AGAMES 討論區

標題: 放野AnD收野。﹏。又+左新野喇^^ [打印本頁]

作者: 魂靈包子    時間: 2009-3-9 15:14:39     標題: 放野AnD收野。﹏。又+左新野喇^^

放:
          1日魔靈X2
          紅武士1Setx1
          布魯船長鞋x1
          熱血護介+135hpx2
          名命簿x1
          紅打洞器x1
          紫打洞器x!
          小仙單X2
          50+0雪花X1
          2% x3
          57LV幻象長耳x1
          57Lv絨布小鳥x1
          53Lv+2赤血土偶 x1
          防紅x1
          m石x1
          高攤x4
          紫打洞器x1

另收:
          1-3日餵食器
          浮鬼6式弓
          布魯船長3
           特別裝(除左全部超人/婚紗/和服/女僕/泳裝)

全部自出價..........Thx^^           紅字=已放           紫字=新+

作者: 影狐    時間: 2009-3-9 15:18:27

熱血護介幾$要朋友價:) :D
作者: 魂靈包子    時間: 2009-3-9 15:20:31

隻血我打左好耐喇=.="
10m比你.......
作者: 影狐    時間: 2009-3-9 15:29:59

下9m得唔得啊:Q :bowdown: :em800_18:
作者: 魂靈包子    時間: 2009-3-9 15:37:58     標題: 回覆 4樓 影狐 的帖子

ok.....9m啦......
1陣上到game 你去倉搵我啦^^
作者: 影狐    時間: 2009-3-9 15:43:46     標題: 回覆 5樓 魂靈包子 的帖子

好係咁啦多謝
作者: 隱形人    時間: 2009-3-9 23:13:54

魔靈90m,ok?
作者: 魂靈包子    時間: 2009-3-10 00:22:48     標題: 回覆 7樓 隱形人 的帖子

SOR
5得
作者: 258852    時間: 2009-3-10 00:26:07

魔靈 100萬 1個
190 2個
作者: 魂靈包子    時間: 2009-3-10 00:29:38

SOR  魔靈最平115m1個
而家得番1個咋
作者: 魂靈包子    時間: 2009-3-11 22:31:32

推呀推呀推呀
又有新野喇^^

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2