AGAMES 討論區

標題: 神人盜賊論~請高手解答~~~~ [打印本頁]

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-19 15:01:24     標題: 神人盜賊論~請高手解答~~~~

今朝用左一分鐘時間諗起一樣野~
好多人覺得盜賊很強~很神~小弟現在有個問題了
咁多位覺得盜賊好強的人~
覺得如果一隻盜同一隻學左鬥氣護體lv3的戰士打~
盜會點打呢?根據我綜口出來的資料~
戰士招鬥氣護體lv3係受任何攻擊都會自動回100血
咁盜打戰盜應該點打呢@@?即係所有職業相剋回歸起點?
小弟見好多人覺得盜好強好神~但又冇人講解有乜招數咁神
所以特以開post問問~
有人說盜屈住戰士打~但係現在當盜打戰士3下,戰士自動已經回左300血
請咁多位覺得盜強的人解答小弟的問題:(
高等盜有乜方法打嬴高等戰士~~~~~!

作者: 武鬥之神    時間: 2009-4-19 23:04:50

有既- -

=隻戰冇左鬥氣先去打,畢竟盜就係玩偷襲:em800_52:
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-19 23:10:33

原帖由 武鬥之神 於 2009-4-19 23:04 發表
有既- -

=隻戰冇左鬥氣先去打,畢竟盜就係玩偷襲:em800_52:

你平時打戰係唔係等d戰無左元神先打架?
作者: 段天    時間: 2009-4-19 23:37:59

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-19 03:01 PM 發表
今朝用左一分鐘時間諗起一樣野~
好多人覺得盜賊很強~很神~小弟現在有個問題了
咁多位覺得盜賊好強的人~
覺得如果一隻盜同一隻學左鬥氣護體lv3的戰士打~
盜會點打呢?根據我綜口出來的資料~
戰士招鬥氣護體lv3係受任何 ...

等自問覺得盜是廢到極點的我黎回吧- -
盜只不過係打王的工具 打快D同打慢D既用處

回返正題假設!係我打緊 盜亂舞破防呢D大家都知(一陣教你地點防啦下)只係垃圾技- - 防又扣唔多 係到打到好多下 毒120+90+100 <---差不多了 盜D毒 2秒扣一次 我唔理佢甘多啦下 仲之就每下攻擊扣1 我就回100 佢扣埋毒都係同跟唔上我比佢打回血既速度 有何用? 2樓合人兄就話等無左鬥氣護體先郁手 一個有點兒智商既戰都知 到1分鐘左右就要出返招技架啦-.- 根本盜只係比戰玩弄既物體

講返個打法- - 緣兄過高LV打高LV 比盜陰中開波先 佢點打我都係回血(打左同無打一樣) 計埋佢亂舞出 是但拎返個盾都係扣1-5(計埋佢招76技狂爆最多都係5)架啦(係大多數的掛!戰只傻仔地拎住把弓先會比隻盜有機會打入,拎盾乜事都無) 最後 等佢cp差唔多同D定身技未回完既時候=.= 1下76技(暈10秒)之後就56扣防技  唔中既黎多下74技(再10秒) 仲唔死既78技連12下(小緣講緊高LV,有腦既自己諗下點打12下我唔會解釋) 完場! 盜有何用=.=

ps:敏高就係盜打戰既死點每打一下就回血 盜差唔多下下都中ja係戰下下都回 打得盜既戰就有心理準備甘搵返套高點兒!就夠既敏裝 盜同戰打根本就垃圾=.= 我係直左點 有興趣可以試下
最後 我想提下D掛戰- - 好心你地咪影衰戰士個職 唔係高lv拎住把弓好似大晒甘 有時換下武可以嗎?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-19 23:50:17

原帖由 段天 於 2009-4-19 23:37 發表

等自問覺得盜是廢到極點的我黎回吧- -
盜只不過係打王的工具 打快D同打慢D既用處

回返正題假設!係我打緊 盜亂舞破防呢D大家都知(一陣教你地點防啦下)只係垃圾技- - 防又扣唔多 係到打到好多下 毒120+90+100  ...

我見之前 戀之X X之雪 戀X雪 有兩隻盜~
分別叫黑魔盜狗同飛天小狗~(唔係好記得佢地個名~好似係咁叫)
我諗應該呢兩個人分別係主人同擦鞋狗仔既關系
都異口同聲話當戰士玩具咁玩~仲覺得拎住d專武好自豪:Q
不過呢加四月主打星一出~d高等專武多到個倉都放唔曬~
佢地自豪既武器變到通街都係:Q
同埋戰士又有鬥氣護體~我最想知個呢兩兄弟會點打呢;P 呢加比人當返玩具咁玩 囧
加上盜最自豪爆亂舞~爆左仲好~瘋狂幫戰士回血

最後我見好多人話盜神盜勁~點解到咁耐都仲未有d覺得盜勁ga高手答到我架=0=
唔會得把口唔肯接受現實掛=0=?
作者: 段天    時間: 2009-4-19 23:57:30

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-19 11:50 PM 發表

我見之前 戀之X X之雪 戀X雪 有兩隻盜~
分別叫黑魔盜狗同飛天小狗~(唔係好記得佢地個名~好似係咁叫)
我諗應該呢兩個人分別係主人同擦鞋狗仔既關系
都異口同聲話當戰士玩具咁玩~仲覺得拎住d專武好自豪:Q
不過呢加四 ...

個個都話戰廢=.= 其實識用戰既話 戰仲快過D法秒人 重武 所有武中最高攻 76技 全定身 又快又準 唔洗tab人 針對返隻盜先- - 盜全定身好似要91先有全定 仲要load幾耐下(至少慢過戰招76技)特別係轉標個一下 晒時間 都係個句 除左老三同冰雞 無隻盜係強的!
返返專武了=.= 盜專武多到想嘔 都唔知有咩寶
作者: 妖狼    時間: 2009-4-20 00:46:24

我都有玩盜嫁啵@@
玩盜既意義係我心目中只係唔好咁快俾我d手指退化=.=
勁唔勁就唔係咁識答了@@
段天~而家d掛戰我都想知佢地身上面有幾多種武=.=
小弟就戰士用得既武都放晒係身=.=
我試過同幾隻戰打~通常都係佢地出一招既時間我可以出到4-6招=.=
大家都係玩戰,點解唔爭氣d呢=.=?

作者: 俠客    時間: 2009-4-20 01:04:47

破解鬥氣
3毒+亂舞+破甲
作者: 武鬥之神    時間: 2009-4-20 03:27:54

原帖由 俠客 於 2009-4-20 01:04 發表
破解鬥氣
3毒+亂舞+破甲

破甲基本上冇用,打怪先扣得多,破甲lv1用左先扣多1x血

亂冇咩用- -,打極都係1血,可能令鬥氣+多d血- -(如果亂會令72技重複中就差吾多- -)

3毒就吾錯la a_a
作者: 笨BE    時間: 2009-4-20 07:54:41

原帖由 段天 於 2009-4-19 23:57 發表

個個都話戰廢=.= 其實識用戰既話 戰仲快過D法秒人 重武 所有武中最高攻 76技 全定身 又快又準 唔洗tab人 針對返隻盜先- - 盜全定身好似要91先有全定 仲要load幾耐下(至少慢過戰招76技)特別係轉標個一下 晒時間 都 ...

我覺得識用戰既人 1d都吾廢
但係而家好多戰  都只係識渣住把弓係到射射射射射- -
毫無勁可言--

盜打戰  我吾識喇-.-除左EC我咩職都吾識用= =
作者: 段天    時間: 2009-4-20 09:32:17

原帖由 妖狼 於 2009-4-20 12:46 AM 發表
我都有玩盜嫁啵@@
玩盜既意義係我心目中只係唔好咁快俾我d手指退化=.=
勁唔勁就唔係咁識答了@@
段天~而家d掛戰我都想知佢地身上面有幾多種武=.=
小弟就戰士用得既武都放晒係身=.=
我試過同幾隻戰打~通常都係佢地出一 ...

升LV晒位甘就除左弓/劍之外就唔放 一唔係到升LV一定去倉到拎返D武出黎 - -
我只見D人好似7字頭開始就拎住把弓射呀射甘 殺低LV好強 打差唔多同LV死晒 影衰晒!
作者: jimmylo    時間: 2009-4-20 09:35:24

原帖由 武鬥之神 於 2009-4-20 03:27 發表

破甲基本上冇用,打怪先扣得多,破甲lv1用左先扣多1x血

亂冇咩用- -,打極都係1血,可能令鬥氣+多d血- -(如果亂會令72技重複中就差吾多- -)

3毒就吾錯la a_a ...

3毒 對 鬥氣都冇咩用
120+90+100 同100+100+100
即係扣10血咋=口=
點打.....
作者: 段天    時間: 2009-4-20 09:35:34

原帖由 俠客 於 2009-4-20 01:04 AM 發表
破解鬥氣
3毒+亂舞+破甲

=.=?有何用 3個毒 每2秒1次 亂左舞計埋你1秒一次 120+90+100 亂舞每一次扣戰1 1次3下回300血
盜只係每下扣到隻戰10血-v- and then 破甲個時 我唔識拎盾架-0-? 計埋你3LV破甲都係扣1
只有智障的戰先唔換武比隻盜亂舞 破甲同毒 一齊放 甘就易死 唔係想殺戰 難囉~~
作者: 段天    時間: 2009-4-20 09:36:07

原帖由 jimmylo 於 2009-4-20 09:35 AM 發表

3毒 對 鬥氣都冇咩用
120+90+100 同100+100+100
即係扣10血咋=口=
點打.....

cow仔跟得我多 醒左bo -v-
作者: jimmylo    時間: 2009-4-20 09:39:59

原帖由 段天 於 2009-4-20 09:36 發表

cow仔跟得我多 醒左bo -v-

哈哈~~
唔好誤會- -其實我係cd......(廢是轉賬號)

如果打戈時中埋亂舞 d戰仲開心 係咁+血
作者: 段天    時間: 2009-4-20 09:55:53

原帖由 jimmylo 於 2009-4-20 09:39 AM 發表

哈哈~~
唔好誤會- -其實我係cd......(廢是轉賬號)

如果打戈時中埋亂舞 d戰仲開心 係咁+血

緣兄講個個團D盜自豪既專武咪就係拎黎幫戰回血既僕人囉- -
又唔洗食水 幾好 10血?! 由佢啦 唔洗加女神都有5千幾6千血
作者: 女女    時間: 2009-4-20 10:00:50

我覺得戰如果你識用套體裝既話呢
又用劍盾打盜既話可能夠盜屈架
作者: 段天    時間: 2009-4-20 10:03:03

原帖由 女女 於 2009-4-20 10:00 AM 發表
我覺得戰如果你識用套體裝既話呢
又用劍盾打盜既話可能夠盜屈架

根本無需要=.= 直接用敏裝打 重武攻高 直接了事 無需要同個盜慢慢玩 晒時間
夠敏既可直接用力裝 仲快!
作者: ★﹏淚b    時間: 2009-4-20 14:51:34

想說有時高攻並不是大哂,以賊敏,你知嫁啦,到時勁招出唔到,反而比人定到屎屎下,會唔會樣衰左d:em800_34: 不過至於鬥氣就冇野好講:em800_82: :em800_82:
p.s本人並不是高手....
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-20 15:27:13

咁即係話盜既每一招都一定要超過一百
計埋亂舞
如果亂舞對佢冇用=幫佢加血
而毒只會扣佢20
不過鬥氣都有+物防
所以都唔一定打得入
+埋招王者傲氣
根本唔洗玩
不過隻戰想用輔助技果陣賊就用封喉或者招式封印就ok
不過戰都要小心唔夠cp

作者: CDD    時間: 2009-4-20 16:53:35

原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-20 15:27 發表
計埋亂舞
而毒只會扣佢20
不過鬥氣都有+物防
所以都唔一定打得入
+埋招王者傲氣
根本唔洗玩
不過 ...

毒只會扣佢10炸!!!!
洗咩王者...
一招76.唔中就74.就唔中就x暈,
之後78的12下,玩完..
天話用來打王,
但我認為根本就冇用
唔知d人點會玩盜?
好似狼個d人玩下手指炸,
不過有d人真是知咩叫做盜..
個d就要小心d..
ps.如果見到咩XXXX,咩XXX的小孩~~~>個名唔記得左,唔好意思,
就算la,人地,唉.好可怕的,一招淆水三千尺....
全曙光冇人夠打的,打到都扣一炸...
見到要小心D..
叫聲X哥,X

請勿人身攻擊

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-20 17:15:06

有冇d正面d ga破戰方法@@?
咁多位玩盜我諗打戰個時都唔會等戰冇左元神先打掛..=0=?
同埋戰就冇鬥氣個時可以坐下雲行下大圈先再用~
加上就算咁岩隻盜想cut技~只要出緊技個時是但行一步已經可以取消招技
有冇高手可以比d突破方法我=0=?
作者: 俠客    時間: 2009-4-20 17:16:01

lv 4破甲冇用﹖- -
上次見死靈名永隻賊打 都系3毒中亂要+埋破甲先夠死靈打啵a_a
作者: CDD    時間: 2009-4-20 17:45:48     標題: 回覆 22樓 *緋雪夜* 的帖子

小緣,教你,
找91定92仙打
個招叫咩x世混沌
戰只有用78打12下先得=.=""
作者: 小淫牛    時間: 2009-4-20 18:43:57

原帖由 注定B 於 2009-4-20 18:14 發表

唉..你講98lv戰士死靈嗎?我完全fell到佢簡直系垃圾中的極品..影衰曬戰士..除左食點水呢家野勁D之外..完全fell唔到佢有甚麽用...

注定,5止食符-- 仲爆埋盒來同我地P.姐系癈物垃圾戰la:time:
注定講得岩,影衰晒D戰!!!:em800_31:
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-20 18:53:48

原帖由 俠客 於 2009-4-20 17:16 發表
lv 4破甲冇用﹖- -
上次見死靈名永隻賊打 都系3毒中亂要+埋破甲先夠死靈打啵a_a

唔明你講乜~上面個句同下面個句令人好難明=0=好矛盾
作者: CDD    時間: 2009-4-20 19:32:24     標題: 回覆 28樓 注定B 的帖子

戰士中的敗類=.=""
作者: 妖狼    時間: 2009-4-20 19:58:33

都係果句=.=除晒衫打呀=.=笨很漆@@
作者: 俠客    時間: 2009-4-20 22:33:48

咁右5系得死靈一個5夠打ga=.=
曙大把人都味夠死靈打la@@

人地爆盒升姐=.=你地當死靈真系咁晒野 為左打你地爆盒=.=

小弟無知 得罪勿打=v=:em800_113:

作者: 妖狼    時間: 2009-4-20 22:45:18

俠客@@高lv左成個人唔同晒啵@@
上當年5十幾lv果時,見你唔多出聲既@@
作者: 俠客    時間: 2009-4-20 23:51:21     標題: 回覆 13樓 段天 的帖子

戰比賊閃影左換到盾﹖
作者: 俠客    時間: 2009-4-20 23:58:15     標題: 回覆 18樓 段天 的帖子

冇鬥氣果d人用敏裝夠賊打 少見@@
上次系天女我打赤火武士<~敏戰  大毒+2野72毒+亂+破甲 咁就ko左 ++埋都5夠15秒

就算佢用盾 始終都系敏戰 防低 頂到破甲﹖=.=

用力裝一定夠賊打﹖有冇諗過一定會中﹖

作者: 俠客    時間: 2009-4-21 00:06:36     標題: 回覆 22樓 *緋雪夜* 的帖子

高lv賊5洗慢慢出技la
82賊技系人地出緊鬥氣果陣 打一下都cut左
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-21 01:51:26

原帖由 俠客 於 2009-4-21 00:06 發表

你仲係唔明我講乜~你平時打戰係唔係等到d戰冇左<元神>先至現身打?
成個幾兩個字,真係有排等=_=
如果戰就冇鬥氣個時開個雲衝到好入好入先再用鬥氣你會點cut?
唔會潛行仲行得快過用雲掛@@

作者: 紙紮失寵☆    時間: 2009-4-21 01:56:05

潛左水 就係神仙a_a"
學某某咁 禁1個制
作者: jimmylo    時間: 2009-4-21 09:16:39

原帖由 俠客 於 2009-4-20 23:58 發表
上次系天女我打赤火武士

宜家討論鬥氣護體中
作者: s20041165    時間: 2009-4-21 11:23:23

路過說一句@我覺得盜不一定可以打贏戰士((當然啦 pk 靠技術外 還要運氣
說重點了 鬥氣護體是不錯用 但我覺得不能少看弓手既技能  不知道高等弓手 打高等戰士  誰會贏@@ 要是盜賊說 可以屈戰士 我反而覺得弓手還會比較強?
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:18:30

原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-20 03:27 PM 發表
計埋亂舞
而毒只會扣佢20
不過鬥氣都有+物防
所以都唔一定打得入
+埋招王者傲氣
根本唔洗玩
不過 ...

你有問題=.=? 戰空身同隻盜開波?pk只有潛係禁放左先(我就無咩所謂放唔放一樣)
戰4招技都唔放玩什麼? 不如升隻初心者沖入去吧 我係唔信隻盜定到我10分鐘攪到我無晒技之後再出招封
同埋=.= 盜cp夠用咩? 多招出就係盜既錯位 戰士係用最短時間打倒對方就ok 完全唔洗晒時間慢慢出技
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:20:52

原帖由 ★﹏淚b 於 2009-4-20 02:51 PM 發表
想說有時高攻並不是大哂,以賊敏,你知嫁啦,到時勁招出唔到,反而比人定到屎屎下,會唔會樣衰左d:em800_34: 不過至於鬥氣就冇野好講:em800_82: :em800_82:
p.s本人並不是高手.... ...

高攻真係大晒- - 不信可以試下 56扣防技+74技 除左打戰士外 打任何職 爆擊都可以過萬(以我計 我會心可以上61)  至於敏呢樣野 是但用幾件敏裝都得啦  唔中既 企定定拎盾慢慢比佢打 打住黎回cp都唔死啦 回完再出!
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:25:27

原帖由 俠客 於 2009-4-20 10:33 PM 發表
咁右5系得死靈一個5夠打ga=.=
曙大把人都味夠死靈打la@@

人地爆盒升姐=.=你地當死靈真系咁晒野 為左打你地爆盒=.=

小弟無知 得罪勿打=v=:em800_113:

下=.=? 死靈有咩勁 除左高少少LV 佢最勁就係換劍! 毒劍 火劍 加毒劍 就死 食點水 大行 大氣 盒
仲有 我記得佢7x個時最惡係食住金丹去打團戰 我真係笑左 and then 佢就無野勁了- - 
我係吹佢唔脹錢多 3條血換我1條血甘囉(食左3枝聖靈先頂我1條血)
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:27:49

原帖由 俠客 於 2009-4-20 11:51 PM 發表
戰比賊閃影左換到盾﹖

只有你地D低能戰士先唔知隻盜想出咩技=.= 閃影有樣睇架 
你企天女甘耐都唔知架? 點學人用戰- - 
你地D低能戰唔打人咪拎盾囉 等佢D技出到差唔多先打佢=.= 有何難度(提供打法比你地)

ps:我自己當然唔會甘做
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:29:39

原帖由 俠客 於 2009-4-20 11:58 PM 發表
上次系天女我打赤火武士

你又智障左次- - 依家人地講緊高LV 係講緊有91技 我無D低LV元神技 所以唔好問我
我都唔想答返你D無知問題 用下個腦吧 不要做第二個嘟嘟小牛 仲有 你有返甘上下敏先換力裝啦
無甘大個頭 唔好粒甘大頂帽 無甘多血就唔好學人用敏裝 

作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:30:44

原帖由 俠客 於 2009-4-21 12:06 AM 發表

你又做返之前個人個智障問題 會唔會隻戰同隻盜打連輔技都唔放就話 可以開波啦 甘? 
就算比人數都係3210 呢3秒夠出招91技啦- -
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:32:28

原帖由 s20041165 於 2009-4-21 11:23 AM 發表
路過說一句@我覺得盜不一定可以打贏戰士((當然啦 pk 靠技術外 還要運氣
說重點了 鬥氣護體是不錯用 但我覺得不能少看弓手既技能  不知道高等弓手 打高等戰士  誰會贏@@ 要是盜賊說 可以屈戰士 我反而覺得弓手還會比 ...

弓手反而屈D 佢唔洗近身打=.= 要埋身都要點時間 都係個句 一開波殺左佢就咩事都無 唔洗拖時間 戰士驚弓手招魔法箭(只可以講甘多)
作者: 段天    時間: 2009-4-21 13:37:49

回左甘多問題 到我問返了- -
傳說中最無敵個隻盜係邊? 
出街先 6點左右返黎再答 

唔該大家 用下個腦! 唔好下下都問埋D智障野 唔出輔技開波|唔夠血學人用敏裝|唔夠敏學人用力裝之類既智障問題都夠膽死問

ps:我無指名道姓!邊個問左心照 唔該 唔好影衰戰士! 曙光就係因為有你地堆掛戰先會比人覺得戰係無出息既職!
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-21 15:33:41

原帖由 段天 於 2009-4-21 13:18 發表

你有問題=.=? 戰空身同隻盜開波?pk只有潛係禁放左先(我就無咩所謂放唔放一樣)
戰4招技都唔放玩什麼? 不如升隻初心者沖入去吧 我係唔信隻盜定到我10分鐘攪到我無晒技之後再出招封
同埋=.= 盜cp夠用咩? 多招出就係 ...

你要知道盜係有一招心流
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-4-21 15:42:16

原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-21 15:33 發表

你要知道盜係有一招心流

呢位人兄可唔可以講埋幾多秒回幾多cp?
唔好是但講招技要人估先得架=0=
心流幾多秒回幾多?升lv愈高cp會唔會加強效力
我平時開個fd個acc(78盜)打王打人都覺得開左心流都回得好慢wo=0=
你個招心流特別勁?小弟太多野唔明~請呢位高手解釋:Q
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-21 15:55:29

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-4-21 15:42 發表

呢位人兄可唔可以講埋幾多秒回幾多cp?
唔好是但講招技要人估先得架=0=
心流幾多秒回幾多?升lv愈高cp會唔會加強效力
我平時開個fd個acc(78盜)打王打人都覺得開左心流都回得好慢wo=0=
你個招心流特別勁?小弟太多野唔 ...

本人的意思純粹形容招心流係回cp
作者: 段天    時間: 2009-4-21 18:29:29

原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-21 03:33 PM 發表

你要知道盜係有一招心流

心流可以不停好似回血甘回cp @@? 你要知道盜既技用cp用得ok多 仲要用得甘多技 係邊個唔夠cp先
作者: 俠客    時間: 2009-4-21 18:49:56     標題: 回覆 43樓 段天 的帖子

你右知我點玩戰﹖a_a
作者: jimmylo    時間: 2009-4-21 18:58:41

原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-21 15:55 發表

本人的意思純粹形容招心流係回cp

有心流...
係咪就可以定到隻戰10分鐘....?
作者: 段天    時間: 2009-4-21 19:13:48

原帖由 俠客 於 2009-4-21 06:49 PM 發表
你右知我點玩戰﹖a_a

我嘗試下get你講緊乜 你既意思係 點解我知你地D低能戰點解甘打??
好簡單 因為你地之前比我打得多 知你地D衰野!點解我做戰可以出名 你地做戰只係平平無奇!
就係甘簡單 我唔係特別聰明 只係我身邊大部份人特別蠢
作者: 段天    時間: 2009-4-21 19:14:57

原帖由 jimmylo 於 2009-4-21 06:58 PM 發表

有心流...
係咪就可以定到隻戰10分鐘....?

睇怕佢得!掛 心流好似都係得5分鐘左右 但防技有10分鐘- -
作者: 段天    時間: 2009-4-21 19:28:17

原帖由 注定B 於 2009-4-21 07:18 PM 發表
講真..我系天女從來未見個一位有料到既戦=.=

你見過我- -不過幫你無得打甘解
作者: CDD    時間: 2009-4-21 19:43:22     標題: 回覆 57樓 注定B 的帖子

等我同你都100左

同你打下=.="
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-4-21 20:02:00

睇完咁多位ge意見~真係有所得著~
咁我想問下~

戰到左7x 升Lv方面
如果唔係用弓, 用劍嗎??
(唔用弓成日卡住)
作者: jimmylo    時間: 2009-4-21 20:06:38

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-4-21 20:02 發表
睇完咁多位ge意見~真係有所得著~
咁我想問下~

戰到左7x 升Lv方面
如果唔係用弓, 用劍嗎??
(唔用弓成日卡住)

升lv同打交無關
係寂一定用弓
作者: CDD    時間: 2009-4-21 20:21:48     標題: 回覆 61樓 jimmylo 的帖子

可以劍的=.=""

但要知點掛
作者: jimmylo    時間: 2009-4-21 20:28:37

原帖由 CDD 於 2009-4-21 20:21 發表
可以劍的=.=""

但要知點掛

d怪冇血時就走
用劍打 會疾下疾下
作者: CDD    時間: 2009-4-21 20:51:53     標題: 回覆 63樓 jimmylo 的帖子

我指用劍唔卡石
作者: 段天    時間: 2009-4-21 21:45:40

大家唔該返返去正題! 唔係呀板主又扣分! 我地係搵緊呀神盜!點打戰士招91技黎講的!
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-22 15:40:58

你地咁講即係話心流係有作用
但我建議用破甲盡破鬥氣既防
作者: CDD    時間: 2009-4-22 16:34:22     標題: 回覆 65樓 溫馴小牛 的帖子

你知唔知破甲破多少防=.="

心流用左都唔得=.="
回得快d,不是會回cp=.=
作者: 溫馴小牛    時間: 2009-4-22 17:48:12

原帖由 CDD 於 2009-4-22 16:34 發表

心流用左都唔得=.="
回得快d,不是會回cp=.=

一向都是回得快d
我在說破甲要盡破鬥氣
作者: CDD    時間: 2009-4-22 18:09:26

鬥氣又+多少防=.=""

破唔破防都冇用=.=

破完打戰多過100先有用

如果唔是等於同戰+血!
作者: 段天    時間: 2009-4-23 08:06:25

原帖由 溫馴小牛 於 2009-4-22 03:40 PM 發表
你地咁講即係話心流係有作用
但我建議用破甲盡破鬥氣既防

係點兒都破唔到我想同你講- - 破甲最多我其實都唔知 但係一定唔會過百
你睇下戰士既元神!都加成二百幾三百 鬥氣仲多 破甲算什麼??
作者: CDD    時間: 2009-4-23 10:01:04

元神4
會+400防
作者: 維維XD    時間: 2009-4-25 09:05:56

用盜潛行後用閃影後有技爆技
作者: CDD    時間: 2009-4-25 11:58:23

阿生,

之前up左n世""

用tab就見到件盜,

潛咩,垃圾招
作者: 段天    時間: 2009-4-25 23:20:14

佢不嬲比人串開 應該習慣左~~ 呢D係咪無料扮有料 入到雙煞扮高卡士個類=.=?
其他雙煞唔多高=.= 應該入錯團啦佢~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2