話f.3  ga  TSA好重要
攪到我個個星期都要背章咁ga野>

tsa有幾重要=0=?關乎升唔升到中4?
作者: 俠客    時間: 2008-11-26 23:12:38     標題: 回復 69樓 的帖子

tsa 系幫你排龍
排得後可能比人讀晒你想讀果D科-0-
我對蟹冇咩認識=v=

系時候zzz了,聽日再講吧:em800_16:
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 23:19:57

原帖由 俠客 於 2008-11-26 23:12 發表
tsa 系幫你排龍
排得後可能比人讀晒你想讀果D科-0-
我對蟹冇咩認識=v=

系時候zzz了,聽日再講吧:em800_16:

原來係咁..仲以為考得唔好就冇得升中4= =
寄居蟹..其實我都係初學...始終都係要靠實戰經驗先得
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-26 23:28:44

估唔到LAN姐都幾索~
(所有人:死咸濕仔!)
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 23:35:09

原帖由 長風傲天 於 2008-11-26 23:28 發表
估唔到LAN姐都幾索~
(所有人:死咸濕仔!)

打左格仔睇唔到樣就話姐..
唔打格仔既話我諗實嚇死人..
不過我真係唔覺自己有幾索=0=
而且我從來都唔會留長頭髮,所以絕對唔會100%真係咁「索」

作者: 長風傲天    時間: 2008-11-26 23:46:54     標題: 回復 73樓 的帖子

唔會GE...
我反而唔鍾意長頭髮女仔=v=
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-26 23:52:08

原帖由 長風傲天 於 2008-11-26 23:46 發表
唔會GE...

=口=
唔係呀ma...長頭髮唔好咩-0-?
定係有時成堆草咁..太難睇=0="?

p.s訓先..聽日學校旅行,大把野要拎,聽日再吹過..88
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 00:11:16     標題: 回復 75樓 的帖子

我都訓啦==
8~
長頭髮比我一種不爽ge感覺...
(唔好問我點解)
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2008-11-27 00:16:45

=vv=..呵呵..
你肯定俾長頭髮女仔飛過v______v ←估.__.v:em800_02:
作者: 俠客    時間: 2008-11-27 06:59:57

\3/._____.←肥鈴比977飛左:em800_11:
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-27 12:34:29

原帖由 長風傲天 於 2008-11-26 23:46 發表
唔會GE...

咁你鐘意邊種@_@
個人中意戴眼鏡 長頭髮
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 13:00:18

回復 76樓 的帖子
唔係喎...
我未比女仔飛過...
更加無飛過人~
回復 79樓 的帖子
樣靚身材正@w@
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-11-27 13:38:45

xd都唔似男仔=0=
都唔係好短姐 係後面睇都ok長
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-27 13:48:45

原帖由 長風傲天 於 2008-11-27 13:00 發表
回復 76樓 的帖子
唔係喎...
我未比女仔飛過...
更加無飛過人~
回復 79樓 的帖子
樣靚身材正@w@

你呢句野..

有少少個種:L
作者: 武鬥之神    時間: 2008-11-27 13:59:44

感覺上都ok多女仔剪lam個頭
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-27 14:34:17

原帖由 子神風﹏。 於 2008-11-27 13:45 發表
嘩=口=
人間極品!
你睇下你自己D死人頭髮 又乾又短又薄
好心你PO上黎之後整整佢先LA  =.=
E+玩咩牙? 嚇鬼牙?
岩岩起身姐... 慘過見到隻貞子爬出黎  又係得D頭髮 無眼耳口鼻=.=
但係我好心~~ 我幫你加番~~
http://im ...

無人叫你睇張相._.
係你自己睇架姐
咁唔鋸 pt自己張相出黎;P
作者: 白羽黑尾    時間: 2008-11-27 14:57:02

如果,咁叫似男仔...咁我係咩呀...(冇photo...下次有機會po上黎)
作者: 俠客    時間: 2008-11-27 17:25:58

miss肯放人-0-
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 17:28:40     標題: 回復 83樓 的帖子

有少少咩野???
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2008-11-27 17:32:16

-0-你個死俠客,,
你先俾女飛.\_/.!!:em800_31:
作者: 俠客    時間: 2008-11-27 17:35:02

5好意思wo~
俠客=處男@@
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 17:37:04     標題: 回復 90樓 的帖子

=v=
信你一成,雙目失明~

作者: 俠客    時間: 2008-11-27 17:39:10

咁你變左味:em800_35: .\/.
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-27 17:43:24     標題: 回復 92樓 的帖子

佢實畀lam姐佢扣分;P
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 17:46:06

即改!~
你吹咩~
作者: 俠客    時間: 2008-11-27 17:49:46

你淆低@v@
有總5好改-0-
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 17:52:03

無'總'喎你吹咩~
作者: 俠客    時間: 2008-11-27 17:53:12

咁你去死吧-0-
一陣去天女打返場丫
作者: 長風傲天    時間: 2008-11-27 17:59:31

部電腦壞左喎~
作者: lamxdxd    時間: 2008-11-27 18:15:26

原帖由 長風傲天 於 2008-11-27 00:11 發表
我都訓啦==
8~
長頭髮比我一種不爽ge感覺...
(唔好問我點解)

有幾不爽= =?妒忌女仔可以留長頭髮=_="?
原帖由 涅赤鬼 於 2008-11-27 13:38 發表
xd都唔似男仔=0=
都唔係好短姐 係後面睇都ok長

今日我fd好笑到話由後面睇我好似男仔,佢話佢好驚比人話佢溝仔
原帖由 白羽黑尾 於 2008-11-27 14:57 發表
如果,咁叫似男仔...咁我係咩呀...(冇photo...下次有機會po上黎)

唔知呢...
作者: mankinhui168    時間: 2008-11-27 18:26:46

LAM姐 你好像細個我(唔知點解呀)
作者: 我玩曬    時間: 2008-11-27 18:46:07

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-27 18:15 發表

有幾不爽= =?妒忌女仔可以留長頭髮=_="?

今日我fd好笑到話由後面睇我好似男仔,佢話佢好驚比人話佢溝仔

唔知呢...

可能長風佢之前畀長頭髮ge女飛過:lol

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2