AGAMES 討論區

標題: 大家..我唔會再PLAY曙光>< [打印本頁]

作者: egg123    時間: 2008-4-24 21:48:47     標題: 大家..我唔會再PLAY曙光><

我唔會再play曙光><

草草..我想多謝你倍左我一年多..>v<

吹水仔(死乂仔)..我都想多謝你..>v<

liu哥..多謝你>v<

lamlam姐姐..多謝你>v<

楓哥哥..都多謝哂先>v<

goodizlla..多謝你..

大家,我係比daddy delete左曙光先唔play.. /口\

但我都會o係agames

到同大家傾傾>v<
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-24 21:53:26

你偷偷地裝返曙光玩都得姐- -"
不過你所講ge「lamlam姐姐」係指邊個..曙光有好多個lam= =
希望5會係我= =
作者: egg123    時間: 2008-4-24 22:03:27

原帖由 lamxdxd 於 2008-4-24 21:53 發表
你偷偷地裝返曙光玩都得姐- -"
不過你所講ge「lamlam姐姐」係指邊個..曙光有好多個lam= =
希望5會係我= =

就係唔得-口-家姐都唔比LA
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-24 22:16:17     標題: 回復 3# 的帖子

落網吧玩/去同學屋企玩呢= ="
呃佢地話返學校溫書之類ge咪得- -
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-4-24 22:23:32

拎住把刀同老母講,唔比我玩就殺左xdxdlam
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-24 22:29:15     標題: 回復 5# 的帖子

= =
做乜又拉埋我落水= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-24 22:38:27

冇我ge@@
拎住把刀同老豆講,唔比我玩就殺左天天慘\口/''
作者: 星星~☆    時間: 2008-4-24 23:15:16

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-4-24 22:23 發表
拎住把刀同老母講,唔比我玩就殺左xdxdlam

daydalove 咪教壞細路- -"
作者: 星星~☆    時間: 2008-4-24 23:15:45

哇....蛋蛋你玩左成年咁耐@口@"""
真係睇5出bor>.<"
作者: micky977〥    時間: 2008-4-25 07:25:09

成年都系3X - -"""要睇出系難D-   -
作者: ~幻~    時間: 2008-4-25 11:05:57

點解唔玩曙光呀??:(
作者: ckahonam    時間: 2008-4-25 16:17:26

早過我玩?!草草都冇玩過一年~我玩左10個月~草草仲遲過我玩
作者: egg123    時間: 2008-4-25 17:32:21

原帖由 ~幻~ 於 2008-4-25 11:05 發表
點解唔玩曙光呀??:(

daddy delete左曙光..
作者: egg123    時間: 2008-4-25 17:33:06

原帖由 ckahonam 於 2008-4-25 16:17 發表
早過我玩?!草草都冇玩過一年~我玩左10個月~草草仲遲過我玩

嗯嗯=口=我e家想玩都冇得玩/口\
作者: 星星~☆    時間: 2008-4-25 17:34:23

蛋蛋daddy 因為咩原因5俾你玩= =?
作者: egg123    時間: 2008-4-25 17:35:29

原帖由 lamxdxd 於 2008-4-24 22:16 發表
落網吧玩/去同學屋企玩呢= ="
呃佢地話返學校溫書之類ge咪得- -

唔得架..我得小4 -口-
落網吧玩-口-唔得..要收錢..d錢係媽度..
去同學屋企玩-口-(=去死)仲唔得=口=我d朋友可能唔比~"~
呃佢地話返學校溫書之類=口=仲死火=口=啊媽接我回家架=口=
作者: micky977〥    時間: 2008-4-25 17:50:22

甘去我屋企==              講笑==
作者: egg123    時間: 2008-4-25 18:30:56

原帖由 星星~☆ 於 2008-4-25 17:34 發表
蛋蛋daddy 因為咩原因5俾你玩= =?

dactation唔好..(得47)唔比玩=口=
作者: egg123    時間: 2008-4-25 18:31:53

原帖由 micky977〥 於 2008-4-25 17:50 發表
甘去我屋企==              講笑==

又好@@你屋企好大架@@?
去下先@@
用埋你d ac偷哂d錢佢(977好有錢)
作者: ckahonam    時間: 2008-4-25 18:53:01

佢唔比我裝我就反面-.-咩呀~我話裝咪裝囉~唔比我裝我唔識出街打
作者: 星星~☆    時間: 2008-4-25 18:58:01

=.="
好多壞人ar>口<"""
咪咁教壞蛋蛋la= =""

蛋蛋你不如同爸媽講好....
d功課成績好番....就有得玩=w="
作者: egg123    時間: 2008-4-25 19:07:31

e家有得玩lu..但我個egg123 ac on唔到
作者: 幻乂影    時間: 2008-4-25 23:20:46

原帖由 egg123 於 2008-4-24 21:48 發表

大家,我係比daddy delete左 ...

我呀媽睇實我del曙光.........
其實都唔知幾多次了-0-次次我自己偷裝返.....偷玩1-3個月又光明正大-0-
你漏左我./\.唔好放棄!
作者: 草女乂    時間: 2008-4-26 04:45:49

原帖由 egg123 於 2008-4-24 21:48 發表

大家,我係比daddy delete左 ...
哈哈 排第1  姐係證明左我係你心目中 係幾咁重要 個地位幾咁高祟@v@(講笑........其實....... 淪為行過寵物~)
原帖由 egg123 於 2008-4-25 17:35 發表

唔得架..我得小4 -口-
落網吧玩-口-唔得..要收錢..d錢係媽度..
去同學屋企玩-口-(=去死)仲唔得=口=我d朋友可能唔比~"~
呃佢地話返學校溫書之類=口=仲死火=口=啊媽接我回家架=口= ...
我都係無讀書先開始打機咋= = 依家d細路好幸運~"~
作者: egg123    時間: 2008-4-26 11:41:27

原帖由 草女乂 於 2008-4-26 04:45 發表
哈哈 排第1  姐係證明左我係你心目中 係幾咁重要 個地位幾咁高祟@v@(講笑........其實....... 淪為行過寵物~)   我都係無讀書先開始打機咋= = 依家d細路好幸運~"~ ...

呵呵~~我想打個時..想到草草(你)@.@
E家草草有冇BB @@?
我都係無讀書先開始打機咋= = 依家d細路好幸運~"~ 回:吓@@?咁你E家一定好有錢~~
作者: 草女乂    時間: 2008-4-26 12:37:19

原帖由 egg123 於 2008-4-26 11:41 發表

呵呵~~我想打個時..想到草草(你)@.@
E家草草有冇BB @@?
我都係無讀書先開始打機咋= = 依家d細路好幸運~"~ 回:吓@@?咁你E家一定好有錢~~
咩野我有無bb呀= = 唔明啵= = (本小姐未婚 未拍拖咖 )
作者: egg123    時間: 2008-4-26 13:29:38

原帖由 草女乂 於 2008-4-26 12:37 發表
咩野我有無bb呀= = 唔明啵= = (本小姐未婚 未拍拖咖 )

你未拍拖咖?!咁你就要快d招個><
(到時我就可以話:我係草寶寶個好朋友比d pet我用/比d錢過我)
作者: 吹水仔    時間: 2008-4-26 14:49:43

我e幾日都好忙冇上到黎睇~估唔到我排第2啵~
你諗下辦法點玩到曙光~我幫你唔到~我睇晒咁多個po佢地咩辦法都比過晒你~
所以我都幫你唔到~
p.s.唔好唔玩曙光呀~你唔玩我冇人玩架喇= =

作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-4-26 20:47:51

咩楓哥哥= =我係姐姐黎架!!
你唔玩咁我就係呢度陪下你吧@.@呵呵
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-4-26 20:48:53

原帖由 草女乂 於 2008-4-26 12:37 發表
蛋蛋既bb姐係老公老婆= =佢叫佢老公叫bb架
作者: egg123    時間: 2008-4-26 21:36:04

你係楓姐姐啊??楓姐姐啊hihi

why我知道你係楓姐姐??

因為你話左最曖..屎忽曖

我係你團時你日日都話屎忽曖
作者: egg123    時間: 2008-4-26 21:37:20

原帖由 吹水仔 於 2008-4-26 14:49 發表
我e幾日都好忙冇上到黎睇~估唔到我排第1啵~
你諗下辦法點玩到曙光~我幫你唔到~我睇晒咁多個po佢地咩辦法都比過晒你~
所以我都幫你唔到~
p.s.唔好唔玩曙光呀~你唔玩我冇人玩架喇= = ...

你玩野=.=

e家有得玩曙光啦~~玩到我先算啦你
作者: egg123    時間: 2008-4-26 21:38:03

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-4-26 20:47 發表
咩楓哥哥= =我係姐姐黎架!!
你唔玩咁我就係呢度陪下你吧@.@呵呵

楓哥哥係大大=.=

楓姐姐你有上agames架咩=.=??
作者: siu心    時間: 2008-4-26 22:07:51

-.-今日係狗城出邊見到你講野窩- -!
作者: egg123    時間: 2008-4-27 10:05:09

係啊..我get左egg123 個ac啦=.=
作者: z樂    時間: 2008-4-27 12:03:22

..........重多謝我  傻嫁=]
作者: egg123    時間: 2008-4-27 12:04:52

原帖由 z樂 於 2008-4-27 12:03 發表
..........重多謝我  傻嫁=]

嗯嗯我係傻嫁

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2