AGAMES 討論區

標題: [見習小記者]非常夏日限量包 [打印本頁]

作者: tony1233465    時間: 2009-7-23 22:29:56     標題: [見習小記者]非常夏日限量包

非常夏日限量包”7-11銷售據點

趁著資料片金銀之斧玩得熱烘烘,就讓它熱上加熱吧!最新上線的「真打級」武器您見過沒有?反正很多玩家未見過,今次決定拿出 來送就好了。

非常夏日限量包”產品內容如下:

○ A Card儲值點數400點

虛寶如下:
◇超級工作娃娃X3
◇Turbo工作娃娃X3
◇超級寵物加油棒X3
◇超級經驗娃娃X3
◇玻璃軟糖X3
◇寵物降級可樂X1
◇屬性調整藥丸X1

隨機再可獲得下列其中一款獎品︰

神鋼屠龍劍˙真打
神鋼殺龍刃˙真打
神鋼滅龍斧˙真打
滅天神杖˙真打
幽魂法杖˙真打
極光法杖˙真打
黑鐵法杖˙真打
神龍拳套˙真打
誅神鞭˙真打
神光算盤˙真打
寵物降級開水
寵物降級香檳
宇宙奧秘
生命核心
元素豆子
靈魂豆子

非常夏日限量包”售價港幣一百一十八元正,7月15日上市,7-11便利店獨家發售。

作者: pudding927    時間: 2009-7-25 00:42:29

果然係一個好好既小記者-.-
作者: 人呃我又呃    時間: 2009-7-25 01:31:22

咁大張圖-.-自己影的?
作者: →HuNg←    時間: 2009-7-29 01:29:37

放大掛= =
作者: 小豆    時間: 2009-7-29 01:31:08

佢個圖連係童話官方網
明顯係copy啦:lol :lol :lol
作者: 歐陽小王    時間: 2009-7-29 01:50:17

好記者 好記者 我佩服你
將官網既野直接copy落黎- -
作者: magictim    時間: 2009-7-29 09:27:09

2. 報導內容必須是原創作品及未曾公開發表的新文章,嚴禁轉貼、抄襲或請槍。如有引用部分必須注明。
11. 參賽者違反上述比賽規則,將按情況扣分,嚴重犯規者將被取消參賽資格,惡意破壞者將以論壇版規作出處分。
> 有d人就咁copy官方/攻略裝d野就當係一篇
> 果d野都算?
淨抄果d當然唔算啦... 比賽規則第2條有說明:
報導內容必須是原創作品及未曾公開發表的新文章,嚴禁轉貼、抄襲或請槍。如有引用部分必須注明。

要有自己創作的部份, 先叫做 "原創作品", 全部都是copy回來的話是 "轉載", 那不算數呢.

> 同埋我想問係自己家族發生既事又算唔算呢
> 訪問的唔係名人又算唔算呢
兩樣都可以啊 ^^

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2