AGAMES 討論區

標題: [轉貼]15/16唔玩唔舒服!!!! [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2009-1-24 13:21:41     標題: [轉貼]15/16唔玩唔舒服!!!!

有一天,老師看那個學生在聊天,便叫他起來,叫他說他剛才說甚麼,要他和同學分享,他便說他是在說昨晚15/16的內容,那老師聽見,便說:「那你便造一些句子吧,但一定要有15/16這幾個字...............就作有關毒品的句子吧!」心內奸笑!
那學生說:「15/16,校工去吸毒,老師去犯毒,校長去造毒!」
老師:「.........(無奈中)............那就作有關咳水(毒品)的句子吧!」
學生:「15/16,老師唔舒服,飲一飲咳水,即刻中晒毒!」全班都拍掌!
老師:「..............(嘔血中)..............那就作不回帖的下場吧!」
學生:「15/16,睇完要回覆,邊個唔回覆,下場要中毒!」
作者: 隱形人    時間: 2009-1-24 16:48:25

學生:「15/16,睇完要回覆,邊個唔回覆,下場要中毒!」

最尾依句有d好似講緊我地=3=
作者: egg123    時間: 2009-1-24 17:07:37

一定講緊吧=0="        中毒我先唔制= =
作者: addie1125    時間: 2009-1-24 17:22:26

支持, 呵呵. 真回啦.
作者: GNW-0000/7S    時間: 2009-1-24 18:22:43

原帖由 lamxdxd 於 24/1/2009 13:21 發表
有一天,老師看那個學生在聊天,便叫他起來,叫他說他剛才說甚麼,要他和同學分享,他便說他是在說昨晚15/16的內容,那老師聽見,便說:「那你便造一些句子吧,但一定要有15/16這幾個字...............就作有關毒品的句子吧!」心內奸笑 ...
:em800_27: :em800_16: :em800_52: :em800_89: :em800_05: :em800_38: 真好!真強!good!
作者: Ss火sS    時間: 2009-1-24 19:43:44

NO way
作者: jimmylo    時間: 2009-1-25 17:39:00

老師:「..............(嘔血中)..............那就作不回帖的下場吧!
哈哈
笑死人了
作者: Siu影    時間: 2009-1-26 01:30:04

其實我好想中毒ga!!-3-
不過我回左^^:lol :lol :lol
作者: 疾乂風    時間: 2009-1-27 01:08:27

唔想中毒 所以回一回
作者: kennykin6280    時間: 2009-2-3 11:59:53

我回左啦ya
作者: oO幻Oo月影    時間: 2009-2-3 14:42:57

-,-
我回左
中唔到毒
好慘tim=,=
;P
作者: 麥cow仔    時間: 2009-2-3 21:32:17

15/16,老師唔舒服,飲一飲咳水,即刻中晒毒!   <------ 呢句正呀~~~~~~~~~
作者: Sharonaa    時間: 2009-2-13 15:22:32

太勁啦你!
支持你呀!!!:victory:
作者: teddylau666    時間: 2009-2-13 18:33:59

希望你有多D 15/16 的句子
作者: va123123    時間: 2009-2-13 19:45:55

最尾個句好似怪怪地咁...
作者: 天魔俠    時間: 2009-2-14 10:20:26

爛gag呢家野,真係15/16唔搞唔舒服
作者: 大檸樂^3^    時間: 2009-2-14 12:21:49

15/16. . .回覆好舒服,一D都唔木讀,包我唔會再中毒

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2