AGAMES 討論區

標題: 戰士心得 [打印本頁]

作者: abg4b10    時間: 2008-3-31 16:31:45     標題: 戰士心得

有冇人講戰士心得比我聽,洗左幾十次技=.=都5係好肯定...
作者: ~幻~    時間: 2008-3-31 16:57:21

我想幫但係幫你唔到...因為我唔係戰=.=
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-31 17:04:07

建議短重雙修....咆哮唔點....迅擊我記得點2-3就夠.....
作者: abg4b10    時間: 2008-3-31 17:07:04

呢點我g,其他都5多g
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-3-31 17:19:36

好簡單姐~
戰意     LV4     (                                                                        )
元神     LV4     (尼4大技係必學GE,要學到LV幾自睇)
迅擊術  LV2    (                                                                        )        
咆哮     LV1     (                                                                        )
56lv ge王者傲氣  +  闇月殺必學到最高
破空擊學到lv4就夠(主要用尼學闇月殺),衝撞學到最高
闇月天(62lv可以唔學)   挑釁都可以唔學
其他技都可以唔學(槍,斧技係學完曬主要技有sp先好學~
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-3-31 18:06:57

死仔教曬你回都唔回下....
我個團都收45上...
你入唔入....
平時勁多人吹水
作者: 星星~☆    時間: 2008-3-31 18:27:07

哇-口-
咁多忘塵放支俾我好wo=w+
作者: abg4b10    時間: 2008-3-31 19:36:07

我冇上ar=口="sorry
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-1 19:25:50

原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-3-31 17:19 發表
好簡單姐~
戰意     LV4     (                                                                        )
元神     LV4     (尼4大技係必學GE,要學到LV幾自睇)
迅擊術  LV2    (                                                                        )        
咆哮     LV1     (                                                                        )
56lv ge王者傲氣  +  闇月殺必學到最高
破空擊學到lv4就夠(主要用尼學闇月殺),衝撞學到最高
闇月天(62lv可以唔學)   挑釁都可以唔學
其他技都可以唔學(槍,斧技係學完曬主要技有sp先好學~

但56果招王者傲氣唔係要將破空擊點到lv6先學到咩?
-------------------------------------------------------------------------------------
以下係我自己既點法 : (只係個人意見....可以唔跟- -)

咆哮lv2
戰意燃燒lv4
元神護體lv4
迅擊術lv2
衝撞lv1
破空擊lv6
闇月殺lv3
王者傲氣lv1
流星墜lv6
天怒斬lv3
凝魂之擊lv1
闇月天lv1
仲有進階狂暴..同埋所有獸技
作者: ~影~    時間: 2008-4-2 05:41:16

淫lam==
你咁勁ge
我學晒呢d招之後
冇多餘cp學撞人了
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-2 16:25:05     標題: 回復 10# 的帖子

你係咪學左怒千軍先會5夠sp- -?
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-2 19:10:22

LAM云技得1LV GE.....
闍天好定千軍好..
作者: 老虎仔    時間: 2008-4-20 11:46:38

挑釁緊係唔學喇,廢到鬼咁...
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-4-21 02:22:35

洗咁多把鬼咩,,,,

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2