AGAMES 討論區

標題: 大家覺得隻game有什麼不合理的地方? [打印本頁]

作者: dingdong    時間: 2009-6-10 15:02:58     標題: 大家覺得隻game有什麼不合理的地方?

大家覺得隻game有什麼不合理的地方? 譬如遊戲設計, bug等, 不如大家吹下水. 例如我覺得d魔法雲石同生命彤石點解唔可以堆疊? 攪到我個背包無晒位:em800_27:
作者: 大頭狗    時間: 2009-6-10 15:50:20

寶石顯示有問題=0=
寶石係唔可以疊埋..將D寶石放係倉庫..寶石級數會變左數量..但拎返出呢只係一粒= =

我用一粒3級力量寶石作示範!

滑鼠指住個粒

之後放係倉庫..會變左數量3

我再拎返出呢..可以禁數量1~3..

但係就算我禁1/2/3..佢都只係出返1粒3級寶石!

希望官方修正!
作者: dingdong    時間: 2009-6-10 17:17:18     標題: 回覆 2樓 大頭狗 的帖子

是的, 這是個顯示bug呢... 謝謝回報 ^^
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-10 19:27:18

e隻死廢game唔玩都罷,哂時間哂心機,仲哂錢,搶包山根本術士玩哂,gm不如比哂個場術士算啦,開埋個死燈神做咩丫,開左個套餐b哂元寶,根本無心理人d意見,一句講哂,唔玩罷就,仲有大把啦:@ :@
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-10 19:29:02

仲有係搶包山打小左句,術士專玩
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-10 19:38:48

套餐b第2項第2行個撿變左檢
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-10 19:40:04

套餐b劍客普攻打遠攻怪"經常"卡住
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-10 19:41:47

外掛,加速,按精日益嚴重
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-10 19:42:22

仲係咪要講?:@ :@ :@ :@
作者: 鬼仔    時間: 2009-6-11 19:24:52

1,5倍經中學無得玩???上面唔使你答答我e個就得,仲有上班一族點,好一招透過小學生無知,令佢地沉迷落去,用埋e d招要引誘d小學生幫你地買點,根本就係奸商
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
作者: 曉風殘月﹏    時間: 2009-6-12 07:24:37

燈神好煩
我之前買左幾個鐘套餐b
番番黎果陣先得小小經(原因就係果個燈神):@
作者: tommy1977    時間: 2009-6-18 19:04:04

謝謝大大的分亨

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2