AGAMES 討論區

標題: 見習小記者 曙光2彈SER問題 [打印本頁]

作者: chingxdxd    時間: 2009-7-30 16:59:40     標題: 見習小記者 曙光2彈SER問題

曙光近日彈SER 清況愈來愈嚴重  好多人係曙光版講到GM 既問題--->(彈SER:全SER人物斷SER,令到人物死亡)

又有人打上去ALTA 同GM 講 ,但係GM冇任何的行動,

又有人話GM彈SER係要曙光玩家買點數 令到人物唔會因死亡減經驗值

曙光雖然在先前維修伺服器 ,但本人覺得維修前or維修後冇大既分別

我覺得GM應正視曙光彈SER問題!!!!

曙光彈SER日期時間:
7月30日23:27分  (時間本人電腦為準)
8月1/2日01:30分 ps:係SER2
8月3日 09:54分
有待更新

夜焰上

作者: CDD    時間: 2009-7-30 17:49:41     標題: 回覆 樓主 chingxdxd 的帖子

我唔數都知唔夠100字= =
作者: chingxdxd    時間: 2009-7-30 18:49:44     標題: 回覆 2樓 CDD 的帖子

CDD錯左
我有1XX字
你ON 左 密一密我
作者: 乂無名乂    時間: 2009-7-30 20:06:22

夠字呀cdd 好在11點同我o既啤啤攬住訓緊 gm真係要睇實下
好多戈投訴下€
作者: faatfaat522    時間: 2009-7-30 21:51:40

講得好!!但係gm唔會理..講黎無用
作者: 離月=]    時間: 2009-7-30 22:03:08

D GM彈ser係來呃鐺鐺= =

點會理你講咩呀-3-
作者: chingxdxd    時間: 2009-7-31 01:00:59

我E+係知大家想同GM講
E個活動 GM有評分 SO 我先寫
作者: 疾乂風    時間: 2009-7-31 01:16:44     標題: 回覆 7樓 chingxdxd 的帖子

gm係唔會上呢個論壇睇架....
so gm係唔會睇到o既...
作者: chingxdxd    時間: 2009-7-31 17:07:21     標題: 回覆 8樓 疾乂風 的帖子

E個活動GM有份去訐分
http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1
睇一睇活動獎品個到寫左
AGAMES及遊戲官方人員將於活動結束後,根據每位見習記者的表現,選出 12名「AGAMES x ALTA 遊戲特約記者」(每個遊戲1名),從中再頒發「最佳」及「優異」獎勵。
作者: chingxdxd    時間: 2009-8-3 10:00:25

又有彈SER LA
我又更新左個時間
作者: 月卍靈兒    時間: 2009-8-3 10:02:38

仲有一次係s2 吾知8月1號定2號,s2 半夜1點半死佐ser
作者: chingxdxd    時間: 2009-8-3 10:08:44

@@
我冇  我E+更新佢

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2