AGAMES 討論區

標題: 點解[靈犬勇士]同[丫紫a]可以咁[on nine]- -懇請各位入黎睇睇.. [打印本頁]

作者: apple    時間: 2008-4-17 18:23:43     標題: 點解[靈犬勇士]同[丫紫a]可以咁[on nine]- -懇請各位入黎睇睇..

2條[智商高到出奇ge人種],係天女成日玩圍人--,仲有個d自以為高lv個d [英文+數字ge名]ge人係到幫拖..唔通佢地唔知醜= ="?成班人圍一個就叫[勁]= ="?e 2隻[高等生物]->丫紫/靈犬<-個名己經臭曬仲係到扮..天真無邪..= ="?懇請各位曙光玩家入黎比d意見= ="
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-4-17 18:36:24

我憎左靈犬好耐....丫紫a最近我都想收佢[[木水]第一個]~未夠lv姐~
作者: 火炎人穆    時間: 2008-4-17 18:57:57

佢地2個真係好黑人憎~
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-17 19:00:05

岩岩先俾佢地打死完....jj你收佢ge我十卜你呀!!!
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-4-17 19:17:33

我升左70佢地知死~我要佢地入唔到雷池半步~
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-17 19:25:59

加油...你得嫁...佢地好XX
自己D分身打人就得..人地打佢分身就唔得........
作者: 舞乂牛戰士    時間: 2008-4-17 20:00:50

靈犬係2手...大家打佢啦><
1手好好人嫁><
作者: egg123    時間: 2008-4-17 20:04:18

丫紫好好人架bo..靈犬就..我勁憎靈犬..找人昆佢ac @@ 咁就最好
作者: 幻乂影    時間: 2008-4-17 20:33:41

0犬係2手....1手那位我34lv已經同佢一齊係犬峙升.....不知幾好人.......
呢d得個錢字既二世祖「打救」佢啦
丫紫.....我都同過佢同團....人品本來都算唔錯的.....而家真係唔知@v@
作者: 笨BE    時間: 2008-4-17 21:45:32

2手死靈   成日亂打人
2手丫紫   都係  不過最可愛既就係佢一邊打你  一邊講SOR
靈犬          成日汁人死雞   打緊人  佢就會過泥打你
                    懶有義氣= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-17 22:11:03

原帖由 笨BE 於 17/4/2008 21:45 發表
2手死靈   成日亂打人
2手丫紫   都係  不過最可愛既就係佢一邊打你  一邊講SOR
靈犬          成日汁人死雞   打緊人  佢就會過泥打你
                    懶有義氣= = ...

靈犬係-.-
佢見我同人1p1...話幫我打死佢..
打死佢都唔火...仲打埋我呢...
仲話sor...爆大技打中左我[佢出闍月殺+云]
作者: 拉帝亞斯    時間: 2008-4-17 23:24:09

我成日見丫紫 ~~
佢成日找我黎玩=3= ~~
我比佢激死= =╬
0犬就唔知啦 ~~
作者: SIU乂夜    時間: 2008-4-17 23:30:47

今日先同2位高智商生物打完.....玩左差唔多1個鐘30分
我打左百幾隻字..佢都唔串我...
個丫紫A 成日扮哂天真 黑人僧
作者: 笨BE    時間: 2008-4-19 09:25:20

算吧了= =
2手d人係咁架喇. ___ .
作者: ckahonam    時間: 2008-4-19 11:09:48

1手靈犬超好人~佢賣左ac好耐~1手靈犬係女仔=]佢以為男角勁d=-=""
作者: 草女乂    時間: 2008-4-19 11:28:28

哈哈 2個都唔會打我  丫紫就熟d  靈犬就麻麻地熟  但 丫紫 佢幾好咖 都好聽話  仲好錫老婆=0=
作者: ckahonam    時間: 2008-4-19 11:51:03

靈犬係28lv果陣識我~原來我地識左咁耐~永都識左半年~唉
作者: 肉雞小金    時間: 2008-4-21 00:58:56     標題: 哦呵呵呵

apple就係我黎- -+++
個post係我個日隻小金比佢地打完激發出黎ge0感-3-
wakakakakakakakaaaaa
作者: 肉雞小金    時間: 2008-4-21 01:03:12

原帖由 草女乂 於 2008-4-19 11:28 發表
哈哈 2個都唔會打我  丫紫就熟d  靈犬就麻麻地熟  但 丫紫 佢幾好咖 都好聽話  仲好錫老婆=0=

丫紫對佢老婆係幾好ge
ps:只限老婆=.=
作者: 俠客    時間: 2008-4-27 20:06:03

等我買到個lv78戰 0犬 收得山,哼

我都好恨0犬,成日都打我(幫人幫得咁好玩)我遲早有一日用我個史上最強冇器(蠱,42+1,42+1,火炎之源)打死    0犬

仲要系見一次打足100次
作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:12:51

做咩無啦啦話 靈犬同丫紫 佢地做錯左d咩野-,-??:L
作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:15:12

俠客 等你收左個78戰先啦  一陣佢係到睇左 佢係天女見一次殺一次 甘就唔好啦:L
作者: 俠客    時間: 2008-4-27 20:18:37

我有人幫手打,怕咩
作者: love兄    時間: 2008-4-27 20:51:56

-,- 邊個幫你? 講黎聽下都好
作者: 俠客    時間: 2008-4-27 21:01:19

山哥,我之前比0犬打,山哥幫我打0犬,點知0犬一下都味打到山哥就死左
作者: yankit1988    時間: 2008-5-6 21:30:21

上次0犬5打巨姐~你米傻啦
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-6 21:44:05

摺埋喇= ='' 唔信 山佢乜都聽你囉
成日 話自己收ac= ='' 收左先講喇 收左番黎 都唔會有face得去邊啦= ='個acc又唔係自己練
紫 我不嬲都唔鋸架喇= =
0犬呢排好似好人左- -' 好似唔同左個人咁 仲升lv添=  =""
死靈 都唔好得去邊=='
最憎都係丫紫同未轉性既0犬= =''
作者: 俠客    時間: 2008-5-6 22:25:45

我就快la,宜家都仲有$xxx,返正我買ac都系自己升自己xdd

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2