AGAMES 討論區

標題: ;!!有人岐視用hkd收番黎既帳號 [打印本頁]

作者: -小綾寶貝(:    時間: 2009-7-11 03:46:33     標題: ;!!有人岐視用hkd收番黎既帳號

作者: faatfaat522    時間: 2009-7-11 10:14:47

條友之前見過佢..見到佢係咁爆粗-3-
作者: 段天    時間: 2009-7-11 12:24:55

玩game用真錢 值得咩=.= 點卡無野好講 總係要收收
但ac...
作者: 愛莫能助    時間: 2009-7-11 13:00:40

樓主,你hkd 收ac? 點解收隻5x.... 係收都收高d.....:em800_89:
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-7-11 13:29:31

自以為HKD的戰??戰都有分咁多種咩@w@(講笑=V=
作者: -小綾寶貝(:    時間: 2009-7-11 23:58:54

諗住叫佢去天女同我練下盜賊...
佢話唔同HKD戰士打-__-hkd關去天女咩事..
作者: 傻咪豬    時間: 2009-7-12 00:10:30

其實我有一個問題想問....
佢所講既HKD戰士....係代表HK$ 定係想話唔同D HK(啲)戰士呀@@?
如果係後者..佢應該5係HONG KONG PEOPLE ,佢要同D 國內同胞 OR 馬交友既戰士先係去打@@.
所以未必係岐視有錢人既.....
(以上係我無聊既一問,請勿見怪= =,如要見怪,上曙光啦~大把怪俾你打= =+)
作者: 山崎    時間: 2009-7-12 00:32:18

well 你咪串佢囉 我係港幣戰士! 玩GAMES專用真錢$_$
串死佢嘛!!
作者: -小綾寶貝(:    時間: 2009-7-12 01:56:18

佢話唔同用錢收番黎既戰士打:( ...
作者: -小綾寶貝(:    時間: 2009-7-17 11:13:29

KAKA我用開鐵箭-_-v
作者: faatfaat522    時間: 2009-7-17 11:21:53

原帖由 我係豬手 於 2009-7-17 10:10 發表

咁回唔夠串=w= 同佢講[一千幾百由如垃圾  我尼d高等生物 唔同你d底等生物  ac都冇錢收  我收曬成個曙光既ac都得呀[如果放既話] 你呢 慢慢用劍打  用弓慢慢射啦  小心射到冇錢買箭[3lv箭~] 唔知我升到70lv果時你幾多 ...

你收到成個曙光既ac我話你勁= =又係一個講野唔用腦:lol

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2