AGAMES 討論區

標題: 比大家快樂的照片 [打印本頁]

作者: 絕仔    時間: 2009-8-4 09:17:52     標題: 比大家快樂的照片

I AM KAI 絕 55 好多人都甘講

82幻技 弄得他倒地

可惜 冇戰攻

強勁的72幻技  令他倒地再倒地
快樂的照片 完:em800_18: :em800_18: :em800_18: :em800_18:
作者: faatfaat522    時間: 2009-8-4 09:22:54

個盜賊仔仔好鍾意講KAI..佢琴日先洗完我密頻-.-
作者: 絕仔    時間: 2009-8-4 09:28:59

照得正呢=.=   gp 送我吧 xDDDD
作者: faatfaat522    時間: 2009-8-4 09:47:50

原帖由 絕仔 於 2009-8-4 09:28 發表
照得正呢=.=   gp 送我吧 xDDDD

OKOK..見你影到佢講KAI既相
作者: 愛莫能助    時間: 2009-8-4 10:59:31

甘得閒...成日天女?差我野未還!:em800_18: 差我野未借!:em800_105:
作者: 絕仔    時間: 2009-8-4 13:18:34

原帖由 愛莫能助 於 2009-8-4 10:59 發表
甘得閒...成日天女?差我野未還!:em800_18: 差我野未借!:em800_105:

差你咩-.- 想令我d野姐=.=
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-4 14:54:20

係鬼強勁72技:lol :lol 你應該甘講高LV的幻C屈到他倒地在倒地先真:lol :lol
作者: 段天    時間: 2009-8-4 17:50:28

樓主!!!! 我警告你下! 下次要帶埋我去一齊殺佢:em800_34:
kaka 殺得好@o@
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-4 18:50:21     標題: 回覆 8樓 段天 的帖子

嘩:em800_11: 段天你好憎恨條友甘bo:lol 要空絕仔甘嚴重;P ;P我 得閑過頭又上來吹一吹:lol
作者: faatfaat522    時間: 2009-8-5 09:43:00

隻盜..雨不停好黑人憎..明知我升緊lv..係咁殺我ac撩我去隻抽=.=
作者: 段天    時間: 2009-8-5 18:50:48

邊可以甘架a_a 有人齊齊殺碼
絕做得好呀a_a 反正呀乜乜仔仔都唔玩曙光架啦~~
殺下佢咪好囉a_a 等佢快D走 唔好阻住個曙光世界運行
令呢隻online減少一D視覺污染
作者: 大頭鬼    時間: 2009-8-5 19:20:23

我前日先見佢放同心俾人(我隊友5Xlv),9m5一個(幾昆下價),仲要佢去長谷收,咁我咪折佢糊lo,放7m一個.
佢就叫我去天女p,我話佢成日講打講殺,佢就話吹,我咪話冇d耐性,成個細佬仔,之後佢就冇話我la.
作者: 月卍靈兒    時間: 2009-8-6 23:18:32

仲以為我都有上鏡添,都係冇我份
作者: 火少    時間: 2009-8-6 23:19:39

有我上鏡~~
可惜得一張
作者: 雷狼乂怒    時間: 2009-8-15 13:30:19

琴日隻仔仔問我(博串)喎,唉,以為自己好勁咁,得66級
作者: 乂星乂    時間: 2009-8-15 13:35:16

原帖由 傻yan 於 2009-8-6 23:09 發表
無陰謀成日係天女殺人 唔理邊個都係:em800_124:
成日e2個字好似用得夸張左小小把佢改成有時好d ,仲有 唔理邊個都系  e句有d疑問   你想講唔理邊個都系甘亂打人定話唔理邊個都要殺?就算你求其講一樣我都覺得有問題

作者: 乂星乂    時間: 2009-8-15 13:36:17

話時話覺得第4果張相好靚下  直得收藏KAKA

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2