AGAMES 討論區

標題: 咬唷~呢位比係..傳說中的無敵盜賊!?(155樓~新增祝賀圖) [打印本頁]

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 22:20:41     標題: 咬唷~呢位比係..傳說中的無敵盜賊!?(155樓~新增祝賀圖)

首先~有位玩家之前已經講過~佢當戰士玩具咁玩~法職扣佢1~無敵:time:
係唔係覺得好神奇呢?
去圖

相信好多人都睇過吧;P

今天團戰完~小弟就去天女玩下~點知真係遇到呢位無敵盜賊:loveliness:

內心當然想立即同佢單挑場看看是龍定蟲

而佢又肯同我單挑玩下~

好喇~我份人呢~就好誠實的@v@單挑左兩場~頭一場呢,我入夢左佢wo~

本身諗住慢慢玩屎佢~點知呢~唔小心按錯左用杖卜醒左佢tim~;P

所以~頭一場因呢小小錯誤而輸了~接著~第二場開始了~今次又係入夢左佢~

但係..冇再按錯卜醒佢;P

結果=v=呢位盜賊神人就...

去圖

無敵盜賊又話法職扣佢1!?何解又會倒地呢?冇人知;P 大家睇完就算吧:victory:

作者: 靚仔99    時間: 2009-4-4 22:28:22

肥緣咁快94既  有冇學到新技?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 22:30:39

原帖由 靚仔99 於 2009-4-4 22:28 發表
肥緣咁快94既  有冇學到新技?

冇呀~99~你又唔玩>__<"
以前不知同你同埋雨龍成組法一齊升好正=V=
作者: 夜云    時間: 2009-4-4 22:33:21

無敵盜賊=﹏=如果係無敵個個人都升啦
作者: 靚仔99    時間: 2009-4-4 22:35:13

我都好耐冇搵佢-_-
作者: 笨BE    時間: 2009-4-4 23:17:43

WOW-.-映到我講野
你地打2場我都有睇哂~
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:20:01

點解第一場死左又唔貼= =
打多場@@終天 俾我潛定先:P
相差8lv都俾我殺到;P

作者: ~兒兒~    時間: 2009-4-4 23:27:30

原帖由 曲奇仔 於 4-4-2009 23:20 發表

U 眼有問題 SEE唔到上面講既野@@

定你理解能力差到極唷?:em800_52: :em800_52:

打兩場係點緣緣好誠實講曬出黎!!;P

你份人都幾無賴下=口=

不如你索性直講叫人企定定俾u打la:lol 再唔係既好似今晚天女咁...趁住人d唔響度個陣失驚無神蛇出黎玩偷襲lu...u拿手好戲;P

作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:28:46

原帖由 ~兒兒~ 於 2009-4-4 23:27 發表

U 眼有問題 SEE唔到上面講既野@@

定你理解能力差到極唷?

打兩場係點緣緣好誠實講曬出黎!!;P

e家又唔係問你= =

唔夠疆打多場= =?

打唔打= =唔打就算我玩魔力2=.=

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:34:56

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:20 發表

哎唷~唔好秒我唷~我好驚唷:Q 哈哈
預左你會講頭一場架喇@v@~頭一場失左手tim,我上面已經講曬;P
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:36:32

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-4 23:34 發表

哎唷~唔好秒我唷~我好驚唷:Q 哈哈
預左你會講頭一場架喇@v@~頭一場失左手tim,我上面已經講曬;P

哈...有人淆了我@v@
係你唔同我打咋@v@
返魔力2先 打既密下我隻賊啦=.= 通頂人在

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:38:54

唔知點解我之前同黑魔盜女玩個場d人輸左之後好鐘意咁講~估唔到你又係咁^^
原來d人輸左之後都會講呢d人,又證實了:)
呀~你唔好比我學埋92技同100技唷~到時我驚你潛埋都彈返出黎.../__\;P
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:40:18

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-4 23:38 發表
唔知點解我之前同黑魔盜女玩個場d人輸左之後好鐘意咁講~估唔到你又係咁^^
原來d人輸左之後都會講呢d人,又證實了:)
呀~你唔好比我學埋92技同100技唷~到時我驚你潛埋都彈返出黎.../__\;P ...

你淆就淆= =講咁多廢話有鬼用= =
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:42:41

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:40 發表

你淆就淆= =講咁多廢話有鬼用= =

哈哈~係唷~我真係好驚:lol 你話係比係lo
做組長真係好慘@v@
你呢加帶住呢個手下敗將污名~我預左你帶住一世架喇A__A
哈哈~手下敗將~手下敗將~手下敗將~我係你我都想返生啦~陰公A_A不過冇機會了
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:44:05

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-4 23:42 發表

哈哈~係唷~我真係好驚:lol 你話係比係lo
做組長真係好慘@v@
你呢加帶住呢個手下敗將污名~我預左你帶住一世架喇A__A
哈哈~手下敗將~手下敗將~手下敗將~我係你我都想返生啦~陰公A_A不過冇機會了 ...

哈哈= =你都死左次手下敗將= =打咁多字我都唔會睇= =
真係辛苦哂= =
重有阿= =唔該你講野精簡D= =

作者: 靚仔99    時間: 2009-4-4 23:47:58

又嘈過= = 陣間又比人話離題
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:48:34

無嘈= =係佢挑釁人E家又唔打
作者: 笨BE    時間: 2009-4-4 23:48:52

去真真正正打場-.-搵個冇人既SER
WHO輸左就咪再底賴咪得- -
你地岩岩 1人輸1次  好難講WHO勁D-.-
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:50:41

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:44 發表

哈哈= =你都死左次手下敗將= =打咁多字我都唔會睇= =
真係辛苦哂= =
重有阿= =唔該你講野精簡D= =

哈~我都同意你所講D野~
之前係攻略區~同你條友仔講到沒完沒了~之後你又潛左水
呢加打完曬~一失足成千古恨~我都好後悔頭一場唔小心卜醒左你/___\
本身頭一場冇卜醒你可以炒你兩場:$
不過冇機會了/__\咁就一世:lol
唔好講咁多了~再去相

唔知比段天同注定睇到佢地會點呢!?:lol
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:51:32

你講黎講去都唔提返第一場= =
講多無謂 打定唔打= =
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-4 23:52:48

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-4 23:50 發表

呢加打完曬~一失足成千古恨~我都好後悔頭一場唔小心卜醒左你/___\
...

俾佢地睇到會點??我想知=3=
使唔使我打電話CALL佢上黎~~~~?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:52:54

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:51 發表

點解d人仲係唔睇字@@?
我頭一個post已經講埋頭一場~咁你都可以仲話冇講 囧?
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-4 23:54:37

姐你淆啦= =講咁多
收線啦你= =
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:54:51

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:51 發表
講多無謂 打定唔打= =

唔打:lol 吹bb?~~~~~~
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-4 23:55:21

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-4 23:52 發表

點解d人仲係唔睇字@@?
我頭一個post已經講埋頭一場~咁你都可以仲話冇講 囧?

緣!算吧啦你....頭果場你『輸』左呀!認吧~~~KAKAKA
作者: 笨BE    時間: 2009-4-4 23:55:48

點解吾打多場  岩岩你地1人嬴1場 好難介定架BO-0-
如果頭先你地打多場 都可以話3盤2勝丫麻-_-
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:56:00

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:54 發表
姐你淆啦= =講咁多
收線啦你= =

哈哈~唔好咁嬲^^~你愈嬲愈激動我會愈開心:$
如果我係你我都會咁講架:Q ~因為想除去污名A_A
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-4 23:57:01

原帖由 笨BE 於 2009-4-4 23:55 發表
點解吾打多場  岩岩你地1人嬴1場 好難介定架BO-0-
如果頭先你地打多場 都可以話3盤2勝丫麻-_-

係架~所以咁就一世了~真係可惜囧
呢加人地好嬲TIM;P
作者: 妖狼    時間: 2009-4-4 23:59:18

唉=.=如果我有裝就好喇=.=
我要幫戰士爭返口氣@v@
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 00:01:01

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-4 23:54 發表
姐你淆啦= =講咁多
收線啦你= =

曲奇你整到隻字咁紅咁大嚇鬼呀!?
我一驚就會拎住張圖SEND曬比非主流同桃園D人睇架喇BO:Q
作者: 曲奇仔    時間: 2009-4-5 00:03:37

你輸左就輸左啦:D
俾你攞下彩:lol
我殺到你一次都夠哂;P
我殺唔殺到你心照吧:Q
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-5 00:04:20

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-5 00:01 發表

曲奇你整到隻字咁紅咁大嚇鬼呀!?
我一驚就會拎住張圖SEND曬比非主流同桃園D人睇架喇BO:Q

咩圖呀?你呢個POST果張?
搞錯呀!!!又漏左我桃園...睇我唔起呀宜家\口/!!!:em800_105:
作者: ~兒兒~    時間: 2009-4-5 00:04:41

見到幅相度個所謂既『盜賊神人』訓響地上面,me愈黎呢....心度就忍不住笑出黎:em800_52: :em800_52:

傻瓜我d呢家出街宵夜lu=v=

今晚咁開心去慶祝下:)

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 00:06:51

原帖由 曲奇仔 於 2009-4-5 00:03 發表
你輸左就輸左啦:D
俾你攞下彩:lol
我殺到你一次都夠哂;P
我殺唔殺到你心照吧:Q

唉呀~你隻眼係唔係真係坐住左架ja~
你冇睇曬我一開始頭版講d野@v@?
哈哈~
如果我係你呢~我會再激動d~:打多場呀快d~嬲到個樣變左咁>:@
你呢加係唔係咁:@ 呀??
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 00:08:55

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-5 00:04 發表

咩圖呀?你呢個POST果張?
搞錯呀!!!又漏左我桃園...睇我唔起呀宜家\口/!!!:em800_105:

唔怕喇~桃園d人見到個post名咁都會入黎睇架嘛:$
我諗段天同注定都好想同無敵盜賊打場~到時一人一張貼係主版度:time:
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-5 00:16:11

其實...我想問...
點解要叫傳說中?幾時有個咁既傳說??
本人OUT到爆!
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 00:20:52

主題 打錯字= =??
比係<---咩來-.-
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 00:23:34

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-5 00:16 發表
其實...我想問...
點解要叫傳說中?幾時有個咁既傳說??
本人OUT到爆!

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=18683&extra=page%3D1
係呢個post慢慢睇就會見到曲奇仔成為無敵盜賊的見證;P
我想話呢~人地台灣最強盜lv又勁過佢~裝又勁過佢~人地都唔敢話當戰士玩具咁玩 囧
所以話曲奇仔無敵真係冇錯:victory:
作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-5 00:24:07

原帖由 笨BE 於 2009-4-5 00:20 發表
主題 打錯字= =??
比係

23樓?
淆啦
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 00:24:37

原帖由 笨BE 於 2009-4-5 00:20 發表
主題 打錯字= =??
比係

我可以打咪係~不過我鐘意打讀音咁解ja@@v
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 00:25:12

原帖由 紙紮失寵☆ 於 2009-4-5 00:24 發表

23樓?
姐你淆啦

sorry= =我吾明咩叫比係-.-
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 00:26:07

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-5 00:24 發表

我可以打咪係~不過我鐘意打讀音咁解ja@@v

OH= =明了
以為你打錯字 TIM
作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-5 00:28:22

原帖由 笨BE 於 2009-4-5 00:26 發表

OH= =明了
以為你打錯字 TIM

但係 #23樓 曲奇仔
真係打錯字囉

咩叫 姐你淆啦?
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-5 00:28:55

哦!!明白
其實,我真係唔知咩叫做『無敵』
我只係知:一山還有一山高~KAKAKA
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 00:34:06

原帖由 紙紮失寵☆ 於 2009-4-5 00:28 發表

但係 #23樓 曲奇仔
真係打錯字囉

咩叫 姐你淆啦?

吾係阿= =我係以為 小緣打錯字=.=
原來吾係:(
作者: ~影~    時間: 2009-4-5 02:19:38

打多場咪得 = =
最多大家開晒技= =
可以影埋相 or 拍埋片
夠晒公平@@
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 04:34:45

點解呢加講到咁清楚有曬文字圖片都仲會有人又乜又物 囧
仲係get唔到個意思
即係好似去完賭場賭完錢之後通常都會有人話玩多幾轉啦
試多次手氣順唔順喇咁~
真係好似去左賭城咁=V=
算吧啦,陸師弟:)
作者: ~影~    時間: 2009-4-5 05:04:34

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-5 04:34 發表
點解呢加講到咁清楚有曬文字圖片都仲會有人又乜又物 囧
仲係get唔到個意思
即係好似去完賭場賭完錢之後通常都會有人話玩多幾轉啦
試多次手氣順唔順喇咁~
真係好似去左賭城咁=V=
算吧啦,陸師弟:) ...

咁夜都未訓-口-
玩多次 都唔緊要啦
冇所謂架 ~_~
玩多次啦 當比我地見識下都好
================================
賭錢 輸晒d錢就冇
打架 又唔係冇左條命 可以打多幾次架麻@@

作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-5 12:01:43

原帖由 ~影~ 於 2009-4-5 05:04 發表

咁夜都未訓-口-
玩多次 都唔緊要啦
冇所謂架 ~_~
================================
賭錢 輸晒d錢就冇
打架 又唔係冇左條命 可以打多幾次架麻@@ ...

你無聽過新聞嗎
係虛偽世界中有人因角色死亡又跳樓死
作者: ~影~    時間: 2009-4-5 12:26:00

你搬d咁極端既例子-口-
冇野講~~
作者: 妖狼    時間: 2009-4-5 12:27:27

無敵?咁好打唔去做睇場=.=?
使乜係到做龜仔姐=.=仲要宿晒頭果隻=.=
作者: 麥cow仔    時間: 2009-4-5 12:30:20

其實點解無敵既盜賊會死左人既=.=??
我呢個小朋友想知下點解無敵既人會比人打死左既??
作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-5 12:35:57

原帖由 麥cow仔 於 2009-4-5 12:30 發表

所謂既 虛有其表吧
作者: 麥cow仔    時間: 2009-4-5 12:37:57

但係佢真係講到自己好勁呀   好多魔技都食佢1血 但係都比人打死左
點解既   好靈異呀><
作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-5 12:38:55

原帖由 麥cow仔 於 2009-4-5 12:37 發表
但係佢真係講到自己好勁呀   好多魔技都食佢1血 但係都比人打死左
點解既   好靈異呀>

你問番佢本人未知
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 12:41:18

原帖由 麥cow仔 於 2009-4-5 12:37 發表
點解既   好靈異呀>

我打佢 真係扣1=____=
不過幻就吾知LU
作者: 麥cow仔    時間: 2009-4-5 12:43:54

原帖由 紙紮失寵☆ 於 2009-4-5 12:38 發表

你問番佢本人未知

但係好似唔多見呢個絕世高人出聲既...?
作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-5 12:47:23

原帖由 麥cow仔 於 2009-4-5 12:43 發表

但係好似唔多見呢個絕世高人出聲既...?

可能龜縮左lu
下潛1萬尺
永遠都番唔到上黎
作者: 麥cow仔    時間: 2009-4-5 13:03:12

唔制呀 小朋友仲有好多野想問佢
作者: 隱形人    時間: 2009-4-5 13:24:28

你無敵...我不死身呀:em800_18: :em800_18:
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 13:27:10

原帖由 笨BE 於 2009-4-5 12:41 發表

我打佢 真係扣1=____=
不過幻就吾知LU

原理就好似戰士物攻打戰士咁~大家都高物防扣1
比如佢著左光抗性~再加埋布裝你用光屬打佢比會扣咁少
但係當你轉獸技就算著左布裝~始終呀盜神用緊光抗~
所以即刻可以用獸大強行突破:P
作者: jimmylo    時間: 2009-4-5 13:27:15

原帖由 麥cow仔 於 2009-4-5 13:03 發表
唔制呀 小朋友仲有好多野想問佢

睇黎...個"絕世高手"又出佢既絕技...
潛水~~
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 13:28:59

原帖由 ~影~ 於 2009-4-5 05:04 發表

咁夜都未訓-口-
玩多次 都唔緊要啦
冇所謂架 ~_~
賭錢 輸晒d錢就冇
打架 又唔係冇左條命 可以打多幾次架麻@@ ...

爆仔~你都應該睇過之前佢係攻略區講d野架喇A_A
照計人地我扣佢咁少~我點打點攻擊都殺唔到佢架WO 囧?
點解咁無敵佢都仲會倒地架呢@@?
(P.S咁都有分加xD)
作者: ~影~    時間: 2009-4-5 13:35:30

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-5 13:28 發表

爆仔~你都應該睇過之前佢係攻略區講d野架喇A_A
照計人地我扣佢咁少~我點打點攻擊都殺唔到佢架WO 囧?
點解咁無敵佢都仲會倒地架呢@@?
(P.S咁都有分加xD) ...

><唔知
個陣訓左覺覺豬 冇睇到~
佢係攻略區講左好多佢隻賊d勁野@@
但我就真係冇見過佢同你打 睇相only
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 13:40:53

原帖由 ~影~ 於 2009-4-5 13:35 發表

>

哈~你知唔知同佢打完之後條友話乜幾魔會
又話你隻幻乜乜乜~又話永隻幻乜乜乜咁~
永遠都係拎自己D朋友出黎想出頭A_A
你小心D佢唷:)
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 13:42:41

我知道-.-因為爆爆隻幻43魔會-0-
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 13:45:26

原帖由 笨BE 於 2009-4-5 13:42 發表
我知道-.-因為爆爆隻幻43魔會-0-

仲話乜8魔會耳8魔會鍊8魔會介tim:)
之後問佢魔攻呢?佢又拉開左話題:Q
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 14:27:34

原帖由 注定B 於 2009-4-5 14:25 發表
傳說中的無敵盜賊!?;P
(說中的無敵盜賊)連搶遽地既性能力都冇..甘就系傳說中的無敵盜賊..哈..真系唔好意思..唔小心打多左個性字!你唔會介意吧^^無敵的盜賊..我講野成日都系甘直接,希望你唔好介意!;P  
小缘!佢想同 ...

佢同我講話唔會係AGAME潛水架:lol 點知呢加又潛左:time:
我都有隻盜識潛A_A
唔講住,要出一出街先=V=
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 16:08:48

原帖由 小飛bb 於 2009-4-5 14:45 發表
覺5覺戀x雪 d人  潛左好x多呢;P !!怕左我地系嗎?  還有好似少左勁x多 叫人地團 同佢地隻抽   佢地連星期3.6都好似5敢黎打團戰甘囉:thumb:     以上問題5該請高層 團人 答我  kk THXTHX:lol ...

吾去團戰就等如潛水= =??
吾係個個都好似你咁 咁得閒= =
戀雪大多數人都吾係學生, 要返工的
佢地放工返泥都完團戰啦  =.=
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 17:07:06

原帖由 小飛bb 於 2009-4-5 16:52 發表
如果真系甘 甘就要儘快打團戰/團p啦   哈哈  記住call多d人啵:handshake    我地系5會淆:machine:      不過你地都5好潛:em800_89:

點解要盡快= = 要打團P 應該冇人SO你-.-
永BABE 要返工+夢之
大家都 吾玩曙光  仲點解要團P:L :L
作者: 段天    時間: 2009-4-5 17:22:15

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-4 11:50 PM 發表

...

講左唔好意思先啦緣兄 呢2日家姐要玩無機會上 依家唱緊k都回下

對唔住我真係笑左 一隻8字頭既物體想挑機 升多幾個星期上9字頭先啦
曲奇仔 好心你啦- - 係人都知就算你潛左 出咩定身技都要現身 人地幻訓到架 打甘耐交都唔知
你D野我見識得多 係天女除左識恰D低LV仲識咩??講到打實戰經驗不足 能力不夠 除左得把口仲有什麼
對唔住 我份人係甘直 你真係好天真 盜係無敵既 點解 團戰岩岩出個時你會話神奈3隻盜係淆賊?? 賊無敵架! 點醒你吧 你只係一隻井底之蛙 再一次對唔住 我又係甘直 傷晒你自尊 不要自大吧
作者: 段天    時間: 2009-4-5 17:24:51

原帖由 妖狼 於 2009-4-4 11:59 PM 發表
唉=.=如果我有裝就好喇=.=
我要幫戰士爭返口氣@v@

板主 連左貼要扣扣吧 唔知你D規點

我都係甘話- - 好耐無攪隻段天    我唔洗D咩 用返帝龍一式個套10體就夠 只係依家D人甘多咩石咩石甘
我見佢地都火 唔係玩技術係玩毒 火劍毒劍 毒完又毒 都唔知玩咩
作者: 段天    時間: 2009-4-5 17:29:03

原帖由 麥cow仔 於 2009-4-5 12:30 PM 發表

cow仔 等你老大教你點解會無敵 因為呢人家打到就死就會食點水 所以我地戰士無計 我係用技術 魔職用秒 我地要拖住黎打 所以有機會比佢食到水 所以無敵 但比人秒就例外啦下
作者: 段天    時間: 2009-4-5 17:37:53

原帖由 注定B 於 2009-4-5 03:10 PM 發表

系搵既就快D了=.=..入得公敵團..遲小小搵就只有一條路(死路):em800_66:

注定算了吧 人家最強既技能就係潛行(潛水呀) 做得賊 天生有潛好正常 但佢真係井底到咩甘 我真係笑左
唱k先

我都發覺左一樣野 點解之前呢同我桃園 神奈 新雄 主流 打個時又有時間 依家又話無既唔係全部人同一時間返學同一時間返工下話 甘呀曲奇兄應該都係雙失啦 我近排中五讀完下就得閑開隻1LV天女搵fd兵下計 都見佢係到 又唔洗返工又唔洗返學@@ 對唔住 我又直左 但佢好似真係雙失甘
作者: 段天    時間: 2009-4-5 17:39:44

原帖由 注定B 於 2009-4-5 05:37 PM 發表
哈...無敵盜賊用幻都好無敵咖=0= 聽講比人系天女打到要關總制:em800_18:
無敵盜賊又系無敵幻:em800_113: :lol

係喎 講起我又笑左堂堂一隻82幻 比戰定左身就off機 係好惡 算啦 佢都唔會認
作者: 段天    時間: 2009-4-5 17:50:49     標題: 回覆 87樓 注定B 的帖子

人地唔係2有隻無敵既盜同一隻ec嗎
作者: 段天    時間: 2009-4-5 18:03:07

好忙中 我閃人先 一陣要飛去陪老婆 聽日上 88
單p除裝打 自問戰士無幾個夠我打 盜 完全睇唔上眼
作者: ~影~    時間: 2009-4-5 18:12:05

我魔攻同魔會都好屎/_\
唔好拎我出黎講呀
老老實實 我好屎= =
曲奇勁過我好多[sosad]

小緣一定勁過我隻幻><
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 18:17:29

原帖由 ~影~ 於 2009-4-5 18:12 發表
我魔攻同魔會都好屎/_\
唔好拎我出黎講呀
老老實實 我好屎= =
曲奇勁過我好多[sosad]

小緣一定勁過我隻幻> ...

我d魔會裝好屎/___\
不過魔攻就..嘿嘿A_A
曲奇仔咁勁快D貼埋佢個張出黎比人見識下先喇:lol

作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 18:57:32

原帖由 小飛bb 於 2009-4-5 18:37 發表
我真系好想知e+ 戀(>手然

人地都 吾玩曙光啦  點解仲一定要人地去比你睇= =??????
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 19:18:30

原帖由 小.飛bb 於 2009-4-5 19:06 發表
邊個5玩  5玩我又見到佢地睇度升wo 點解呢:time: !!  就算5玩都好 我只系想知e+佢地團睇曙光排第幾姐嗎!;P   我系甘多事架啦 有怪莫怪:lol

排第尾=] 你地主流夜血 第1 OK????????????
佢地擺隻人係到升 吾代表要去團戰 要去打人  你地威哂喇得未~____~
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 19:30:33

原帖由 小.飛bb 於 2009-4-5 19:24 發表
唔好拉開話提啦  你系5系眼花我幾時有甘講?我系話  你話佢地5玩曙光 甘點解還見到佢地升 好似你甘講都5玩啦 如果真系.甘升黎做乜  我冇話去咩打團戰  大家平下理 睇返上我打ga字  如果系我錯 就當我錯啦sorry  不過我 ...

人地一邊升一邊等放AC=______=
佢地個人都轉左去第2隻GAME喇一早=.=
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 19:57:55

我都想同你講  你地勁 吾係大哂= =
郁D就話要同 人去打場= =

我真係吾識佢BO-_-
作者: 靚仔99    時間: 2009-4-5 20:00:46

風~水~輪~流~轉
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 20:01:17

原帖由 小.飛bb 於 2009-4-5 19:56 發表
人地團開始勁  你地就話咩5玩曙光  系5系怕左我地= =人多?多高lv?  如果系甘你地就一早咪得罪甘多人啦  咪以為你地日日掛痛就好勁 我地都可以   我都希望你地玩返曙光 如果5系我地會覺得有d悶~冇人留交打 不過你地潛水 ...

下= =吾玩曙光都要問過你地= =??
吾玩曙光可以慳返好多電$ ;P ;P
你地有錢 你地繼續玩;P ;P
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 20:08:08

玩野@@ 玩咩先A__A
又想叫我地去打場阿-_-?
咁又係既  除左打 我都諗吾到你地仲有咩可以做
作者: 笨BE    時間: 2009-4-5 20:15:43

姐係你玩野既意思 係升lv-0-?
廢事同你講= =大佬叫ME收皮=.=
叫我放長雙眼睇  鬼打鬼-_-

你地慢慢  升= =
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-5 20:24:40

其實小飛BB係邊位大俠=0=?
講D野勁惡.....嚇襯我=.=""
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-5 20:29:48

:em800_89: 識叫我丹丹=0=
唔係新朋友仔黎啵.......:em800_82:
作者: ~影~    時間: 2009-4-5 21:19:29

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-5 18:17 發表

我d魔會裝好屎/___\
不過魔攻就..嘿嘿A_A
曲奇仔咁勁快D貼埋佢個張出黎比人見識下先喇:lol

緣b
你又貼啦-口-
我想睇:kiss::kiss:
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-5 22:02:27

原帖由 小.飛bb 於 2009-4-5 20:49 發表
你好似少on左曙光甘ga    我以前同你一齊升過    就算我話名你知你都5記得囉- -    我幾lv?  我9x啦  kaka

咁其實你係邊個先得咖=0=
IF你唔想俾人知,PM我講得唔得?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-5 23:51:08

原帖由 ~影~ 於 2009-4-5 21:19 發表

緣b
你又貼啦-口-
我想睇:kiss::kiss:

魔會我就冇乜勁裝喇:)
魔攻都有D既~睇圖喇=V=

武:14式幻專武~冇合過任何野
基本~手鞋袍褲頭披全血~
只係上左魔攻耳~鍊~介

爆仔見係你醒D野比你睇喇:$

另外有樣野我真係煩左好耐~
我到底94LV合好定係100LV先合曬成套帝龍16智裝好呢:( ?
爆仔比D提議@v@

我合完94杖同成套16智再影多張比你睇^^
作者: 段天    時間: 2009-4-6 09:48:40

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-5 08:29 PM 發表
:em800_89: 識叫我丹丹=0=
唔係新朋友仔黎啵.......:em800_82:

甘我叫你丹媽係咪指明你太老了;P
作者: 段天    時間: 2009-4-6 13:44:41

今日用隻傲峰去天女=.= 殺左隻51盜
作者: 魚蛋~*    時間: 2009-4-6 13:58:31

:pig: 段天好衰 51賊都搞=]
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-6 14:24:01

話時話,我到呢加先知原來曲奇仔係雙失青年(唔好怪我直);P
唔怪得成日都見佢咁得閒
原來係屋企做糧地官:Q

作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-4-6 14:33:35

原帖由 段天 於 2009-4-6 09:48 發表

甘我叫你丹媽係咪指明你太老了;P

彼此彼此啦~我咪一樣叫係『天兒』KAKAKA
作者: 段天    時間: 2009-4-6 14:34:16

原帖由 魚蛋~* 於 2009-4-6 01:58 PM 發表
:pig: 段天好衰 51賊都搞=]

佢郁我先的- -   50弓手幾下殺左佢  佢出影嘟 我tab到佢 之後我出定身 定完佢行埋黎出毒 我出泣血 佢閃影唔中之後就比我姦了
作者: 段天    時間: 2009-4-6 14:34:48

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-4-6 02:33 PM 發表

彼此彼此啦~我咪一樣叫係『天兒』KAKAKA

我唔細了- -v
作者: 段天    時間: 2009-4-6 14:36:56

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-6 02:24 PM 發表
話時話,我到呢加先知原來曲奇仔係雙失青年(唔好怪我直);P
唔怪得成日都見佢咁得閒
原來係屋企做糧地官:Q

我唔肯定架~~~~見佢日日都差唔多係到 s1頻出字吹水a_a 又唔洗返工又唔洗返學甘;P

事先聲名 我呢D叫應屆會考生  等緊咋~~~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2