AGAMES 討論區

標題: 童話練功地點 [打印本頁]

作者: tony1233465    時間: 2009-7-23 21:56:10     標題: 童話練功地點

1-3 吉恩村 綠夫村 伊利村

4-10 北綠野 微笑森林 害怕峽谷

11-15 彩虹城 南綠野 豌豆湖 木偶山 尼克草原 史萊姆洞窟1樓 鼠洞1

16-20 玫瑰湖 西綠野 青蛙沼澤 矮人山 史萊姆洞窟2樓 鼠洞2樓 米夏島

21-25 史蓋窩克海 秘密平原 神燈沙漠 神秘洞窟

26-30 白雪森林 沉睡湖 金銀湖 水晶山 沉睡村 天鵝湖31-40 沉睡村

31-35 坦拉娜迷宮 沉睡迷宮 陰暗山洞1樓

36-40 貓迷宮 不知名迷宮 大野狼洞窟 龍窟1樓 龍窟2樓 巴斯迷宮1樓

41-45 糖果山 鳳梨山 月光村 椰子島

46-50 巴斯迷宮2樓 月光村 鳳梨山 糖果山 哈啾島

51-55 鬱金香島 巴斯迷宮3樓 哈啾島

56-60 趴趴迷宮1樓 巴斯迷宮3樓 鬱金香島 哈啾島

61以上 趴趴迷宮2樓 趴趴迷宮3樓 史蓋窩克海第1層 史蓋窩克海第2層
       咕嚕島 鬱金香島 玫瑰島

資料來源:敗家一族
http://www.dsps.idv.tw/

作者: lindeguang    時間: 2009-7-24 14:01:29

哇..多謝分享...:lol
作者: SeHelibena    時間: 2009-7-24 17:28:58

又係n年前既升lv地點教學

e+d人好難服侍 冇沙中巨岩都唔升

唔係....黑白都冇人升e+.....
作者: 90112139    時間: 2009-7-24 23:15:09

e+升1lv升水木仲快la(好out)
作者: CAT22    時間: 2009-7-24 23:19:31

咁130up尼;P ;P ;P ?
作者: 人呃我又呃    時間: 2009-7-25 01:35:44

130lv未去糖果屋新MAP囉- -
E+ 1lv都可以去威2升啦...仲慢慢打..
作者: casabanka    時間: 2009-7-25 11:31:25

係水木升勁快-.-
作者: SKYC    時間: 2009-7-25 12:31:52

copy and paste    GOOD POST;P
作者: 雪bIbu    時間: 2009-8-4 02:04:54

又係抄敗家=_= 其實唔洗講架啦&&
作者: 我係人    時間: 2009-8-4 07:28:28

以後都可以搵個岩自己練功地點:victory:
作者: lawkinpong    時間: 2009-8-4 11:41:24

月光村d怪最多四十幾咋wo...點升46-50丫..
作者: 小無    時間: 2009-8-4 13:49:11

由1lv開始就已經係威2 水木練功-.-
作者: melody21    時間: 2009-9-16 09:15:48

真係唔該哂!!
作者: magictim    時間: 2009-9-16 21:01:14

宜家升lv好去處:
威2水木
夢地
鬼3
龍2/3
你果d out哂la^^  
仲有 copy人地野就+多句--[轉貼]la~~
作者: 3egg    時間: 2009-9-17 12:52:00

謝謝分享呢大大
作者: foreversnight    時間: 2009-9-27 13:36:43

吾該哂0.0... 岩岩玩冇耐 岩哂

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2