AGAMES 討論區

標題: 賣賣賣ac [打印本頁]

作者: 靈犬﹏。    時間: 2009-6-13 15:47:34     標題: 賣賣賣ac

賣74lv戰.有50+3.2隻+3洛可.1隻係B.有1把毒劍1把毒弓1把爆閃劍(全68lv塔)包9把68lv塔劍,1把72lv嗚斧.全體~頭(72lv嗚頭)同3(73lv嗚3)=7體.褲(70lv雷褲)=6體.手(70lv嗚手)=5體.鞋(70lv雷鞋)同披(70lv雷披)=4體.項鍊=5體5會心(71lv)(耳同介唔係體)有盾.盾5體(72lv)有90m左右.冇錯技.有72.73戰技(用左)賣4-5張1200點GASH卡(一定要卡.1張120蚊.要係OK買.7-11冇得賣)唔會面交.一定唔昆.昆你你打999.有意加msn:alex1996531@hotmail.com等錢使呀!!!

作者: 靈犬﹏。    時間: 2009-6-14 06:40:10

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 靈犬﹏。    時間: 2009-7-9 21:23:27

e加因為冇人買so.個價格變左做480$
7-11係冇得買的.因為我要的係gash『卡』唔係gash紙.明白冇?
作者: lemontea0404    時間: 2009-7-9 22:14:47     標題: 回覆 5樓 靈犬﹏。 的帖子

喂...我係黑色寧靜2手ar.....你做咩唔上MSN......你係唔係換個50+3fly俾我...我俾GAsh點你

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2