AGAMES 討論區

標題: 夢想世界八大美景 [打印本頁]

作者: kenip123    時間: 2009-6-22 18:52:23     標題: 夢想世界八大美景

大家好!我係小鋒(id:130279):em800_66:
以下係我係夢想世界影的相,全部都好靚架!:em800_05:
我整咗足足三個鍾架!唔係講笑!:em800_124:
請大家細心欣賞!:em800_38:

美景-1  明月鎮  (呢到係個月光旁邊,好靚靚!)

美景-2  海底神殿  (呢個心型珊瑚最岩戀人一齊坐!)

美景-3  香葉城  (呢到個噴水池好似個魔爪!!!:em800_89: )

美景-4  永澤城  (我之前都唔知呢度可以上架)

美景-5  香葉城  (呢到係香葉師道殿的旁邊的橋,我係香葉城咁奈,都宜家先發覺呢道橋咁靚:em800_05: )

美景-6  香葉城  (呢個外型獨特的外星生物係地下爆咗出來!:em800_82: )

美景-7  天蒼城  (呢個送狼入虎口的情形真係畢生難忘!:em800_101: )

美景-8  天蒼城  (呢度可以飽覽成個天蒼城!:em800_52: )

好啦,我影的相係咁多。

大家覺得點呀?係咪好靚呢?

最後,我要多謝一個人,佢就係 小靈子 (id:109787)
係佢帶我去啲咁靚的地方影相,真係好多謝佢!:em800_111:

大家記得多啲留言呀!:em800_05:

作者: x紫戀x    時間: 2009-6-22 23:23:39

作者: SEVEN_SEVEN    時間: 2009-6-23 01:08:46

有幾靚=.=?完全唔覺-.-
作者: 少岩    時間: 2009-6-23 11:18:00

乜原來永澤個度可以上去架?
作者: 不明人士    時間: 2009-6-23 11:27:55

第二個樹死左圖:L
作者: kenip123    時間: 2009-6-23 14:02:50     標題: 回覆 4樓 少岩 的帖子

我之前都唔知架...係小靈子帶我上來的:em800_113:
作者: samsam    時間: 2009-6-23 14:30:08

你係點上去永澤個度??:Q
作者: kenip123    時間: 2009-6-23 15:24:13     標題: 回覆 7樓 samsam 的帖子

我係永澤城的龍教頭果度上面,果度附近有條樓梯架,可以比我哋上去:em800_38:
作者: 濛瀧豬豬xD    時間: 2009-7-10 17:14:23

真係上到個到啵:em800_113:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2