AGAMES 討論區

標題: 幻影相集1-「幻影之謎」 [打印本頁]

作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 11:16:57     標題: 幻影相集1-「幻影之謎」

↑39lv既小小小鵬仔

↑同fd升升下lv...db放王-,-,唯有夾手夾腳打低佢

↑呢個係打熊升lv既我~

↑已經出左神裝...但係我仲係打緊月崖><""

↑呢張好似係升51定53...唔係太記得=="

↑臨升55lv影低-,-本來狂暴中.....最後1秒先有最後那少少exp-3-

↑隻翼變埋色lu-3-"已經係55lv~
然後係我舊雲既變化:

↑藍色小雲雲係我第2個飛行(白云冇影底>"<)

↑同fd坐埋一齊....舊雲痴埋左(唔知分唔分得開xd...另外紫雲由於換得太快無影到...)

↑入左戀雪個晚升lv升到悶就落水.....係水入面d光暈好清楚~

↑今次係金雲同彩雲一齊.....d光係橙色....好靚>3<

↑同趙雲換返來的.....坐係度其實係因為off....
合照篇:

↑俾人爆左ac既影傑兄係海口升lv屎左

↑圖中有小虎宇,22149522同我

↑221呢個ac俾人封左.....db賣左ac但佢而家要爆返入去- -

↑帶我升lv既人

↑呢張好靚

↑我升分身遇到的人

↑阿永一直想溝的人xd

↑同npc合照~~
1-38lv既相冇哂><"呀爸洗機都唔講聲-v-

作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 11:29:09

點解百幾人睇完冇回架T.T上傳都要時間架嘛><
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-30 11:31:30

十卜你-3-做咩唔學我地加工?
件神重褲仲係唔係度?
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 11:45:02

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-3-30 11:31 發表
十卜你-3-做咩唔學我地加工?
件神重褲仲係唔係度?

我都唔識加工-,-冇你地個d程式
係度@@我都唔係商人黎既.....非必要我都唔想同商界有咩關係....蝕錢.....
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-30 11:59:07

姐係放唔放...-33-''
我教你加工啦-3-好易嫁
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 12:10:05

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-3-30 11:59 發表
姐係放唔放...-33-''
我教你加工啦-3-好易嫁

放俾你@@15m啦-,-好平丫
作者: micky977〥    時間: 2008-3-30 12:18:34

MUSICCLUB,...-0-
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-30 12:27:52

衰人..唔要啦- -15m咁貴
作者: lamxdxd    時間: 2008-3-30 13:14:56

UNDERGROUND...........
以前都入過(不過5係正身入)
係相度+工...用PHOTOSHOP黎整- -
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 13:35:40

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-3-30 12:27 發表
衰人..唔要啦- -15m咁貴

你鍾意米平d囉=="
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 13:36:30

原帖由 lamxdxd 於 2008-3-30 13:14 發表
UNDERGROUND...........
以前都入過(不過5係正身入)
係相度+工...用PHOTOSHOP黎整- -

我隻正身入過music club同underground
唔識用photoshop
作者: lamxdxd    時間: 2008-3-30 13:37:34     標題: 回復 11# 的帖子

- -
是但搵個有閃字區GE壇..
入去...咁就有大把教學教你用
作者: 一絕一    時間: 2008-3-30 14:20:01

你岩岩貼姐,唔洗咁大期望既...= ="
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 14:21:08

原帖由 一絕一 於 2008-3-30 14:20 發表
你岩岩貼姐,唔洗咁大期望既...= ="

凍癲要我加工姐-,-
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-30 19:18:37

我個相集.....咩人都冇回-3-慘
作者: ~幻~    時間: 2008-3-31 16:37:01

d相唔係好靚=.=比起lam....lam靚好多....:loveliness:
作者: 疾乂影    時間: 2008-4-4 20:25:42

原帖由 ~幻~ 於 31/3/2008 16:37 發表
d相唔係好靚=.=比起lam....lam靚好多....:loveliness:

lam姐係相片編輯方面既大師級嘛-3我呢d淨係影都影得差啦~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2