AGAMES 討論區

標題: 童話樂園同童話有咩分別??? [打印本頁]

作者: 炸子雞    時間: 2009-3-6 13:33:19     標題: 童話樂園同童話有咩分別???

童話樂園同童話有咩分別???
我係好耐之前玩過
見到三月中有個童話樂園online出
又想重玩番
有冇人知道有咩分別
作者: K!·    時間: 2009-3-6 17:30:07

原帖由 炸子雞 於 2009-3-6 13:33 發表
童話樂園同童話有咩分別???
我係好耐之前玩過
見到三月中有個童話樂園online出
又想重玩番
有冇人知道有咩分別

無分別的. 只不過多左d技同無左僧侶呢個職
作者: 123456852    時間: 2009-3-6 18:08:23

梗係玩番童話啦-,-
作者: 大檸樂^3^    時間: 2009-3-6 18:40:45

同意=__="
多左D技咪又係打果D怪. . .
~童1~D技都夠打有餘. . . ~童2~要咁多技黎做咩姐-__-
大家都知童話既打怪/PK方式係回數咁計既. . .(對敏捷呢樣野有好有壞)
你1回咪又係出得1招:em800_66:
唔通1回同1個人出曬戰士果炸/法C果炸/拳C果炸技咩-__-"
咁多技真係凸曬LO. . .~童1~D技都夠多個啦-__-"
仲有~童2~唔知仲係唔係計敏定係點點點,,,,(好難講呢D)
作者: 小雲._.    時間: 2009-3-6 19:07:26

金姐係2個唔同既野?童話同童話樂園
作者: K!·    時間: 2009-3-6 19:19:42

玩童話樂園只不過係重新黎過,
我諗官方都只係想吸引返以前既人玩返,
重拾返以前一齊升Lv果種樂趣.
作者: 小熊//    時間: 2009-3-6 19:56:55

理得童話2咩...玩返童話好過啦.....
作者: 小雲._.    時間: 2009-3-6 20:28:59

都好-﹏-"""
作者: 大檸樂^3^    時間: 2009-3-6 22:00:03

童2只係一條舊路=___="(好老實咁同你地講. . .)
童2張來點都好-__-都係會有人有分子裝/好多錢之類. . .
又會一定有人追唔上邊個邊個咁. . .
一句講曬. . .童2都多餘既!!
作者: K!·    時間: 2009-3-6 22:06:12

原帖由 大檸樂^3^ 於 6/3/2009 22:00 發表
童2只係一條舊路=___="(好老實咁同你地講. . .)
童2張來點都好-__-都係會有人有分子裝/好多錢之類. . .
又會一定有人追唔上邊個邊個咁. . .
一句講曬. . .童2都多餘既!! ...

咁你有無諗過已家呢個童話會有汁粒呢個危機先 -.-
好多玩家都一個一個咁離開,
就算之後有分子果d,
起碼童2都可以玩多幾年,
已家呢個童都唔知仲有幾多個月命
作者: 大檸樂^3^    時間: 2009-3-7 10:03:13

童官話唔會汁...我都有7成信=_="(70%)
3成信佢會汁(30%)
作者: Kwan=]    時間: 2009-3-7 11:22:55

好心你地咩都吾知就吾好成日話無分別啦..
我上GAMEBASE睇 工作技能已經刪除左制造武器防具既技能
轉為收集原料俾NPC制造
而且 都好似未有人試到獸神 白金卡呢d技啦.
你又知呢d技威力依舊..?
呢d仲吾係分別?
作者: 大檸樂^3^    時間: 2009-3-7 15:01:31

我地無講過無分別=3=
我正係講邊有人會傻到自己走去試D新招姐-__-
試完咪又係打到血出黎既-__-"
仲有...你都識話味試到. . .又知無分別?!. . .
味試到就緊係唔知架啦=___=(我係唔係講緊廢話呢....)
新板D技真係唔一樣又點姐-_-無點架-0-囧....
不過我地係唔想新板出左無左舊板姐-3-
你話唔話到事先?!吓?!出左新板你信唔信舊板會無?!吓?!
作者: 風和雲    時間: 2009-3-11 12:49:44

我理鬼得佢,童話1,定童話2啦總知童話1唔好汁粒就得喇
最好既話,童話1 d ac 可以係童話2到玩返^^
不過無咩可能,哈哈!
作者: 延麒六太    時間: 2009-3-14 20:38:55

嗯...可以係譯名上既唔同..
因為我見日本既童話叫做「童話王国」
應該係個名同程式有d唔同姐
作者: pbqdhk    時間: 2009-3-22 00:04:05

我覺得係因為以前童話個設定比較失衡
以致一D玩家掌握到一D漏洞,就可以稱霸…(邊方面都係)
呢樣野就係會令隻game 越黎越少人玩
要解決就一定要將D野再set過,但無可能搞依家個童話

所以只好開個新的,set 到 balance…

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2