AGAMES 討論區

標題: 賣平嘢的黑店~~~~全有標價 [打印本頁]

作者: AAAET    時間: 2009-4-26 17:56:08     標題: 賣平嘢的黑店~~~~全有標價

六條紅__-十四萬一條

元素一,二,三,四各兩個__四萬一個

+2洛可四隻,+2極光兩隻,+2小刀三隻,+2法靈一隻,+2斷影一隻__各九十萬,洛河可議

+6物防石(可易)__自出,五個高連石__十四萬粒

大量30lv至40lv神裝(唔包鑑)__六萬至十萬個(視乎收幾多)
兩把30lv神杖__二百廿十萬左右,
一把35lv神劍__三百萬左右

一套黑武士裝(鞋係紅武士)

大量加十五點能力符__三至五萬一張
八個成長咩守20lv1.5經__五萬一個

6物防加一洞頸,6物防耳,6物防戒,6物防加七敏耳__自出

78lv強斬玄(碎重武)__自出
68lv塔槍(3lv援慢)__一百萬
64lv塔弓(42攻加42+1)__九十萬
68lv塔弓(6體加42+2加3lv毒)__三百萬

紅色=平到嘔

全可議價,係game到找神裝仔

作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-4-26 18:56:24

+2小刀  1隻~幾銀??
作者: AAAET    時間: 2009-4-26 19:13:46

一隻90m,其實仲有兩隻滿妖,不過要一起收. 散收貴d
作者: AAAET    時間: 2009-4-26 19:24:43

4m收五件太平喇。6m件,27m一套。
作者: AAAET    時間: 2009-4-26 19:47:59

我唔係天主,十誡中第二條:勿妄呼天主的聖名.....
好24m比你,今晚九點到找神裝仔。24m都冇咪用野同我換lo.
作者: AAAET    時間: 2009-4-27 07:48:51

推.推.推

UP. UP. UP
作者: AAAET    時間: 2009-4-27 18:09:50

推~~
收74lv風鳴弩-~~-75lv碎武弓

推~~
作者: AAAET    時間: 2009-4-28 06:25:37

輕輕的我推了
作者: 世俗人    時間: 2009-4-29 19:46:17

原帖由 AAAET 於 2009-4-26 17:56 發表

六條紅__-十四萬一條

元素一,二,三,四各兩個__四萬一個

+2洛可四隻,+2極光兩隻,+2小刀三隻,+2法靈一隻,+2斷影一隻__各九十萬,洛河可議。

+6物防石(可易)__自出,五個高連石__十四萬粒

大量30lv至40lv神裝(唔包鑑 ...

我買 +2極光兩隻...game  s3  密 世俗人...ok??

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-29 23:31:54

.0. 有冇 35 lv 神輕?!
-口-如果有..
每件 5m  a_a     有冇成套?!
作者: 世俗人    時間: 2009-5-1 23:09:21

AAET 我買 2隻 +2極光兩隻呀
作者: 一乂枝梅    時間: 2009-5-2 10:37:37     標題: 回覆 樓主 AAAET 的帖子

40神羽 全套有無???~!~
作者: abg4b10    時間: 2009-5-2 14:56:19

鵬轉白色,元素幾,我收
作者: AAAET    時間: 2009-5-3 13:04:01

全部要收野嘅
係game到密神裝仔
作者: AAAET    時間: 2009-5-3 22:18:17

輕輕的我推了

新增 30lv神弓,45lv神重武,比翼雙飛披

一陣更新

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2