AGAMES 討論區

標題: 大家覺得Baby龍戰欣點\3/??[唔識唔好入] [打印本頁]

作者: =﹏Cool冰    時間: 2009-4-11 16:19:08     標題: 大家覺得Baby龍戰欣點\3/??[唔識唔好入]

個人認為佢賤到爆:( :@

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-11 17:16:15

-___-我好似識佢..   
0.0好似識佢渣,,!!  
好耐冇見,,應該係佢-w-
但係每次見既時間吾長-.- 所以冇乜感覺,,
投左吾錯..  -  -  [ 勿打 ]
作者: 影影    時間: 2009-4-11 17:28:17

e=-=
乜佢甘衰咩=-=
作者: 夜﹏黑玫瑰    時間: 2009-4-11 18:00:50

我覺得她的性格很怪呢!改善一點今人討厭的習慣就行了:)
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-4-11 23:32:37

=.=本豬唔識佢的!!~不過尼==!
._.聽樓主語氣...好似挺憎佢
作者: 唯愛v小毛    時間: 2009-4-11 23:38:17

我同佢唔多熱 但係之前係軒轅個團
d團友日日都帶佢升
好似話個龍戰欣用d野黎威脅佢地要佢地帶升囉 (聽講係甘.....)
個人覺得佢麻麻地啦!!!佢又唔搞我 我又唔搞佢
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-12 00:06:51     標題: 回覆 5樓 唯愛v小毛 的帖子

@o@    w0w
乜咁賤既-.-!!!!!!!
-口-我依家記起小小..
我覺得佢都幾串下..-  -
作者: 影影    時間: 2009-4-12 11:07:19

我想知點樣威脅人帶佢升lv=-=
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-12 11:14:01     標題: 回覆 7樓 影影 的帖子

A_A  俾佢捉痛腳個D人真慘..
肯定出去偷食XD 跟住俾佢捉住痛腳XD:em800_52:
:em800_52:
作者: 影影    時間: 2009-4-12 11:29:55

=-=
E D野~
我當然冇啦
wakakaka~
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-13 14:22:11

原帖由 ftgyhu5 於 2009-4-12 14:07 發表
賤到爆
唔帶佢威脅人
帶佢又唔比錢
唔帶佢又話人係昆9

照你咁講
即係話人昆9係做威脅
作者: 藍妹    時間: 2009-4-13 16:39:45

Baby龍戰欣....我個妹黎.....
佢唔係日日ON....都係星期六,日同假期先可以ON.....
所以見到佢既時間都算小.....
而我都唔太理佢野
所以我揀左 唔錯
作者: 新手發xd    時間: 2009-4-14 13:06:52

佢人品唔錯,同埋係投票果度最頂果項好假wo,d人亂投-_-
作者: 蘋果綠茶    時間: 2009-4-14 13:08:38

我同佢相處落份人無咩野咯~~你話佢發姣我真係唔覺:em800_89:
作者: 雪之晞    時間: 2009-4-14 16:45:10

我色佢喇!!!!\口/佢幾衰囉佢+我好友我拒絕就同人地一齊串我
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-14 18:25:38

=W=俺識佢哇 = =" 份人超賤:( 大家應該仲記得思樂冰呢單野~其實思樂冰嘅背後有一個不為人知嘅故事...
龍戰欣一見到高lV嘅人就認親認戚,小妹在此推介大家訓唔著唔好再數綿羊啦~~不如數下龍戰欣有幾多家人仲快訓著~  當時思樂冰二十幾lV,龍戰欣叫左思樂冰做佢家姐,果陣思樂冰仲係10歲嘅小朋友,但係龍戰欣都已經11歲啦,年齡都已經唔合理啦~思樂冰唔制佢就話叫雷盟d人屈佢~係佢自己講架~~話咩人妖,我CALL過思樂冰啦~佢明明係女仔黎架\./"仲有~當初信龍戰欣講果d玩家真係好傻= =,人地講咩你地都信,咁你地憑咩話思樂冰係人妖先?乜你地聽過思樂冰把聲,見過佢真人啦咩?咁我話你呀媽聽日死得唔得先,如果我係賊仔,第一個去昆果d信龍戰欣個咯,一定呃到好多錢姐;P 同一個道理,之前有個人係1SER屈玉喋乂霜兒,咁你地又有d咩理由相信?.?我都好想了解一下:) 係屈人之前請大家理下對方嘅感受,到底曙光嘅人係唔係為左自己嘅利益就可以周圍講,而聽到嘅人又係唔係盲目相信,我都好想知道
作者: 新手發xd    時間: 2009-4-14 21:15:18

原帖由 囧のSiU米兔 於 2009-4-14 18:25 發表
=W=俺識佢哇 = =" 份人超賤:( 大家應該仲記得思樂冰呢單野~其實思樂冰嘅背後有一個不為人知嘅故事...
龍戰欣一見到高lV嘅人就認親認戚,小妹在此推介大家訓唔著唔好再數綿羊啦~~不如數下龍戰欣有幾多家人仲快訓著~   ...

反對...佢幾好人架..我今日仲帶佢升...
作者: 影影    時間: 2009-4-14 21:21:46     標題: 回覆 17樓 新手發xd 的帖子

先生~
我多口問句~
佢點好人法==
可以講下嗎?
我夠講全曙光d人都好好人~
有人會信嗎==
作文都要有例子啦==
講d例子黎聽下吧==
點好人法==
作者: 笨BE    時間: 2009-4-14 23:39:29

對佢 有點兒 反感.__.
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-15 09:39:00

原帖由 新手發xd 於 2009-4-14 21:15 發表

反對...佢幾好人架..我今日仲帶佢升...

真係咁多人死唔見龍戰欣死架喎
呢d係咪叫衰開有條路?:em800_47:
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-15 12:01:52

我係講緊思樂冰比佢無啦啦喔呢件事呀:@
作者: 魯魯修    時間: 2009-4-15 16:02:49

佢係我老婆
作者: 魯魯修    時間: 2009-4-15 16:07:37

樓主您係5係佢表哥.
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-15 19:06:13

樓主做左龍戰欣個老公幾耐哇:) 勁喎~如果佢冇叫過你帶升咁就恭喜尒破左健力使世界記錄咯:D (有錯字勿打=0=")
作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-4-15 19:14:15

佢勁多老公:D 丫天,花心仔仔,數一世都數吾完:)
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-16 01:21:49     標題: 回覆 25樓 熊啤啤o口o 的帖子

@_@ 丫天  ..?!  
我係天女見過佢a__a
-口-無端端我0ff到最後個2秒個陣,,佢突然行埋黎a_a
正想打落黎既時候@@我0ff到0秒,,笑死- -打吾到
:em800_34:
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-16 10:19:51

老婆大哂咯~~哈哈,咁唔知老婆搞外遇會點呢;P 如果真係要數哂龍戰欣D衰野D口水一定好快乾哂姐:)
作者: ☆娃娃☆    時間: 2009-4-18 10:19:27

我係佢曙光個老母=.=
樓主我唔知你同我個囡囡之間有咩恩怨啦
但係佢平時真係好乖好聽話,,佢人品唔差
同埋我識佢咁耐又睇唔出佢有乜咁姣
係有時煩左少少姐
你地話佢威脅人帶升,,請問佢點樣威脅你地呢??
你唔帶佢升佢都吹你唔脹架...
作者: ☆娃娃☆    時間: 2009-4-18 10:20:46

不過唔姣邊有仔呢??一生唔受溝做老姑婆咩??
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-18 21:31:29

好煩呀 =w= 到底樓上果位姐姐有冇聽我講野架~我係第二頁未嘔哂件事出泥咯.____.你而家又問過佢做左D咩,我集手真係死得架啦~~;P 呵呵,對住你緊係扮乖架啦,哈哈,睇下佢做左D咩好事先算啦,搶人家姐喎~~算便數埋佢有幾多呀媽都好Bo;P
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-18 23:22:16

zZ係第二頁寫左咁多野都冇用 \ˇ/  哼哼~~ 唔制
作者: wai34976929    時間: 2009-4-21 19:49:43

無意見 唔識形容
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-21 20:18:19

=.=" 愈泥愈多人幫佢 \./ 大家到底有冇睇我係第二頁嘅故仔架 =ˇ= 打得好辛苦架 \./
作者: 女女    時間: 2009-4-25 10:08:45

佢呢....點講好
佢有時就野蠻左d
佢係我個妹
佢成日都叫我幫佢升 佢又唔比ac我
至於日日係到發絞既問題
我就唔知
作者: 女女    時間: 2009-4-25 10:16:13

有少少補充
我知道佢有時唔係本人
唔係本人個位人兄 我未知佢係男定女定人妖
本人心地係好好架
唔係本人個位人兄串咀攪到大家對佢有d誤會
你地就原諒佢啦

請善用編輯功能,請勿連帖

作者: sdgjim2212    時間: 2009-4-26 12:18:38

唔錯啊  比同我老婆比 好好多
作者: 囧のSiU米兔    時間: 2009-4-27 16:48:50

=..=   呵呵,你鐘音咯"睇完D反應真係O哂囧"噗,笨小煩,本人係要帶出唔係人講咩就信,要有足夠嘅證據先可以話人,如果唔係就彈開而唔係靜係講故仔\../" 仲火=ˇ=''唉,佢話咩有分身呀,衛衛同欣欣丫嘛,佢自己泥架,不過人地唔通話係自己咁做咩,佢全名係張衛欣丫嘛"真係唔方唔衛衛同欣欣咯";P 笑...係咯"之前佢行過泥無啦啦同我講話比老公呃哂D$$"見佢咁慘就比左D$$佢,;P 佢驚鬼咩,比呢個老公呃味問第二個攞咯;P
作者: 影影    時間: 2009-4-29 17:11:23

嘈到幾時?==
搵佢本人上黎講2-3句咪好lo~
作者: 魯魯修    時間: 2009-5-2 22:40:06

原帖由 囧のSiU米兔 於 2009-4-27 16:48 發表
=..=   呵呵,你鐘音咯"睇完D反應真係O哂囧"噗,笨小煩,本人係要帶出唔係人講咩就信,要有足夠嘅證據先可以話人,如果唔係就彈開而唔係靜係講故仔\../" 仲火=ˇ=''唉,佢話咩有分身呀,衛衛同欣欣丫嘛,佢自己泥架,不過人地唔 ...
= =佢係有3個人用同1個AC(欣,慧,心)
作者: 熊啤啤o口o    時間: 2009-5-4 21:35:01

同一個人尼架=3=甘豬架- -

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2