AGAMES 討論區

標題: 比人老屈!!! [打印本頁]

作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 20:41:33     標題: 比人老屈!!!

如果信我既"多謝哂先!!!
本小弟比人老屈"完全唔知發生咩事"我冇上曙光都有一段時間"
今天發現我比人老屈話我昆左人野!!我要澄清!!

一. 佢條友就話我同佢電話交易"如果我係昆佢"佢應該有我電話...但佢只係知我好簡單既事"就係知我同晞既關係"全曙光d人都差唔多知啦!!!

二.我一向都唔呃人野"就算借野都會比返人!!!

三.我份人係點...夜血/月的人最清楚!!!係久唔久係天女搞下事。
作者: z樂    時間: 2008-4-27 20:44:27

屈什麼  冇上幾日  死砵砵話比我聽咩事
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 20:46:23

比人話我昆左盒夜光卡囉"""我都冇上一段時間啦"得嵐上咋ma。我就轉左玩第二隻game"今日一上返"比人屈!!!好唔鋸
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 20:47:44

唔會係我係天女殺得多人..."d人唔中2我...就...
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 20:49:58

識我d人都知我冇上好耐!!!
作者: z樂    時間: 2008-4-27 20:56:07

我都好耐冇上  砵砵玩咩game
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 21:16:22

勁舞囉~~~~~~~~~~~~~~~
作者: z樂    時間: 2008-4-27 21:21:09

哦  同我玩禱咒啦  出左既話
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 21:31:02

要問下嵐先啵!!!!"
作者: z樂    時間: 2008-4-27 21:43:52

咁都要問佢  唔係呀  佢話  冇咁多時間手星
作者: 拉帝亞斯    時間: 2008-4-27 23:17:45

你個賤人正得講下(我fd都受害左)
有個叫乂白龍王乂 借左人野唔還 ~~
大家唔好借野比佢呀!!
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-27 23:59:51

我唔識乂白龍王乂囉"""你問清楚佢先啦!!!死傻仔"
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-28 00:02:19

唔好話我知係砵仔(榚)....."佢抄名連個糕字都打錯
作者: 草女乂    時間: 2008-4-28 10:26:28

細佬 你 詳細d 打哂d 過程出黎=.=   我一定信你唔會咁做!!!  因為 你起碼 唔會咁易信人先 ~.~   (未訓醒 我晏d再睇=﹏=")
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-28 11:01:13

原帖由 草女乂 於 2008-4-28 10:26 發表
細佬 你 詳細d 打哂d 過程出黎=.=   我一定信你唔會咁做!!!  因為 你起碼 唔會咁易信人先 ~.~   (未訓醒 我晏d再睇=﹏=")

我都唔知發生咩事"""你都知我好少上嫁喇"
我琴日一上砵仔糕個ac就比人話我昆左佢野"""
仲要唔知佢正身係邊個"條(嘟)頭用隻倉定嘜鬼野係公頻到話我昆佢野"
比佢咁搞一搞"灰...。

作者: *緋雪夜*    時間: 2008-4-28 13:07:33

幾好笑,佢係屈都屈好d啦~
屈一盒夜光卡?點屈?呃曬打曬咁多張pw之後唔係張張收$?
好難講得通wo個位人兄..= =
我唔係好信有人賣一盒卡唔係賣一張收一張$咁,而係咁好心成盒比人入曬之後先收$...@@
隋左呢個方法我真係諗唔到仲有其它方法話昆夜光卡=v=
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-28 14:24:24

小弟"我都唔係好出名姐"咁(嘟)樣屈(嘟)我......無奈耶><"
作者: 一絕一    時間: 2008-4-28 23:00:35

你不如下次有圖就放上黎睇睇
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-28 23:01:46

原帖由 一絕一 於 2008-4-28 23:00 發表
你不如下次有圖就放上黎睇睇

絕佬"你冇睇公頻咩?琴日
作者: 笨BE    時間: 2008-4-29 08:03:28

糕糕-33-''
朕信你XD''
我都知你份人好好的-V-
作者: 天嵐    時間: 2008-4-29 09:47:55

無啦啦話我地昆人/3\
我日日升lv 咋 老公上都係入天女同帶我升左陣-_-
最多咪又係掛攤 人又唔係時時對住部機--"
點昆呀/口\
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-29 13:02:37

多謝大家信任!!!"十分感激"
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-4-29 13:32:56

砵砵真係慘.........
比人老屈(禁遲先黎,,唔好意思)

順帶一題......
本大爺ge  43戰ac  "幻滅乂暗殺"  已放
見到距搞事唔好搵我算帳= ="
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-4-29 23:19:57

砵a_a
犬尾話你 用嵐ac昆佢 w0
佢係度唱晒a_a你冇做就搞掂佢啦
咪比佢唱臭晒你老婆個ac嘛..
佢講到好難聽..話你0n你老婆ac昆佢
係度狂唱嵐a_a我都睇唔順超

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2