AGAMES 討論區

標題: 祭作閃字小教學! [打印本頁]

作者: 水之青龍    時間: 2009-4-28 17:30:05     標題: 祭作閃字小教學!

祭作閃字小教學!一開始,上http://www.fx-word.com/fw.php,然後下面會有個字叫[若愛是浪漫~],你要把上圖的大白版,把若愛是浪漫~按到有一個藍色小框之後,按下面的移除閃字後,按加新閃字,然後去旁的小白版打你想打的字後,再按一次加新閃字,大白版上便有你的字,把它移去大白版的正中間,然後在大白版的左下角[教]你想整閃底或淨色,[教]後再選上面你愛的顏色,按後按發佈,然後打以上的英文字,完成後按ok,之後[拉]去下面,然後複製以下代碼到你要轉貼的地方,就ok!如有不明,請在此留言.....
作者: kennykin6280    時間: 2009-5-4 22:44:55

做左個字正唔到係度= =
作者: 水之青龍    時間: 2009-5-5 19:14:28

原帖由 kennykin6280 於 2009-5-4 22:44 發表
做左個字正唔到係度= =

你禁{發佈}之後就會整左出尼,你拉落去,如果你想po係帖到,就複製{網址},如果你想po去個人簽名到,就複製{論壇}一項:)
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-6 20:41:41

THZ你牙^^
我以前要靠人整^^
E家我可能識了@00@跟住教學禁IS OK^^
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-6 20:56:33

牙~~我有小小問題出現了= ="
我唔小心禁左圖層 D字有會有浮凸既現象
有冇方法 可以變番原來的@0@"?
作者: 水之青龍    時間: 2009-5-7 17:15:58

原帖由 心霜乂碎 於 2009-5-6 20:56 發表
牙~~我有小小問題出現了= ="
我唔小心禁左圖層 D字有會有浮凸既現象
有冇方法 可以變番原來的@0@"?

也可你要重做了:'( ......
作者: k9roro    時間: 2009-8-20 18:20:31     標題: .........

5know help.....
作者: annieyiuramy    時間: 2009-8-20 19:08:21

複製咩代碼?_?
作者: 乂星乂    時間: 2009-8-21 00:45:06

i dont no...
作者: COOKLOOK    時間: 2009-8-21 07:44:55

咩黎唔多明 算喇

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2