AGAMES 討論區

標題: 冇題! [打印本頁]

作者: CDD    時間: 2009-5-11 19:23:03     標題: 冇題!

del~~

作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 19:27:56

張圖代表咩當表佢地2個同你嘈=.=?咁關佢地有冇幫雪團咩事~^^仲有一樣野邊度有佢地幫雪團~^^

作者: CDD    時間: 2009-5-11 19:34:18     標題: 回覆 2樓 闇柔 的帖子

你個山崎,

唔洗玩野!

上次你同任咩咩幫x雪!

個時你是桃園的!

你現在問我咩事"?

大家心照~你夠打洗出聲"?

你夠打又會唔打的"?

一味用88幻幫!
作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 19:38:04

我都真係-分都要講=.=你條廢盜 得把口=.=仲係得70係到同段天作大...到段天打小報告.....呢樣野都味算廢.仲係要廢到見d高lv就係到打打打打..都唔知你想討好人幫你打人定係你鍾意擦油:lol 不如你改名做擦柔啦~.~又唔係勁 係曙光到串到乜甘 我地唔出聲ja 唔表示你好勁架和 家陣係你嘈我地先咋和 唔好怪我地係到又打人呀 又汁你雞呀 我講句廢盜都唔知會唔會同我隻揪呢?=.= 你入左桃唔表示我唔殺得你=.=好似霜兒甘話me 3分顏色 7分上大紅甘呀-.-
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 19:40:53

原帖由 CDD 於 2009-5-11 19:34 發表
你個山崎,

唔洗玩野!

上次你同任咩咩幫x雪!

個時你是桃園的!

你現在問我咩事"?

大家心照~你夠打洗出聲"?

你夠打又會唔打的"?

一味用88幻幫! ...

上次呀~o你識講上次就好~姐係上次幫我今次冇幫都叫有幫~明哂
仲有串同lv唔關事
作者: CDD    時間: 2009-5-11 19:41:20

人地是一手山崎!

明明桃園又去幫xx雪

又話淫天會點"?

我都好想知,到底淫天是唔是幫xx雪!
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 19:43:22

仲有係你係天女
我叫你同天講~
你講天咁又點咁講
係波唔記得左講無陰弓你唔係tw~ga咩做咩入左泥
唔講以為你係tw~~~ga

作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 19:52:02

我入tw關你咩事呢?@@你甘得閒叫你呀媽準備大d既花圈比你吧啦.我入tw幫手搶石係米唔得先@@?你甘勁 唔係唔夠我搶呀 相信你用把口都夠me搶啦係米先:lol 不過 你發貼果陣用下個腦!_!吧........你呢d低能加白痴各無知既傻仔=.=點會明白我地呢d大人講既野啦~.~ 返去學多幾年野先啦:Q ~ CDD 可?
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 19:55:24

咁樣我講番上次任係tw定雪團呀~
我諗你都記得係tw~
咁樣你地可以幫tw我地桃園幫tw又點解唔可以
注意係上次
作者: CDD    時間: 2009-5-11 19:56:05     標題: 回覆 7樓 闇柔 的帖子

你有咩資格同我/天講野"?

仲要叫我同天講"?

天睇你頭呀"?
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 19:56:31

同你講野要資格~洗唔洗考牌ga
我無講話天要睇我頭
係你講天又點之麻
呢句野你講
咁係你睇唔起天定我睇唔起天你自己諗啦
仲有個post你打叫桃園神奈仲有夜血入泥
咁樣係3個團都要睇你頭~^^?

作者: 妖狼    時間: 2009-5-11 20:06:14

嘈乜9野呀=.=
神奈何解會講出呢d說話?
請問聲戀雪同我地有咩關係=.=你既思想係咪停留左?
仲有隻賊仔~唔該你唔好渣住隻賊仔係到99屎=.=
你要打既~我地隨時奉陪.\_/.
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 20:07:34

唔係我要打係個痴心小笨笨入泥殺完我就話我幫雪團
e家仲要開post之後又話同天講
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-5-11 20:09:18

我地冇啦啦比人罵曬成個族:( 好無辜:'( :'( :'(
作者: 妖狼    時間: 2009-5-11 20:13:08

你成日係天女打人~你仇家多係正常嫁啵~
唔好話cdd想打你~我d分身都冇啦啦俾你殺好多次~
連我都好想打你~
作者: 夜云    時間: 2009-5-11 20:13:10

好熱鬧咁啵...hi各位~_~
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 20:36:54

你打我唔係問題~但唔好屈我幫雪團~
作者: 妖狼    時間: 2009-5-11 20:38:13

冇啦啦俾人話成個夜血=.=
我地夜血得罪左咩人??=.=
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 20:38:25

其實嘈乜鬼呢..."睇完都好似唔明咁!
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 20:40:01

我想講我冇話過你地夜血咩~我係唔想比人話我幫雪團就係咁姐
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 20:51:10

明白咩事了....
咁威威既cdd哥哥。你打完人仲屈佢幫雪團咁好笑???
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 20:54:01

放上黎,,,
唔好以為我地信哂你先得嫁,
你地嘈個時.天女都有人嫁.叻叻!!!有眼睇嫁=]
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 21:06:01

原帖由 絕仔 於 2009-5-11 19:38 發表
我都真係-分都要講=.=你條廢盜 得把口=.=仲係得70係到同段天作大...到段天打小報告.....呢樣野都味算廢.仲係要廢到見d高lv就係到打打打打..都唔知你想討好人幫你打人定係你鍾意擦油:lol 不如你改名做擦柔啦~.~又唔係 ...

入得天女就預左比人打嫁啦.唔打入天女做乜?你地夜血教既!!!
仲有.見到高lv就唔打得?
咁見到你咪要企定定比你殺?你隻射手平時一黎天女就殺人...見你十次都有九次殺左我.(唔關事都殺)咁dd叫乜?
打人就打人.關擦鞋咩事?
你無能比70賊殺左.係到借題發揮有鬼用,,,真係唔想窒你:victory: 。

作者: 妖狼    時間: 2009-5-11 21:10:16

入得天女預左俾人打我知~隻賊仔打我分身咁多次~我都冇打返佢~
而家我問題係點解神奈果位哥哥會講出呢d說話~
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 21:14:08

原帖由 妖狼 於 2009-5-11 21:10 發表
入得天女預左俾人打我知~隻賊仔打我分身咁多次~我都冇打返佢~
而家我問題係點解神奈果位哥哥會講出呢d說話~

咁我唔知了...你問返佢吧"
只係睇個陰弓兄講d野有問題。
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 21:15:59

係天女打架咪打架囉....搞咁多野出黎都唔知做乜!
作者: 笨笨小乳牛    時間: 2009-5-11 21:26:58

原帖由 CDD 於 2009-5-11 19:56 發表
你有咩資格同我/天講野"?

仲要叫我同天講"?

天睇你頭呀"?

你唔好扮曬熟啦...入黎桃園團專區講兩句就扮曬熟.....就講資格?
我地做細既資格呢就未必有既...
你係夜血既人走黎桃園講資格??會唔會有問題呢?
真係又唔想窒你...但你太自以為事.自作聰明.

你個標題咁惡做乜!夜血,神奈.桃園同我入...你係妖狼嗎?
你大佬狼哥都冇你咁惡.做細做到你咁.真係冇家教!(回番你話脆個句冇家教)

最後一句:我地桃園既事關你d外人咩事???~
要教仔都唔論到你地教啦...岩唔岩先?

作者: 笨BE    時間: 2009-5-11 21:53:11

wow  B仔 好威阿~~~~~~ 拎埋TW泥講
乜絕BABE 吾可以入泥幫朋友搶石架咩
我吾明白有咩問題-.-
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 22:02:42

b仔你叫=.=?
b仔陣係比我朋友叫~^^
你叫就...
未免身份唔係太岩吧
我威都唔係好關你事啦係米呀
仲有我有話佢搶石有問題咩我係話叫佢睇標題.__.
係cdd寫明夜血神奈仲有桃園入第2d團應該唔關事
我都只係問下姐
你咁都有野講只好比你發言
仲有唔該你睇埋我之後講d咩事先啦
話我講tw好威
我唔講tw點連接落去~^^

作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 22:04:19

原帖由 笨笨小乳牛 於 2009-5-11 21:06 發表

入得天女就預左比人打嫁啦.唔打入天女做乜?你地夜血教既!!!
仲有.見到高lv就唔打得?
咁見到你咪要企定定比你殺?你隻射手平時一黎天女就殺人...見你十次都有九次殺左我.(唔關事都殺)咁dd叫乜?
打人就打人.關擦鞋咩事 ...

你呢位小朋友又乜料子=.=?報上名黎=.=唔想一陣我又火又話我哈你=.=你唔知頭唔知路係到嘈=.=夜血教乜關你咩事呀=.=?甘入天女唔打人又做乜-0-?但無神神打人又係做乜?你要明白d 入天女打人同無神神打人係兩回事 可能你個樣太好!所以我到忌掛 所以米打你lo 仲有呀唔知乜料子 唔好令夜血黎講=.=要講就叫段天黎邁句公到野!!!好似你呢d小角色 又唔講名=.=一味係到嘈 仲話我講野有問題 又唔係你講野=.=甘就唔知邊個廢話多呢~.~可能大家心照啦!
作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 22:05:47

原帖由 闇柔 於 2009-5-11 22:02 發表
b仔你叫=.=?
b仔陣係比我朋友叫~^^
你叫就...
未免身份唔係太岩吧
我威都唔係好關你事啦係米呀
仲有我有話佢搶石有問題咩我係話叫佢睇標題.__.
係cdd寫明夜血神奈仲有桃園入第2d團應該唔關事
我都只係問下姐
你咁都 ...

b仔一定係叫你=.=?我比小BABY叫絕BABE 我夠有個B字啦 唔通你覺得你有呢D野比人地叫B仔嗎?返去家鄉飯下奶先啦你!_!
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 22:07:57

原帖由 絕仔 於 2009-5-11 22:05 發表

b仔一定係叫你=.=?我比小BABY叫絕BABE 我夠有個B字啦 唔通你覺得你有呢D野比人地叫B仔嗎?返去家鄉飯下奶先啦你!_!

係波叫完b仔再叫絕babe
原來你多重人格~
唔怪得你...
可以入咁多團啦
一時主流一時夜血一時tw
仲要番鄉下先有奶飲~
你d文化都幾得意

作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 22:11:48

我緊係有文化啦@@點會似D人甘樣連簡稱都唔知係咩黎
唔通我講既野真係甘高深?
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 22:12:37

係咯我就冇你d人格分裂得咁高深
作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 22:15:38

人格分裂係一種常識 我都估唔到你口才了得 咩叫人格分裂都唔知LO>?
唔通你比曲奇既IQ仲要高=.=?甘陰公LO 可能有搵D女錫番你一下你先會醒你係到UP 緊 D乜LO 係米呀 IQ神人@@?
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 22:17:12

你邊度見到我話人格分裂係常識呀
你都幾好笑
仲要話咩搵d女錫番有咩關系呀
你搵你媽媽錫番你仲好啦
作者: 絕仔    時間: 2009-5-11 22:20:19

唔係和=.=我幾時有話你有講個人格分裂係常識呀?@@ 我只係怕你唔知JA 你又唔知我幾歲 我有咩知識=.=你用下你個大腦諗下野啦~.~大腦係要黎諗野 唔係要黎比你串人 就算要黎串人 都諗點樣串人好和 知到味呀=,=?擦柔
作者: 闇柔    時間: 2009-5-11 22:21:31

你個腦可以用泥串人小見~
你個腦點串人呀~
識講野定識打字
作者: 大月    時間: 2009-5-11 23:19:13

To:呢個版主,
首先我唔太知道你想講d咩,呢句睇完都唔知你想講咩
"你地是咩事"?晴月你問我!"....
仲有, 我想問神奈川打人,關我老婆個名咩事,
神奈川=晴月???你high大左?
仲有你post左天女打既相,代表到d咩?
如果你想生事,搵我,我個名叫葉月.唔好拎我老婆個名黎講
如果你代表妖狼想同神奈川d人友好/作出挑釁,我幫唔到你, 因團長已經歸隱
作者: 俗長    時間: 2009-5-11 23:28:38

首先,以我所知,我地並無同戀雪同盟,第2,我地同咩人同盟唔到你管,最後,你搞事唔應去第2度搞
P.S:我唔鍾意打架唔代表我唔會打人,你如果無理同桃園開戰,我隨時奉陪~!
作者: 大月    時間: 2009-5-11 23:29:02     標題: 回覆 24樓 妖狼 的帖子

Noted 你所講既說話, 歡迎你問佢做咩講d咁既野,
但佢既說話屬佢個人感受
與神奈川無關.
再次代辣b聲明,神奈川已經離開任何是非地,
所剩下的只有各人對神奈川既回憶,
請其他團人及能入本團的人自重...

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-5-12 00:01:49

= =其實我覺得好煩= ="
/...\
闇柔<~e個野之前成日偷襲人
之後我開左寵 佢又唔夠打= =之後就走左佬 之後我同人玩 我同人玩到我冇左一半血
佢就出左黎打我= ="""
ed行為唔知係叻定係賤了....""
之後我米密佢話 哎佢隻抽 打過囉
佢又係到扮野 講感多野 都係唔想同我打= =
最後佢因唔夠講
就洗我密頻= =
此人行為只能用4粒字形容   『不予置評』
註:我e到唔係話桃團全個團~
只係說『闇柔』此玩家 請桃園團長別誤會^^

p.s""!!!各位 請大家盡量減少試用挑釁性既詞語~~~
因住扣分...""
作者: 笨BE    時間: 2009-5-12 00:36:25

我都吾明白點解佢隻闇柔  放完  又會係返佢手 咁神奇-_-''
作者: 妖狼    時間: 2009-5-12 01:05:24

大月~係呢事裡面你話你地神奈同脆弱冇關~只係佢個人意見~我明白同接受!
俗長~痴心佢意思係問你地係咪同團,如果係既,可唔可以打~并冇心挑釁你地!
我地夜血對你們兩個團并無惡意挑釁~
如果痴心說話句子裡面有咩得罪~我妖狼代佢道歉!!
至於相中2人惡意得罪我地夜血!!我會幫本團旗下團友討回公道!!
作者: 水瓶花    時間: 2009-5-12 01:50:49

哇~~乜咁熱鬧既@@

聲明 : 我係夜血牛xd...唔係其他團dog@@
作者: 晴月    時間: 2009-5-12 08:57:02

(再回一次)
其實我都唔係好明咩事 =.="
脆弱主人入神奈ga日子仲耐過我 =.=" (看來我是冇咩權去教佢)
仲有,神奈不是屬於我的,是屬於偉大的辣b 先生的 (不過已經冇玩)
不過咁,佢講ga野,的確係有不對的地方,但係我只係睇相,不知前因的話,只係睇後果的話,不宜評論太多。
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-5-12 09:21:32

原帖由 晴月 於 2009-5-12 08:57 發表
(再回一次)
其實我都唔係好明咩事 =.="
脆弱主人入神奈ga日子仲耐過我 =.=" (看來我是冇咩權去教佢)
仲有,神奈不是屬於我的,是屬於偉大的辣b 先生的 (不過已經冇玩)
不過咁,佢講ga野,的確係有不對的地方,但係我只係睇相,不 ...

偉大的辣b 先生=0=
晴晴,會唔會人地覺得你已經等於整個神奈?!
作者: 大月    時間: 2009-5-12 10:02:52     標題: 回覆 47樓 【夜牡丹】 的帖子

如果係話辣B等如神奈,我會非常同意亦會為神奈賣命@__@
不過而家,無論外人話神奈好
只要出言不遜或是影響神奈川既聲譽,我都會出下聲
如老婆說,我地唔知相中發生咩事,對事情不評論
我亦唔會偏幫任何一方
作者: CDD    時間: 2009-5-12 10:09:05

我先要同神奈川 ,桃園的人往聲對唔往

有d野,我未講清楚.

神奈川的sam嗎"?定是個70盜"?

我唔知你是咩人!

我現在講明d

我不是說神奈川幫雪團,

也不是想同神奈川有咩野嘈

只是神奈川個sam講錯野!

話咩野,自己睇圖~

我話桃園是指個70盜,

上次我同xx雪打,個70盜,

就是幫雪團!

我不是向桃園/神奈川的全團挑戰,

我只是想講,

神奈川個sam,
請你注意一下自己的言行

個70盜,
我講到明!
我唔理你咩團都好
我都一定會打,你入夜血,我就出夜血!
桃園幫想幫雪團d9,我一定同你玩!

紅字是我個人的,同夜血冇關!

神奈川的團員,對唔往,我講錯左d野
但請你地不要再次講e種野
再講,我一定會同你玩!
就算狼叫我都唔得!

作者: CDD    時間: 2009-5-12 10:12:21     標題: 回覆 48樓 大月 的帖子

你好,大月

講左晴月個名,唔好意思

只是我以為神奈得晴月有上agmae=.=

請問神奈比人言不遜或是影響神奈川既聲譽你地又會點”?

現在夜血就是比你地團講e種野!

比你都會出聲!

我又點會唔出聲”?
作者: 段天    時間: 2009-5-12 10:24:22

我唔理你咩團都好 仲之咪煩到我桃園 呢排夠煩了
你地要攪自己攪 唔好下下大人個名出黎 桃園我出聲先算 D細既你地自己攪
ps:論團戰可能!唔夠你地人多 論單挑絕不輸!
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 10:46:35

咩叫你入夜血我出夜血呢~
你幾時見我入過夜血
屈人都諗清楚先屈啦你入夜血我出夜血
我未入過夜血點出夜血
咁仲意影相就影哂相先同我講啦

作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 10:49:12

原帖由 心霜乂碎 於 2009-5-12 00:01 發表
= =其實我覺得好煩= ="
/...\
闇柔

我想問你邊位呀~我會洗人密頻~~@@?
你醉左
仲有你開寵點打.__.?
唔走送戰功比你咩玩得咁勁要開寵
仲有偷襲ge定義係咩??
打先就叫偷襲
比人打左先打就叫自衛~@@?

作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 10:50:08

原帖由 笨BE 於 2009-5-12 00:36 發表
我都吾明白點解佢隻闇柔  放完  又會係返佢手 咁神奇-_-''

係咯好似你老公咁放完隻曲奇仔係番佢手一樣咁神奇之麻
我e家先知曙光上be~ge傳聞原來係真:lol

作者: 大月    時間: 2009-5-12 11:12:47     標題: 回覆 50樓 CDD 的帖子

我相信你個時出字時你可以直接問清楚,什至搵你團長幫你直接處理
而唔係無啦啦PO張相出黎搵晒D人出黎評論,
因為呢度大家睇得個少少野,對事情根本不了解.
我亦唔知之前或之後仲有什麼言語你地溝通左,
這一點也是全AGAME既人都係唔知道的,
片面之詞,什至用大家既人品亙信都係冇咩意思,
倒不如今天的事今天了,那天的事那天了,無謂下下拎黎嘈吧
------------
無謂既紛爭有咩意思.
不如大家O岩玩一齊玩,唔岩玩就唔好同佢玩算啦
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 11:36:28

仲有樣野我想同be講
你講到我咁cheap咁點解唔比番隻72蝶我呢@0@
你識問我拎10式專爪又唔比番隻72蝶我波
你話扮長情拎泥留住我都無野講啦~@@
但係你拎泥放波-0-
作者: 魂靈包子    時間: 2009-5-12 11:44:01

桃園幫想幫雪團d9,我一定同你玩!<--呢個說話
請問你係同70盜講定 成個桃園講呢???
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 11:56:20

佢前言不對後語
一時話我呢次幫雪團
一時話我之前幫
唔知佢想點
作者: 魂靈包子    時間: 2009-5-12 12:00:31

原帖由 闇柔 於 2009-5-12 11:56 發表
佢前言不對後語
一時話我呢次幫雪團
一時話我之前幫
唔知佢想點

簡單d  佢話你幫雪團
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 12:03:26

咁佢就唔好寫到個標題係我幫雪團而打我啦
扮哂正義好似大條道理咁
作者: 段天    時間: 2009-5-12 12:33:37

呀流星D野本團自行會處理 不需要其他團黎指手畫腳
立場就係得1個 幫雪團既就係我團既敵對團 
作者: CDD    時間: 2009-5-12 12:46:53

agame闇柔

是sam定咩人=.="?

sam就講錯,闇柔就是幫雪團

我都唔洗煩,但夜血比人串我就一定出聲!

天你個團個人,我唔理往

但如果再幫雪團,我唔打得"?

我重申,我唔想同sam嘈,

只是睇在山崎上,再嘈,我唔理你咩人,

我照樣見一次打一次!

我指,就算你入夜血同團打唔到你

我都會出夜血打你,不是說你入過夜血!

請不要自認!
作者: 段天    時間: 2009-5-12 12:48:37

我無話你唔打得 只係唔好下下大我地D人名出黎 晴月 唔關事你叫佢做咩??
係又叫我唔係又叫我做咩?? 你要打你既事 佢幫雪團呢D野我地自己會理
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 12:55:20

原帖由 CDD 於 2009-5-12 12:46 發表
agame闇柔

是sam定咩人=.="?

sam就講錯,闇柔就是幫雪團

我都唔洗煩,但夜血比人串我就一定出聲!

天你個團個人,我唔理往

但如果再幫雪團,我唔打得"?

我重申,我唔想同sam嘈,

只是睇在山崎上,再嘈,我唔理你咩人,
...

單野我無幫雪團你都打~呢個問題問泥是廢話吧
仲有你講d野好冇文路波
一時又話唔理天個團d人
一時又問丙幫雪團點
未色有點不倫不類;P

作者: CDD    時間: 2009-5-12 13:07:31

天,是你團個人大個名出來炸~

你自己理~

姐你是sam"?

你是冇幫到雪團,

但你串夜血,我就一定打!
作者: 魂靈包子    時間: 2009-5-12 13:13:00

原帖由 CDD 於 2009-5-12 13:07 發表
天,是你團個人大個名出來炸~

你自己理~

姐你是sam"?

你是冇幫到雪團,

但你串夜血,我就一定打!

你一時話佢幫雪團 一時又話冇幫  
咁佢有幫定冇幫先??
作者: CDD    時間: 2009-5-12 13:15:03

game的闇柔有幫雪團,

agmae的闇柔是sam,只是串夜血,同幫game的闇柔=.=
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 13:15:38

都話我係闇柔~sam乜野~@@?
我無啦啦又點幫雪呀
幾時呀
上星期~@@?
上星期d野拎出泥講笑大人個口
上星期天都知左~洗你e家拎番出泥講-.-?
天已經對我訓左話仲想點~@@?

作者: 魂靈包子    時間: 2009-5-12 13:18:44

原帖由 CDD 於 2009-5-12 13:15 發表
game的闇柔有幫雪團,

agmae的闇柔是sam,只是串夜血,同幫game的闇柔=.=

agmae的闇柔不是sam  是他本人
作者: 闇柔    時間: 2009-5-12 13:20:31

仲有一樣野係你無啦啦自己話要同天講我幫雪團炸

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2