AGAMES 討論區

標題: 25樣香港人做過既無聊野, 你中幾多樣 ? 幾好笑﹏ [打印本頁]

作者: 關仁隱士    時間: 2009-1-23 21:10:05     標題: 25樣香港人做過既無聊野, 你中幾多樣 ? 幾好笑﹏

1.洗完手FING晒D水係塊鏡度

2.在百貨公司入面篤扶手電梯旁的吊牌。

3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行(不可踩界,要完全在格內)。

4.用錶面反射陽光,照o黎照去。

5.跳樓梯(愈多級愈勁)。

6.行路上高起左地方(例如高起左o既長條型石博,好似玩平衡木咁行法)。

7.食完瑞士糖之後,將糖紙包番個原本四四方方果個形出o黎。

8.超級市場踩住架購物車o黎行。

9.踩水"tum",係好特登果隻。

10.搣牆上的乳膠漆或牆紙。

11.轉筆

12.食完綠箭香口膠,一定摺返成張包裝紙,再放返入個大套入面。

13. 去CD舖/HMV時 用2隻手指撩D碟 (好似用手指行路咁)

14.係公廁屙屎時睇門後面寫既字

15.係地鐵車廂入面玩千揪

16.落樓梯時坐係o的扶手上面"sir"落黎。

17.在自動梯行相反方向。

18. 把"誤投信件"或沒有用的宣傳單張,胡亂放入其他的住宅信箱。

19. 坐地鐵時,抓緊中間的扶手,地鐵一開動博命繞住轉(自轉)。

20. 呵尿時出力射走 D 屎積

21. 將bubble紙氣泡逐粒"鏈"爆

22. 走到開動緊電風扇面前:"呀~~~~~~~~!"

23. 寶貼當泥膠,用間尺整pizza

24.洗手時用手頂住個出水位,用d水去射周圍d人

25.特登將飲完的紙包飲品吹脹然後放在地上,大力地踩爆佢
作者: Allen    時間: 2009-1-23 22:53:57

哈,差唔多全部都做過~
作者: tonny2020    時間: 2009-1-23 23:48:33

哈,全部都做過.....:yeah:
作者: octopus207    時間: 2009-1-25 20:23:22

哇!我頭個11個都做過囇!
作者: egg123    時間: 2009-1-25 20:35:45

1.洗完手FING晒D水係塊鏡度
.用錶面反射陽光,照o黎照去。
5.跳樓梯(愈多級愈勁)。
轉筆(但我唔識轉=0=  但算轉的一種吧)
15.係地鐵車廂入面玩千揪
16.落樓梯時坐係o的扶手上面"sir"落黎。(唔算好快咁sir)
將bubble紙氣泡逐粒"鏈"爆
洗手時用手頂住個出水位,用d水去射周圍d人(係射到我- -)
作者: stubid    時間: 2009-1-25 22:18:33

中左9樣= =
都係頭果d黎- -
作者: Siu影    時間: 2009-1-26 01:13:18

orz=.=
我做左24樣......
作者: 疾乂風    時間: 2009-1-27 01:21:25

:) 中左20樣呀~~~
作者: 叫咩好呢?    時間: 2009-1-27 09:44:31

1,3,4,5,6,8,10,11,12,16,17,22,23,25都中:em800_11:
作者: Cocoa    時間: 2009-1-27 12:34:03

我做左14樣= =v
作者: oO幻Oo月影    時間: 2009-1-27 22:22:34

哇-,-
我中唔少啊
作者: jimmylo    時間: 2009-1-28 12:23:54

25樣中左23樣= =
哈哈....
作者: kits228    時間: 2009-1-31 12:58:26

全中呀!!!!
作者: 邀月    時間: 2009-1-31 13:52:34

3.地下有階磚時,特登隔一格一格o黎行(不可踩界,要完全在格內)。
4.用錶面反射陽光,照o黎照去。
6.行路上高起左地方(例如高起左o既長條型石博,好似玩平衡木咁行法)。
21. 將bubble紙氣泡逐粒"鏈"爆
24.洗手時用手頂住個出水位,用d水去射周圍d人
作者: kennykin6280    時間: 2009-2-3 11:47:43

...我好多到做過
作者: 麥cow仔    時間: 2009-2-3 21:35:08

全中曬 呢個真係好勁=0=
作者: ng04    時間: 2009-2-3 22:03:36

中左13樣
作者: 葬o大豆    時間: 2009-2-3 22:29:21

全部都做過   但e+大個仔 冇再做 = =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2